2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
به سللامتی عزیزم یادمه گفته بودی روز ۴ انتقالی ولی یادم نبود کی گفتی. انشالله حضرت فاطمه واسطه میشه ...

آره از اون موقع فکر نکنم دیگه اینجا پیام گذاشته باشم 

مرسی فدات شم .انشالله که هممون از این چشم انتظاری دربیایم 😘😘🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلاااام عزییییزم. خوووبی؟😍😍آدم خوشحال میشه پیاماتونو میبینه😍

فداتون عزیزای دلم.... 

ممنون از انرژی زیباتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم به خودم شک میکنم☹️ آخه چیزی بهم نگفته اره در ارتباطم باهاش دوبارم باهاش قرار گذاشتم حضوری دید ...

اخیییی،همش دعادعامیکردم طبیعی مامان شده باشه،اخه خیلی وقته نمیادتاپیک،شماشمال زندگی میکنین؟؟نمیخواددیگه انتقال بده یعنی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شانگهای چیه عزیزم؟

عزیزم تا جایی که من میدونم چند سیکل پشت سر هم پانکچر میکنن برا کسایی که ذخیره خیلی پایین داشتن یادمه کاربرد داشت بازم دوستانی که خودشون تجربه کردن بهتر میتونن کمک کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلااام عزیزم خوبببی؟!  🥰 🥰 🥰 🥰  چ عجب اومدی...

فدات عزیزم.... 

از خدا میخوام شمام اکثر وقتتون رو برا دردونه هاتون صرف کنین و از داشتنشون لذت ببرین.... 

وای سلام آناجون،چه خوب کردی اومدی خوشحالمون کردی😍😍😘😘

فدات گلم..... 

ممنون از انرژی زیبات.... 

امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره.... 

عزیزم کاریوتایپ برای خودتون یا جنینتون؟ این آزمایش برای تشخیص چه چیزی؟

عزیزم کاریوتایپ رو هم خودت هم همسرت بهتره بدین.... 

تست خونه.... 

مشکلات کرومزومی رو بررسی میکنه.... 

اینجا چجوری میشه سرچ کرد  موضوعاتی که میخوایم ومهمه بخونیم میشه؟

عزیزم من یه زمانی اطاعات مهم صفحات رو و خلاصه تجربیات درمانی دوستان رو به ده صفحه اول منتقل میکردم.... 

اما بعدها دیگه نشد.... 

چون هم امکان ویرایش پستها رو بعد یه تایمی برداشتن هم اینکه دیگه نرسبدم.... 

حالا دوست داشتی ده صفحه اول رو یه نگاه بنداز... 

فقط به خاطر بروزرسانی سایت فرمت به هم ریخته و نظم اون زمان رو نداره.... 

خانوما هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟!پریود دومتون بعد پانکچر چطوری بوده تاخیر داشتید؟

عزیزم خیلیا تاخیر داشتن.... 

حتی یادمه یکی از دوستان حدود 50 روز داشت.... 

اما بودن دوستانی که زودتر یا سر موقع پریود بشن

نه بابا کلافم از ۴اینجام به نظرم همه ی مراکز مثله همن وقت براشون مهم نیست اون از ابن سینا اینم از ما ...

اووووه .چ خبره .مگر تایم ویزیت نمیدن ؟؟یعنی نصف عمر ما با همین تایم انتظار ویزیت گذشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی امیدی به بارداری نیست🥴🥴🥴

عزیزم چرا نباشه؟ 

به هیچ وجه بدون تست و آزمایش کاری نکنی که پریود بشی..... 

بودن دوستانی که بعد پانکچر طبیعی باردار شدن.... 

یعنی کم نبودن دوستانی که هایپر شدن و قبل اینکه بتونن انتقال بدن خودشون طبیعی باردار شدن...