2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ضامن که فقط یه چک میخوان درسته؟

اره عزیزم ی چک صیادی میخوان ک حتی خود همسر هم میتونه چک بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بعد اینکه پست کردم مدارک رو‌چند وقت بعدش واریز میکنن؟

من قبل ارسال تو پیامای پیج شون ک میدیدم بعصیا میگفتن ی هفته بعضیا ی ماه.

برا ما تقریبا دو هفته بعدش واریز شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر گرید جنینها خوب باشه ترجیح به فاصله انداختنه چون تو سیکل پانکچر بدن پراز هورمونه و ملتهبه ...

متوجه سدم عزیزم ممنون🙏 ایشالله که بهترین برات رقم بخوره عزیزدلم چه فرش چه فریز❤️❤️❤️❤️❤️ و با انتقالش مامان بشی عزیزم 💋💋

چند تا کاری میتونی برای بالابردن شانس هم انجام بدیم،تو فاصله تا انتقال،بهتره خراش رحم بدهیم،درخواست انتقال دومرحله ای بدیم درصورت داشتن شرایط مناسب جنین و درخواست هچینگ بدیم برای جنینهای ضعیف

عزیزم اینکه همونیه که خودت گفتی دیگه یامن بد متوجه شدم

اره تقریبا. فقط تو اون نوشته بعد از دو بار اخطار . اون چک رو برمیدارن و کل مبلغ رو تسویه می کنن

سلام بچه ها خوبین؟ امروز رفتم دکتر سونو ان تی رو نشون بدم طول سرویکس ۳۰ هست . فشارمو گرفت ۱۳ بود که گفت بالاست.  به خاطر فشار بالا و طول سرویکس ارجاع داد پیش متخصص پریناتولوژی. گقت کلا بارداری پرخطری داری باید تحت نظر ایشون باشی. 

اطلاعاتی دارید در این باره؟ استرسم هزار برابر شده 

انشاا...که باردارید عکس ازمایش تون اینجا بذارید بابت دردها نکران نباش منم کمر درد وشکم درد وپا درد ...

سلام عزیزم 💞

امروز آزمایش دادم شب جواب گرفتیم 

اما بدلایلی نمیشد زودتر پیام بدم . ببخشید 

ان شاءالله همه جواب تستشون مثبت باشه و نی نی های سالم و صالح بغل بگیرند 

فایلم نمیاد الان ان شاءالله فردا ارسال میکنم 

الحمدالله تیتر بتا شد ۴۵۳.

وویییی عزیززززم😍😍 بی بی نزدید؟  پناه بر خانم فاطمه زهرا که بارداری عزیزم❤️❤️❤️ خوش خبر ...

سلام عزیزم 💞

چرا عزیزم زده بودم 

امروز آزمایش دادم شب جواب گرفتیم 

اما بدلایلی نمیشد زودتر پیام بدم . ببخشید 

ان شاءالله همه جواب تستشون مثبت باشه و نی نی های سالم و صالح بغل بگیرند 

فایلم نمیاد الان ان شاءالله فردا ارسال میکنم 

الحمدالله تیتر بتا شد ۴۵۳.

سلام عزیزم 💞 امروز آزمایش دادم شب جواب گرفتیم  اما بدلایلی نمیشد زودتر پیام بدم . ببخشید&nbs ...

مبارکه عزیزم. ان شاء الله این دوران رو بخوبی و بسلامتی پشت سر بزاری 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام خانمها من تازه اومدم تو این تاپیک یک ماه دیگه تخمک کشی دارم بهم گفتن تعداد تخمکهات ۶ تاست م ...

یعنی چی از الان گفتن تعداد تخمک ها ۶تاست🤔🤔🤔یعنی این ماه ۶تا تخمک به طور طبیعی داشتی؟؟اینکه خیلی عالیه😍