2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
فدات عزیزم....  از خدا میخوام شمام اکثر وقتتون رو برا دردونه هاتون صرف کنین و از داشتنشون لذت ...

فدات شم ، دیگ بعید میدونم مادر بشم، چیزی ک تنها آرزومه، ن خونه مهمه ن ماشین نه هیچی تنها آرزوم بود چون آرزوی پدر و مادرمه ک سنشونم بالاست دوست دارن بچه منم ببینن همیشه ترس دارن😢

پدرمم مریضه هر روز براش گریه میکنم به خدا میگم دیگ باهات حرف نمیزنم ک پدر و مادرم این آرزو ب دلشون بمونه... 😢

خیلی دعا کن برام عزیز دلم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم چرا نباشه؟  به هیچ وجه بدون تست و آزمایش کاری نکنی که پریود بشی.....  بودن دوستانی ...

سلام آنا جان 😍 چه حس خوبی گرفتم که بهم پیام دادی ی جورای مثه مامان این گروه میدونمت نمیدونم چرا، ولی واقعا دوست داشتنی هستی برام و ممنونم از این تایپیک مفیدت، برام دعا کن خیلی داغونم پانکچر شدم و هیچ مشکلی ندارم فقط مشکل اسپرم بود ولی جنین برام تشکیل نشد 😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم هست .اتفاقا اگر مشکل تنبلی تخمدان و یا ذخیره کم باشه .بعد از پانکچر احتمال بارداری طبیعی ه ...

هیچ مشکلی نداشتم ولی برام جنین تشکیل نشد و گفتن تخمک هام کیفیت نداشته☹ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
پری جون یادم رفت شما انتقال انجام دادی تا حالا؟ منم همیشه با لتروزول دوتا تخمک دارم ، حالا برام جای ...

اره گلم من سه بار انتقال بلاست دادم و نگرفت اما جنین هام هیچکدوم آ نبودن❤️انشالله خدا خیر بخواد برامون🌹فکر کنم مراکز تهران بلاست آ نباشه انتقال ندن من چون یزد بودم هر جنینی باشه میذارن احتمالا اگه تهران بودم میگفتن نداری جنینی برو خونه تون 😀😅

@rose_710    

سلام عزیزم 

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت حاجت شما خوندم و به امام زمان هدیه کردم

الهی خیلی زود به دعای حضرت صاحب اولاد سالم و صالح بشین

آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

✔️۴۱_ داداشممم✔️

✔️42_sarvesahi✔️

✔️۴۳_rose_710✔️

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973
۷۵_هیلا۱۴۰۱
۷۶_7zooozi۸
۷۷_مهساااااام
۷۸_نرگس1393
79_aatrisa5128
80_miragg
81_آرام000
82_atrin_arsen_atrina
۸۳_نازدخت۲
۸۴_saadat
85_zhiyan74
۸۶_Elina53
۸۷_behigoli
۸۸_سمانه_۷۲
۸۹_teyeb
۹۰_گندمک۱۱
۹۱_طلاخانومm
۹۲_مهکام_جان
۹۳_rose_sam
۹۴_فردایی_روشن
۹۵_فطررس
۹۶_لیلوا

سلام الا جان خوبی عزیزم هر چی گشتم اشنا پیدا نکردم بچه ها کجان هانیل عبدالواحد سحر فریناز مهری پشمال ...

سلام عزیزم خوبی؟ اره بچه ها اکثرا نیستن خیییلی کم سر میزنن.ی تعدادی شون رفتن نی نی پلاس. ولی سحر ورادیس و ی چند نفر از بچه ها هر ازگاهی سر میزنن.

عه فریناز بدنیا اورد دخترشو؟😍😂 ببین نیومدی ولی بیشتر از من اطلاعات داری😂😂

منم اره منفی شدم بعدش سیکل شانگهای داشتم ک ۶ تا جنین برام تشکیل شد. فعلا انتقالو انداختم ماه بعد ان شاالله تا ببینیم خدادچی میخواد.

ان شاالله بهترینا برا شمام پیش بیاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره گلم من سه بار انتقال بلاست دادم و نگرفت اما جنین هام هیچکدوم آ نبودن❤️انشالله خدا خیر بخواد برام ...

شما مشکلتون چی بود عزیزم

من فقط بهم گفتن خوبن جنینا عالین دیگه گریدشو نگفتن

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام خانما من ۲۳ اذر پانکچر شدم تا ۴ روز بعدش قرص مدروکسی داشتم که تموم شدن باید پریود بشم که نمیشم ...

عزیزم ما با هم پانکچر شدیم اگه یادت باشه من قرص نداشتم بعدش و تازه امروز پریود شدم. احتمالا تا چند روز آینده بشی. البته من مورد مصرف مدروکسی رو نمیدونم چیه ک جلو پریودی رو میگیره یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟!پریود دومتون بعد پانکچر چطوری بوده تاخیر داشتید؟

من نه ولی از بچه ها شنیدم ک گاها پریود دوم با تاخیره

هیچ مشکلی نداشتم ولی برام جنین تشکیل نشد و گفتن تخمک هام کیفیت نداشته☹ 

عزیزم .امیدت به خدا باشه .فکر کنم کیفیت آمپولها خیلی اومده پایین .ظاهرا این مشکل برای خیلی ها به وجود اومده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات شم ، دیگ بعید میدونم مادر بشم، چیزی ک تنها آرزومه، ن خونه مهمه ن ماشین نه هیچی تنها آرزوم بود چ ...

عزیزم امیدت به خدا باشه .شما تلاشت رو بکن انشالله که نتیجه میگیری و خدا دل پدر و مادرت رو شاد میکنه 

این فکرها گهگاهی به سراغ هممون میاد چ میشه کرد .راهی به جز تلاش مجدد و ادامه درمان نداریم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...