2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

دلم براتون یه ذره شده.... 

خیلی وقته فرصت نمیکنم اینجا بیام الان دیگه دلم طاقت نیاورد اومدم یه سر کوچولو بزنم.... 

چند روز پیش ابن سینا بودم چه قدر شلوع بود خیلی دلم گرفت وقتی ازدهام رو دیدم.... 

یاد روزای سخت انتظار افتادم.... 

امیدوارم روزهای انتظارتون کوتاه و کوتاهتر بشه. تک تک مامانای منتظر به سلامتی یا نی نی بیاد تو دلشون یا تو بغلشون..... 

برا تک تکتون بهترین بهترینارو آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانما خوبین،بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم هست بعد پاهام یخخخخ کرده ساق پام از سرمای زیاد انقد درد گرفته که گریه ام‌گرفته،یه شیشه رو پر از اب جوش کردم گذاشتم روی پام پتو انداختم ولی هنوز درد داره چیکار کنم🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبین،بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم هست بعد پاهام یخخخخ کرده ساق پام از سرمای زیاد انقد ...

عزیزم چاره ای جز تحمل و دعا نداریم 

منم بعضی وقتا پاهام یخ میکنه ولی اندازه شما ن

جوراب پشمی گرم میکنم میپوشم 

عزیزم چاره ای جز تحمل و دعا نداریم  منم بعضی وقتا پاهام یخ میکنه ولی اندازه شما ن جوراب پشمی ...

اره منم کلا خیلی پاهام یخ میکنه از وقتی انتقال دادم ولی اینجور درد رو یهو امشب افتاده توی پام

با اون روزی ک تخمک کشی انجام دادم حساب کنم ۴روزه بودن ن علائم خاصی ندارم واسه همین خیلی استرس دارم& ...

منم هیچ علائمی ،لکی چیزی ندیدم،فقط دیشب بعضی وقتا یهو چنان زیردلم تیررر میکشید که گفتم الان پریود میشم همش خودمو چک میکردم🥲

منم هیچ علائمی ،لکی چیزی ندیدم،فقط دیشب بعضی وقتا یهو چنان زیردلم تیررر میکشید که گفتم الان پریود می ...

طلا جون میگم شما آمپول دور نافیو ک می‌زنی 

شکمت ورم داره یا ن؟

منم هیچ علائمی ،لکی چیزی ندیدم،فقط دیشب بعضی وقتا یهو چنان زیردلم تیررر میکشید که گفتم الان پریود می ...

منم همینطور بودم ولی دیگه تایم پریودیم گذشت 

دل دردم خفیفتر شده 

سلام خانما خوبین،بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم هست بعد پاهام یخخخخ کرده ساق پام از سرمای زیاد انقد ...

طلا جون تا اونجایی که ‌میدونم بچه هایی که بعد انتقال پاهاشون‌ یخ بوده مثبت شدن ،امیدوارم مثبت بشی و خبر بارداریتو ‌بهمون ‌بدی ،انشالله که ‌خیره 

کی ازمایش میدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یادم نیست، جواب در پروندم هست تو مرکز ، اما میرونم اون موقع که سرچ کردم بالا بود و سردردهای شدید داش ...

اها مرسی فدات خداروشکر فدات‌ که پایین اومد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  خیلی وقته فرصت نمیکنم اینجا بی ...

سلام آنا جون ،خوش اومدی ،مام دلمون برات تنگ شده بود ،کاش بتونی بیشتر بهمون سر بزنی 

ابن سینا چه‌ عجب رفته بودی ؟ خیره انشالله

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش