2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام بچه ها من هماتوم داشتم ۸هفته جذب شد الان باز فکر کنم برگشته هم لکه بینی دارم هم درد های همون مو ...

خودت رو اذیت نکن اینقدر. جرات ندارم چیه دیگه. سونو رو برو و به سلامتی بیا به ما خبر بده که همه چیز خوبه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاالله با پا قدم نی نی گل مون بهترین ها براتون پیش میاد. همه چی رو بنداز تو دامن خدا بگو من ...

چقدر جمله ات به دلم نشست فاطمه جون. راستش من با اینکه همش میگم توکل به خود خدا ولی امروز که از دانشگاه خداحافظی کردم یهو دلم گرفت که آخه چرا کارم رو گرفتی ازم. اما با این جمله ات که بندازم دامن خودش دلم آروم  شد. من هم توی دلم الان گفتم خدایا من کاری ندارم دیگه، روزی رسون هم فقط خودتی، اول فندق خانم رو سلامت بهم برسون و بعدش کارم رو.

سلام بچه ها من هماتوم داشتم ۸هفته جذب شد الان باز فکر کنم برگشته هم لکه بینی دارم هم درد های همون مو ...

اصلا فکرش نکن.اصلا وای خدایا من رفته بودم ان تی خدارو صدهزار بار شکر هر خانمی می اومد بیرون با لب خندون چهره شون هنوز جلوی چشمم.حالا هر کدوم قبل از اینکه برن داخل مثل خودم رنگ شون مثل گچ دیوار بود.

تو هم خیالت راحت به اذن خدا سالم وسلامت بیا بهمون بگو گل دختر داریم یا کاکل زری

شادی صدام کنید

دوستان یه چیزی میخوام بگم فقط لطفا به من نخندید. ولی اگه تجربه ایی دارید و چیزی به ذهنتون میرسه به من بگید.

راستش یه چند روزیه همش روی شکم و زیر شکمم (کلا ناحیه شکم) میخاره. خارشش مثل این می مونه که چند تا مورچه ریز روی پوست شکمم دارند راه میرند. نمیدونم تجربه دارید وقت مورچه روی پوستتون راه میره، یه جور خارش عجیب دارید، واسه من اینطوریه. به نظرتون این از چی میتونه باشه؟

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

سلام عزیزم خوبی؟

به نظرم بخاطر پانکچرهات بذار حداقل یک دوره پریودت بگذره بعد انتقال بده، یعنی توی بهمن ماه انتقال بده.

الان برو بررسی های لازم رو انجام بده ، شروع کن ویتامین ها و مواد مغذی رو بخور ، بهمن ماه ان شاالله به سلامتی انتقال بده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان امروز ۱۳انتقالمه تاحالا لکه بینی یا خون ریزی نداشتم  امکانش هست پریود نشم و ...

وویییییی ژیان جان❤️❤️ فردا باید آز بدییییییی🥳🥳🥳🥳🥳🥳 از همون اول که اسمت رو و پیامهات و میدیدم به دلم افتاده بود که بارداری😍😍😍😍 خوش خبر باشی عزیزدلم به چیزای منفی فکر نکنننن

دوستان یه چیزی میخوام بگم فقط لطفا به من نخندید. ولی اگه تجربه ایی دارید و چیزی به ذهنتون میرسه به م ...

باران جان منم یه چی بگم نخند ، قدیمی ها می‌کند وقتی بچه داره مو‌ی سرش درمیاد شکم مادر میخاره😂😂🥳🥳 

وویییییی ژیان جان❤️❤️ فردا باید آز بدییییییی🥳🥳🥳🥳🥳🥳 از همون اول که اسمت رو و پیامهات و میدیدم ب ...

قوربونت بشم عزیزدلم ❤️🌹 

خیلی استرس دارم  

گفتن روز ۱۵برم  آز بدم 

الان من ۲۰ آذر قبل از ظهر  انتقال دادم  نمیدونم ۴م آز بدم یا ۵م؟

سلام دوستان امروز ۱۳انتقالمه تاحالا لکه بینی یا خون ریزی نداشتم  امکانش هست پریود نشم و ...

فردا ازمایش میدی؟

منم امروز ۱۳ انتقالمه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

از همه عزیزان که دعا کردند و با حرف هاشون همدردی کردند و حس خوب و آرامش به من منتقل کردند بسیار بسیار سپاسگذارم.

ان شاءالله حس خوب و اثر دعاهای خیرتون برای زندگیتون چندبرابر بشه. آمین یا رب العالمین.

ببخشید برای این که چند صفحه نشه تک تک جواب نمیدم .

چله حدیث کسا از فردا شروع میکنم ، ۱۴۰۰۰ذکر جوادالئمه ع ادرکنی از امروز برداشتم. سوره واقعه هم شبها میخونم 

صلوات هم همچنین 

ممنون بابت توضیح و صحبت هاتون . 

حقیقتا من همان روزی که همسرم گفت دیگه از فردا سر کار نمیره، نمیدونستم چکار کنم.  رفتم نفسیر قرآن برداشتم، از خدا خواستم الان بهم یک چیزی بگه، اومد خالقیت و ربوبیت دو رکن و ویژگی اصلی خداست که ربوبیت یعنی روزی دهنده. دلم آروم شد.

اما باز فرداش ذهنم درگیر شد، واقعا ایمانم ضعیفه.

در مورد خانواده ها، مامانم خودش مریض هست و خیلی جوش میزنه.

همین الان میدونه ۳ تا قسط داریم با اجاره همش دعا میکنه قسطها رو بتونیم بدیم و اصلا وعده ناهار و شام نمیاد خونمون.

نهایت اومدنشون برای یک چای ۲ بار در سال هست.

به خانواده شوهرم، خود شوهرم نمیخواد بگه.

و مادرشوهر منو که نمیشناسید غیبت بشه، یکروز در دوران عقد جلوی خودم گفت مشکلاتتون زیاد ان شاءالله. 

در مورد پانکچر، اره واقعا یادم رفته بود، ماهم پول کم داشتیم، معجزه وار درست شد. شوهرم به پدرش قبلش زنگ زده بود که من برای درمانم پول میخوام اما خبری نشد.

از همه بسیار بسیار ممنونم 💞💞💞💞💞💞💞

❤❤❤❤❤❤❤

از همه عزیزان که دعا کردند و با حرف هاشون همدردی کردند و حس خوب و آرامش به من منتقل کردند بسیار بسیا ...

سلام عزیزم

خدا بزرگ و روزی رسونه

مطمئن باش با اومدن بچه به زودی خیر کثیری وارد زندگی تون میشه

اینم یه مرحله از زندگیه که میگذره سعی کن هر جوری هست با آرامش ازش رد بشی

ان شاء الله همسرتونم یه کار خوب پیدا میکنن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان یه چیزی میخوام بگم فقط لطفا به من نخندید. ولی اگه تجربه ایی دارید و چیزی به ذهنتون میرسه به م ...

سلام عزیزم

بخاطر رشد بچه و بزرگ شدن شکم 

پوست کش میاد و خشک میشه و خارش میگیره، کم کم ترک هم میخوره 

بعضیا کرم مخصوص یا روغن زیتون میزنن

در کل چیز خاصی نیست 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چقدر جمله ات به دلم نشست فاطمه جون. راستش من با اینکه همش میگم توکل به خود خدا ولی امروز که از دانشگ ...

ااای جااانم. ان شاالله ان شاالله نی نی گلمون ک اومد پشت بندشم ی کار خیلی عالی تر خدا میرسونه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱