2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

سلام خانمای که سرکلاژ کردن میشه کمکککک کنید من دوهفته از عملم میگذره احساس درد دارم از کنار کشاله رانم و داخل رحم و وازنم تیر میکشه دردش دقیق نمیدونم چیه از کجا هست نمیدونم چکار کنم😥😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من پارسال اردیبهشت تخمک کشی وانتقال داشتم کلا دوتا جنین تشکیل شد وانتقالشون دادن برام کار خدا بود جف ...

بمیرم برا دلت. الهی خدا جاشونو ب زودی پر کنه براتون🥺

الان یکی از صمیمی ترین دوستام خبر داد پدرش فوت شده همین طوری اشکام روونه. پیام شمارم خوندم بدتر شد حالم.

الهی این داغ دوباره تکرار نشه و به شادی نی نی هاتونو بغل کنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال اردیبهشت تخمک کشی وانتقال داشتم کلا دوتا جنین تشکیل شد وانتقالشون دادن برام کار خدا بود جف ...

اصلا ب گناه فک نکن خدا مث ما ادما نیس بخواد زجر بده به خاطر نافرمانی. خودشم گفته میبخشه اگه استغفار کنیم و... همین که دائم سعی کنیم استغفار کنیم خیلی خوبه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانمای که سرکلاژ کردن میشه کمکککک کنید من دوهفته از عملم میگذره احساس درد دارم از کنار کشاله را ...

اگه دردت زیاد نیس طبیعیه منم وقت سرکلاژ داشتم همین طور بودم دوقلویی؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بمیرم برا دلت. الهی خدا جاشونو ب زودی پر کنه براتون🥺 الان یکی از صمیمی ترین دوستام خبر داد پدرش فو ...

ببخشید عزیزم حلالم کن نمی خواستم باعث ناراحتیت بشم 😔

خدا پدردوستتونو رحمت کنه همنشین حضرت علی باشه ب حق این شبا🤲🤲😢

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بچه ها من فردا عمل پانکچر دارم  چه چیزایی نیاز هست که با خودم ببرم؟ و اینکه سوند هم میزنن موق ...

ی دست لباس بیمارستانی وزیرانداز مدارک شناسنامه وکارت ملی جفتتون آزمایشات 

سوند لازم نیس گلم کلا نیم ساعت عملشه یک ساعت بعدم میگن ی چیزی بخوروبلندشو راه برو ودسشویی وبعدم مرخصی 

مرسی از راهنماییتون  لباس بیمارستان رو خود مرکز نمیده؟ ابن سینا میرم من

بستگی ب مرکز داره گلم بعضی جاها خودشون پک کامل میدن بهتون

اگه دردت زیاد نیس طبیعیه منم وقت سرکلاژ داشتم همین طور بودم دوقلویی؟ 

اره دوقلو هستن زیاد نیست راه میرم و دراز کردم مشکل ندارم حین گشستن و بلند شدن اذیت میشم یه سمت هست میترسم میگم از بخیه ها باز نشده باشه . عزیزم شما الان بارداری یا به دنیا اومده اگه اره هفته چندم زایمان کردی با سرکلاژ استراحت مطلق بودی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره دوقلو هستن زیاد نیست راه میرم و دراز کردم مشکل ندارم حین گشستن و بلند شدن اذیت میشم یه سمت هست م ...

اشکال نداره گلم عادیه نگران نباش عزیزم مشکلی نیست 

من سرکلاژ واستراحت نسبی بودم

من هنوز 12 روز انتقال دادم تاخواست خدا چی باشه

مرسی از راهنماییتون  لباس بیمارستان رو خود مرکز نمیده؟ ابن سینا میرم من

همه چی خودشون میدن چیزی لازم نداری انشالله که موفق بشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
همه چی خودشون میدن چیزی لازم نداری انشالله که موفق بشی

مرسی عزیزم

از چهارشنبه که شوهرم واسه قبل پانکچر من آزمایش داد خیلی استرس کشیدم 

۴شنبه آز داد گفتن مشکوکه ۵شنبه باز بیاد آز بده

۵شنبه رفت دکتر گفت ۲ روز سینال بزن و شنبه باز بیا آزمایش 

خوب نباشه جوابش تخمک هارو باید فریز کنیم یا مستقیم از بیضه اسپرم بگیریم

انروز ساعت ۴ جواب آزمایشش اومد و خداروشکرdfa۲۲ شده بود و دکتر گفت خوبه و نیازی به عمل نیست

امروز پیش دکتر بودم فقط در همین حد گفت .  گفت که نامه میده و در خصوص همسرم دیگه پرونده بسته ا ...

سلام عزیزم اینکه شکل اسپرم مشکل داره یعنی اینکه یه اسپرم سر نداره ، یکی، دم نداره ، خلاصه اینجوری و اسپرم مشکل دار اصلا نمیتونه وارد تخمک بشه باید سالم بشه و داهل اسپرم همه مردها اسپرم مشکل دار وجود داره نگران نباش 

و اون مشکل هم انشاالله واست تکرار نمیشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم از چهارشنبه که شوهرم واسه قبل پانکچر من آزمایش داد خیلی استرس کشیدم  ۴شنبه آز داد ...

خب خداروشکر گفتم که الکی به خودت استرس نده درست میشه انشالله بقیه شم به خوبی پیش بره و مامان بشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍