2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم شکر خدا خوبی اصلا حالم خوب نیست از صبح گریه کردم همسرم هم رفت باصاحبخونه حرف زد اونم سر د ...

عزیزم دومین بار ذوالفقاری همسرمو‌ عمل کرد خیلی دکتر منصفی بود از همون اولم ذوالفقاری رو‌به ما پیشنهاد داده بودن میگفتن اون عملهاش خیلی عالیه نمیدونم از کجا این هژیر رو‌خدا سر راهمون قرار داد که یه مدت هم اون باعث افسردگیمون شد 

منادی رو‌ هم‌ موسی پور به من گفته بود همسرت قبل از پانکچر بره پیشش که ما‌کلا نرفتیم چون ۶ سال دکترای ارولوژی رفته بودیم خودم‌ میدونستم که بی فایده است 

اگه فقط به خاطر دارو هست خودت تقویتی بگیر بخوره اگه کلا برای کنترل هست که هیچ بره بهتره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیز دلم شرمنده نمیدونستم انشاالله بشه چراغ خونت

فدات عزیزم😘😘 الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من فکر میکردم آمپول ریه رو فقط برای بارداری دوقلویی یا چندقلویی میزنن  چند روز دیگه هفت ...

عزیزم‌ من تا اونجایی که اطلاع دارم برای ای وی افیا میزنن برای تشکیل کامل ریه ،جای نگرانی نداره ، لازمه که بزنی 

سلام بچه ها من امروز روز سوم‌ پریودم بود رفتم دکتر ،گفت رحمم اماده نیست یه اندازه رو گفت ۶ هستش ،گفت رحمت خوب ریزش نکرده.

بهم دوفاستون داد از روز ۱۵ پریودم بخورم پریود بعد انشاالله برم برای انتقال

@mehremah     سلام دوست عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم ، مهتاب جان دعا میکنم مرغ  آمین بر تمام آرزو ها و دعاهای خیرت آمین بگوید و زندگی سرشار از آرامش و برکت داشته باشی، این لطفت فراموش نشدنی هست 🌹🌹🌹❤️❤️

عزیزم دومین بار ذوالفقاری همسرمو‌ عمل کرد خیلی دکتر منصفی بود از همون اولم ذوالفقاری رو‌به ما پیشنها ...

بنظرت منادی ببرم یا ذوالفقاری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم دومین بار ذوالفقاری همسرمو‌ عمل کرد خیلی دکتر منصفی بود از همون اولم ذوالفقاری رو‌به ما پیشنها ...

راستی همسرت اسپیرژن مصرف کرده تا حالا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم شکر خدا خوبی اصلا حالم خوب نیست از صبح گریه کردم همسرم هم رفت باصاحبخونه حرف زد اونم سر د ...

فاطمه جان منم مثل خودت از صبح دارم ‌گریه میکنم ،نمیدونم این وضعیت تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ، نمیدونم تا کی قراره توی این جهنم بسوزیم ، ما هر کاری ام بکنیم ،هر چقدر هم خودمونو‌ شاد نگه داریم ‌این خلا و کمبودی که توی زندگیمون هست نمیذاره از ته دل خوش باشیم ، انگار دنیا رو من دارم رو‌ دوشم حمل میکنم تا این‌ حد سنگینی احساس میکنم 

من اینبار که رویان نشسته بودم و طبق معمول کارام خوب پیش نمیرفت توی یک لحظه احساس کردم پیر شدم، واقعا اینو‌حس کردم 

در مورد خونه نگران نباش از دیوار دنبال خونه بگردین انشالله یکدونه مناسبش که باب میلت باشه پیدا میکنین 

منم تابستون‌ اسباب کشی کردم با کلی اذیت از اونم دیگه برات نگم ‌چقدر اذیت شدم همین‌ حالی که داری اون ‌موقع منم‌ داشتم 

اگه تایکماه دیگه اسباب کشی داری فعلا عمل نرو چون هر چقدرم بخوای رعایت کنی باز یه چیزایی رو مجبور میشی جابه جا کنی و ممکنه برات ضرر داشته باشه 

فقط امیدورام خدا این همه زحمت همراه با افسردگی و عذاب کشیدن ما رو ببینه و بچه های سالم‌ و‌ صالح بهمون بده 

فاطمه جان منم مثل خودت از صبح دارم ‌گریه میکنم ،نمیدونم این وضعیت تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ، نمید ...

آی گفتی ماها دیگه پاهامون نمیکشه خدا انشاالله به دلت نگاه کنه از دیوار نگاه میکنیم خیلی گرون کردن خیلی نمیرسه وسعمون 

هزینه های رویان زیاده؟؟جایی برا موندن دارین اله جانینان باجیم خدا به دلت نگاه کنه غریبی سخته خونم تهران بود رو چشمام جا داشتی 

بچه ها این جواب ازمایشم هستش دکتر گفت چیز مهمی نیست وقتی برات انتقال دادم بهت دارو میدم.

عزیزم تا حالا این آزمایش و نداشتم چه آزمایشی هستش

بچه ها من فکر میکردم آمپول ریه رو فقط برای بارداری دوقلویی یا چندقلویی میزنن  چند روز دیگه هفت ...

زدنش خیلی هم خوبه منم زدم بارداری اولم هیچ مشکلی هم نداشتم دخترم دوهفته زود به دنیا اومد خداروشکر دستگاه هم نرفت . الان من دیدم واسه مادرهایی هم که طبیعی باردار شدن تو همین هفته ها میزنن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉