2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم ، بله واقعا همینطوره، همیشه دعا میکنم خدا هیچکس را با این مساله امتحان نکنه و عذاب نده آم ...

اول دعامیکنم الهیکه طبیعی بارداری شی خواهرکم نشنیدم همینجاکه توپروسه ای وی اف بودن طبیعی باردارشدن،انشاالله ای وی افم کردی جنینهای عالی وتعدادزیادتشکیل بشه براتون وهمون باراول بارداربشی جواب سختیاتواینجوری بگیری،🙏🙏💜💜😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

خواهرهایی ک رشت موسسه مهرمیرین زنگ زدم موسسه برای معرفی نامه وام 4درصدکمک ناباروری گفتن ماهمچین چیزی نداریم،حیف شدخیلی خوب بود،این هزینه هاکمرشکن شده واقعا،هنونصف وام قبلیوندادیم دوباره بایدوام بگیریم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرهایی ک رشت موسسه مهرمیرین زنگ زدم موسسه برای معرفی نامه وام 4درصدکمک ناباروری گفتن ماهمچین چیزی ...

عزیزم دوستمون گفت خود علوم پزشکی وام میده نه مراکز 

فکر کنم باید زنگ بزنی به علوم پزشکیه رشت بپرسی

ممنونم عزیزم اره ب خاطر زانوهام اصلا دستشویی معمولی نمیتونم استفاده کنم. ممنونم گفتی.❤️ یکی دو ساعت ...

سلام عزیزم

دقیقا یکشنبه هفته قبل این مشکل برا من پیش اومد دقیقا چهارروز بعد از پانکچر از زور درد به پشتم جیغ میزدم دوتا شیاف گذاشتم یه کوچولو تازه آروم شدم ولی چه دردهایی،من فکر میکنم شما چون تحت فشار بودین با داروهای زیاد منم بار اولم بود تو سیکل ده روزه بودم برا پانکچر اینه که فشار اومده به تخمدانهامون،من قبلا سیکلام ۴۵ روزه بود،الانم گاهی تازه یه درد میگیره ول میکنه

سلام خوبین  من روز دوم پریودمه امروز میرم مرکز احتمالا وارد سیکل انتقال میشم فقط یه مشکلی هست ...

سلام عزیزم چطوری؟ انشالله تا اون موقعه خوب بشی ولی اگه شدید باشه فک کنم کنسل کنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزان   من روز دهم انتقال جنینمه از دیشب   خارش واژن داشتم    کسی ای ...

سلام خانمی 

من هم این سوزش و خارش دارم از شب ۷ ام انتقالم بود فکر کنم شروع شد

با مرکز که تماس گرفتم گفتند از عوارض شیاف پروژسترون هست، و پرسیدم پماد کلوتریمازول بزنم گفت نه

حالا مرکز شما و خودتون هر چی صلاح میدونه انجام بدید.

من خودم یک یا دو روز درمیان میرم حمام با مراقبت با صابون میشورم یا هم فقط آب خالی (من تا ۱۰ روز بعد از انتقال حمام نرفتم)

و اب سرد هنگام شستشو از سوزش کم میکنه. البته برای من پیوسته نیست که کل روز باشه، 

لباس زیر هم در طول روز اصلا استفاده نمیکنم فقط دامن

سلام خواهرای گلم خوبین 

ببخشین من چند ماهه پریودیم هر ۲۶روز شده نگرانم دکترمم یه بار گفتم گفت مشکلی نیست کسی بوده اینطور مشکلی داشته باشه ممنون میشم جواب بدین 🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من نمی دونم باردارید یا تو ۱۴ روز انتقال هستید ولی عزیزم از انتقال تا ان تی مراقبت کن هم از جهت کار ...

سلام عزیزم 

امروز وارد شدم دیدم پیام دادید. 

امروز روز ۱۳ انتقال هستم 

ان شاءالله باردار باشم 

فردا میرم ازمایش

، شوهرم تو خونه برام غذا درست میکنه اما بلد نیست  هی میپرسه اخر مجبور میشم برم آشپزخونه و ...

فعلا فقط مرغ و برنج یاد گرفته 

الان هم از دیروز که درست کرده تو یخچال گذاشته که امروز از سر کار میاد ناهار باشه.

اول خدا بعد از هم از فاطمه زهرا س خواستم برام مادری کنه تو این ۹ ماه بارداری تا صحیح و سلامت باشیم هم من و هم نی نی ها و به همسرمم قوت و تحمل بده که بتونه مراقبت کنه و کارخونه هم انجام بده.

من یکم کمک میکنم اما میبینم دردم میام میرم میشینم یا دراز میکشم .

یا سوپ میخورم یا مرغ

دوبار هم کباب گرفته 

دیشب شام یک لیوان شیر با موز و خرما خوردم و سه تا بیسکوییت ساق طلایی.

غذاهابیرون هم ادویه دارند یا تند هستند 

ما هم این مشکلو داریم نمیدونم واقعا رو اسپرم اثر داره یانه اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو ولی تو همه ...

امروز از یه دکتر پرسیدم گفت تأثیر نداره رو اسپرم بازم نمی‌دونم

مشکل همسرتون مشخص نشد که چرا اینطوریه ؟

خیلی احتمالات وجود داره اما درگیری ذهنی از همه مهمتره

سلام عزیزم  امروز وارد شدم دیدم پیام دادید.  امروز روز ۱۳ انتقال هستم  ان شاءال ...

انشاا...که باردارید عکس ازمایش تون اینجا بذارید بابت دردها نکران نباش

منم کمر درد وشکم درد وپا درد داشتم .ولی غذا می پختم وگاهی ظرف می شستم.

شادی صدام کنید
سلام عزیزم  امروز وارد شدم دیدم پیام دادید.  امروز روز ۱۳ انتقال هستم  ان شاءال ...

سیب زمینی خوردم اما چون یبوست شدید شدم دیگه نخوردم 

تخم مرغ و املت و ترکیب تخم مرغ با خرما هم خوردم 

دیگه نمیدونم چی بگم درست کنه 

یکبار هم لوبیا پلو و یکبار ابگوشت بدون رب.