2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

عزیزم ایشالا به زودی حل شه اما حتما به خانواده ها بگین به نظرم به خاطر نینی توو شکمت با گفتن بهشون هم فشارش از روی خودتون برداشته میشه هم کمک میکنن بالاخره خانواده هستن همینجاها به درد میخورن دیگه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم خوبم. امشب هم نگه میدارن تا ثابت بشه فشارم. نمیدونم از استرس زیاد بود یا چیزایی که ...

به امید خدا مرخص شدی نمک یا حذف کن یا خیلی کم نمک

من تو نت سرچ کردم نوشته بود سیب وپرتقال ضد فشارخون

بقبه مواردم هر چی می خوری چک کن.

اب هم زیاد بخور زیاد بری دستشویی کلا نه الان باید مراقب فشار ‌دیابت باشیم.

من خودم اوایل بارداری ویار ترشی شور داشتم کاسه کاسه می خوردم الانم دلم می خواد ولی نمی خورم تخمه هم زیاد می خورم دیگه نباید بخورم.وخیار شور.

کلا هر چی خواستی بخوری نمک اش چک کن اونجا هستی سوال کن ببین چی ها خوبخ چی ها بده

شادی صدام کنید

سلام خانما خوبید . من قرار بود این هفته پیش رو ۴ شنبه برم انومالی که طاقت نیاوردم بخاطر کمر درد که داشتم دیروز رفتم خداروشکر همه چی خوب بود ایشالا همه این روزای قشنگ رو تجربه کنن 😘😘همه منتظرا الهی آمین 😘 من ۱۷ هفته و ۱ روز و یکی دیگه از نی نی ها ۱۷ هفته ۳ روز فقط اون اندازه گیری ها همه ۱۷ یا ۱۷ هفته ۵ روز ۴ روز بودن مشکلی نیست یکی دو روز فرق داشتن ؟؟ و اینکه وزن یکیشون ۱۸۸ بود یکی دیگه ۱۹۸ گرم 😄😄 به نظرتدن خوب بوده ؟ من سرکلاژ کردم طول سرویکس رو زده ۳۹ به نظرتدن بخاطر سرکلاژ بالا رفته قبلش ۲۹ بود اگه انجام نمیدادم هم بالا میرفتم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من تا الان ۱۰ کیلو اضافه کردم خیلی زیاد بوده😥😥زیاد غذا میخورم میخام کلا برنج رو چند روز حذف کنم شیر بخورم با میوه گوشت هم یه مدت نخورم . صب پا میشم احساس میکنم کمی پاهام ورم داره . دیشبم یهو کف دستم خارش گرفت و داخلش پرخون قرمز احساس میکردم چیز تیزی توش فرو میکنم زیر شست پاهام هم همینطور نمیدونم علتش چی بود تا چند ساعت بعد بهتر شدم کسی تجربه داره ؟ خرمالو خوردم میشه حساسیت بوده باشه دوغ هم خوردم میگم شاید شور بوده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من تا الان ۱۰ کیلو اضافه کردم خیلی زیاد بوده😥😥زیاد غذا میخورم میخام کلا برنج رو چند روز حذف کنم شی ...

نمیخوام بترسونمت ولی مواظب خودت باش واسه خودت وزایمانت ک برات سخت میشه ها، من دارم ازاونور بوم میوفتم از اول بارداری ۳کیلو کم کردم دریغ از زیاد کردن وزن،من قبل بارداری ادم شکمویی بودم اماالان میلم به هیچ چیز نمیکشه الکی میخورم ک خورده باشم یه چیزی

سلام بچه ها من هماتوم داشتم ۸هفته جذب شد الان باز فکر کنم برگشته هم لکه بینی دارم هم درد های همون موقع پس فردا هم ان تی دارم جرت ندارم برم نکنه چیزیش شده باشه 😔

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
پانکچر

اوابوست،پرگناکر،ویتامین e,امگا۳،فولیک اسید،dheaاگه ذخیره تون پایینه اگه pcoهستین اینوفولیک ظاهرا بیشتر جواب میده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الا جان به نظرم عجله نکن امتحاناتت رو بده بعد باخیال راحت و بدون استرس برو انتقال بعد تازه دوتا پانک ...

❤️❤️🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

عزیزم ان شاالله با پا قدم نی نی گل مون بهترین ها براتون پیش میاد. همه چی رو بنداز تو دامن خدا بگو من نمیدونم خودت مگه رزاق نیستی خودت حلش کن.😍

ی چی بگم من سر این دو پانکچر ی قرونم نداشتم. سیکل رو شروع کرده بودیم ولی همین جوری مونده بودم ک چجوری ده تومن جور کنیم برا هر کدوم. هی حساب کتاب می کردم کلا از طلاهامم فقط ی حلقه ام مونده بود . با خودم گفتم همونو میفروشم یکمم قرض میگیریم و... همون موقعا بود ک ی سخنرانی گوش میدادم در مورد توکل ب خدا و..‌ تا اینجاش فک میکردم من توکل کردم ب خدا و دارم جلو میرم تازه دیدم نه بابا من توکلم به اون حلقه بود و قرض کردن. گفتم خدایا  خودت و اهل بیتت فرمودین نمک آش تون رو هم از ما بخواید، من نمیدونم دیگه، من حلقمو نمیفروشم قرضم نمیگیرم حالا ک اینجوریه خودت ی جوری پولش رو برسون😅😅 باورت میشه در کمال ناباوری از جایی ک فکرشم نمیکردم دقیقا ی روز قبل پانکچر برا هردو عمل وام جور شد اونم بی بهره با قسط پایین.

میخوام بگم ک وقتی ادم از عمق وجودش از خدا میخواد و بهش توکل می کنه خدا جواب این توکل رو بی پاسخ نمیذاره. بذار خدا فکر کنه ک چجوری برات برسونه 😍 راهاشو بهتر از ما بلده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما خوبید . من قرار بود این هفته پیش رو ۴ شنبه برم انومالی که طاقت نیاوردم بخاطر کمر درد که د ...

سلام عزیزم. الهی شکر😍😍 ان شااله ب سلامتی بغل شون کنی