2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آستاره جان خوبی؟ بهتر شدی عزیزم؟؟

مرسی عزیزم خوبم خداروشکر. فکر کنم من رو با کسی اشتباه گرفتی گلم 😍.آخه من مشکلی نداشتم 

فقط شماره معکوس شروع شده برای روز آزمایش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم آزمایش دادی همش به یادتم 

سلام قربونت برم مرسی که به یادم هستی دوستم 

چهارشنبه میرم آزمایش عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حالا عقب انداختی یه تست بزن خدا کنه باردار باشی خدارو چه دیدی 

هزار روزم عقب بندازم تست نمیزنم اسمش میاد مو به تنم سیخ میشه🙄🥶🥶 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
یعنی امیدی به بارداری نیست🥴🥴🥴

چرا عزیزم هست .اتفاقا اگر مشکل تنبلی تخمدان و یا ذخیره کم باشه .بعد از پانکچر احتمال بارداری طبیعی هست چون هنوز اثر داروها داخل بدن هست 

بودن خانم هایی که همینطور باردار شدن و اصلا کارشون به انتقال نرسید

حالا عقب انداختی یه تست بزن خدا کنه باردار باشی خدارو چه دیدی 

پروانه جان هنوز نوبتت نشده ؟

اون طرح لبخند پیام منه ثمین هم دوستمه [۱۰/۴،‏ ۲۱:۴۸] :): سلام ثمینم خوبی [۱۰/۴،‏ ۲۱:۴۹] ثمین: سلام ...

مرسی عزیز دلم دقیقا متوجه شدم از این پیام که تعدادش و دزش چقدره ممنون😍👍🏻🙏🏻ببینم دکتر قبول میکنه به منم الونوا بده❤️😘

مرسی عزیز دلم دقیقا متوجه شدم از این پیام که تعدادش و دزش چقدره ممنون😍👍🏻🙏🏻ببینم دکتر قبول میکنه ...

فدای تو 

ببخشید دیگه هم من توجه ندارم به اسماشون هم حافظم ضعیف شده

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام قربونت برم مرسی که به یادم هستی دوستم  چهارشنبه میرم آزمایش عزیزم

به سللامتی عزیزم یادمه گفته بودی روز ۴ انتقالی ولی یادم نبود کی گفتی. انشالله حضرت فاطمه واسطه میشه و مثبت میشی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیز دلم دقیقا متوجه شدم از این پیام که تعدادش و دزش چقدره ممنون😍👍🏻🙏🏻ببینم دکتر قبول میکنه ...

الونوا عالیه عالی.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام آنا جون ،خوش اومدی ،مام دلمون برات تنگ شده بود ،کاش بتونی بیشتر بهمون سر بزنی  ابن سینا چ ...

فدات گلم.... 

خیلی دوست دارم بیشتر سر بزنم اما کلا خیلی درگیرم.... 

برای چکاب آندومتریوز رفته بودم.... 

هر 6-7 ماه یه بار معمولا میرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com