2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من رویان میرم عزیزم

میدونم عزیزم میخواستم ببینم اشتباهی برا ما پیش نیومده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چ جالب .انشالله برای هر دومون جفتشون نی نی بشن عزیزم🌺

ممنووونم عزیزم ان شاالله😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها دوست دارم این خبررو بعد همسرم با شماها به اشتراک بذارم م امروز جواب سلفری ایم اومد ومن م ...

خدا رو شکر عزیزم. ان شاء الله بسلامت بیاد بغلت 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها من یه کم پیش سونو شدم خداروشکر همه‌چیز خوب بود جواب سونو وازمایشم خوب بود برای هفته اخر دی نو ...

خدارووووشکر😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر

سلام بچه ها دوست دارم این خبررو بعد همسرم با شماها به اشتراک بذارم م امروز جواب سلفری ایم اومد ومن م ...

الهییی شکر😍😍😍😍 خدا گل دخترتو حفظ کنه😍

بستگی به تصمیم فرد و گرید جنین ها داره،اگر جنین شناس بگه جنین ها قابل فریز هستن میتونی انتقال رو بند ...

ممنون عزیزم ، حالا اگه انتقال فرش و بلافاصله  انجام بشه مگه درصد موفقیت میاد پایین؟ بعنی ترجیح بر فاصله انداختنه؟ 

الهییییییی❤️❤️❤️عزیزذلللللللم بسلامتی و شادی الهی که همیشه بخندی و آرامش داشته باشی ممنون از دعای قشنگت برای همه ما❤️❤️❤️ الهی که دختر خوشکلت نامدار باشه عزیزم و سایتون همیشه بالاسرش باشه❤️❤️❤️

پیاده روی توی اب مفیدتر هست تا دوچرخه ،دوچرخه خودش زانو رو اذیت میکنه اگه عضلات قوی نباشه .ات شاالله ...

واقعا مرسی که گفتی عزیزم من فکر میکردم دوچرخه توی اب برای من خوبه😘❤

ممنون عزیزم ، حالا اگه انتقال فرش و بلافاصله  انجام بشه مگه درصد موفقیت میاد پایین؟ بعنی ترجیح ...

عزیزم اگر گرید جنینها خوب باشه ترجیح به فاصله انداختنه چون تو سیکل پانکچر بدن پراز هورمونه و ملتهبه رحم،بهتره رحم تمیز بشه بعد جنین بیاد داخلش،البته بودن کسانی که با فرش هم مثبت شدن منتهی اگر بخواهیم شانسمون رو بالا ببریم فاصله بدیم بهتره،البته اگر جنین قابل فریز نباشه بهترین گزینه انتقال فرش هست،من دکترم تاکید بر انتقال فرش داشت چون گفت شرایط رحمت آمادس ولی جنینهام متوسط بودن و جنین شناس ترجیح داد فریز کنیم بعد برم برا انتقال انشااله اگر سالم دربیان از فریز،و جنینها به بلاست برسن انتقال بدم اگر نتونن به بلاست برسن همون سه روزه انتقال بدیم

ممنون بانو....بعد اینکه گرفتیم باید جوابگو باشیم که چطور خرج میکنیم یا اصلا کاری ندارن دیگه بهمون؟

خواهش می کنم عزیزم. نه کاری به اون ندارن. فقط باید سر موعد بازپرداخت بشه هر ماه. اگه دیر بشه اخطار میفرستن . اشتباه نکنم اگه از ۳ تا اخطار بیشتر بشه کل مبلغ وام رو از حساب ضامن برمیدارن. 

ممنون بانو....بعد اینکه گرفتیم باید جوابگو باشیم که حالا در چه مرحله از درمانیم و باید بهشون گزارش ب ...

ی ذره بالا اشتباه نوشتم از خود برگه ای ک برام فرستادن میدارم براتون