2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
سلام رز جان خوبی ، به نظرم پرگوویس رو کنار سینال امتحان کن ، برای ذخیره پایین پرگوویس خوب جواب میده ...

من‌انگار تو یه پیج دیدم شما گونال داشتی اضافه برای فروش شما بودین یا اشتباه میکنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من از هفته شیش حالت تهوع در حد مرگ داشتم فقط هر دقیقا بالا میاوردم الان هفته ۸هستم از دیروز انگار نه انگار حالت تهوع ندارم نکنه بچه چیزیش شده فقط کمر درد دارم 😞

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
شما از روز دوم روزی دوتا پر گووریس و روزی ۲۴ درجه یعنی روزی دوتا هم سینال زدی؟ لتروزول رو از چندم تا ...

از روز سوم تا پنجم سینال هفتاد و پنج روزی سه تا ( خودکاری نبود ویال بودن ) کنارش روز دو تا لترزول ، روز ششم و هفتم پرگوویس روزی یه دونه کنارش ستروناکس هم بود ، روز یازدهم هم پانکچر شدم ، کیفیت نمینویسن فقط دو تا کامپکت و یه دونه بلاست بود به همسرم گفته بودن کیفیت خوبی دارن دیگه توکل بر خدا ، واقعا راه سختیه و صبر میطلبه 

من بار چهارم بود پانکچر میشدم تخمدان چپم اصلا به دارو جواب نمیده بار اول پرگوویس و هاش ام جی سه تخمک ...

نه این چه حرفیه عزیزم ؟ مرسی که تجربیاتتو‌ گفتی 

خدا رو شکروکه بار اخر خوب بوده انشالله موفق میشی ، نمیدونم والا بدن هر کسی به یه دارویی جواب میده‌ ولی بزرگترین‌ظلم اینه که‌وقتی از یکی نتیجه نگرفتیم‌دفعه بعد هم با همون ادامه بدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها یه راهنمایی من ذخیره تخمدانم خردادهزاروچهارصد ۱/۲ بود ای وی اف کردم الان دو قلو دارم و ۴ تا جنین فریز اگه دوباره بخوام ای وی اف کنم به نظرتون الان تا سنم زیادتر نشده دوباره برم پانکچر تعداد جنینام بیشتر بشه ؟

مامان دوقلوها   
به نظرم غیر داروها روز و ساعت تخمک کشی هم خیلی مهمه، سیکلی که برای من سینال و هاش ام جی استفاده کرد ...

یعنی اگه دیر پانکچر کنن پوچ‌میشه ؟ 

یعنی اگه دیر پانکچر کنن پوچ‌میشه ؟ 

رز جان این تجربه من با سه پزشک مختلف بود دو پزشکی که روز ده و یازده سیکل پانکچرم‌ کردن حداقل جنینی برام تشکیل شد ، هر چند کم ، پانکچر چهارمم خیلی روی ساعت تزریق داروها تاکید داشتن ، و اینکه سر ساعت hcg تزریق کن و مرکز باش که فولیکولات پوچ نشن چون ذخیره ات پایینه 

من ندیدم تو ای وی اف لتروزول و کلومفین بدن فقط تو ای یو ای دیدم جالب شد الان دیدم شماها گفتید.چون ات ...

اتقاقا توی ای وی اف برای اوناییکه ذخیره اشون‌کمه اصلا نباید آمپول بدن فقط با همین‌کلومفین ‌و‌ لتروزول جلو ‌برن تا اگه حتی یکدونه تخمک‌ بود اونو‌ بکشن چون‌تخمک بیشتری وجود نداره که ‌این ‌حجم از دارو ‌رو‌ میدن ولی متاسفانه توی ایران اینکارو نمیکنن بدون استثنا آمپولو همه دارن  

ببین نمیشه گفت یه دارویی مطلق بد هس .من اینو قبول ندارم چون خیلی ها فقط سینال تنها داشتن بهترین و زی ...

عزیزم اگه پیاممو با دقت میخوندی گفتم بدن‌من به سینال و‌ اچ ام‌جی جواب نداد البته بیشتر به سینال نگفتم کسای دیگه اینجا کسایی بودن که‌ سه یا چهار بار با داروی خارجی امتحان کردن نشده با داروی ایرانی نتیجه خیلی خیلی خوب شده ،بدن منم برعکس به ایرانی جواب نداده حالا نمیدونم اگه خارجی هم استفاده میکردم جواب میداد یا نه ولی من‌کلا این شانس‌رو‌نداشتم چون الان اصلا داروی اصل خارجی توی ایران نیست ، تازگیا هم‌ هر کسی رو‌دیدم‌با خارجی‌نتیجه نگرفته‌چون اصلا یا اصل نیست یا تاریخ گذشته است یا فاسد شده 

کلا منظورم این بود که بدن با بدن فرق داره 

سلام بچه ها من از هفته شیش حالت تهوع در حد مرگ داشتم فقط هر دقیقا بالا میاوردم الان هفته ۸هستم از دی ...

عزیزم منم حالت تهوع داشتم نه به شدت شما ولی اصلا اشتها نداشتم روزها می شد غذا نمی خوردم چندین ساعت پشت سر هم دستشویی بودم به خاطر حالت تهوع

ولی وارد ۱۱ هفته شدم بهتر شدم.اتفاقا منم نگران شدم اینجا پرسیدم خانمای عزیز کلی دلداری ام دادند که نکران نباش ممکنه چند روز خوب باشی دوباره حالت تهوع ات برگرده .

دقبقا همین شد دو روز خوب بود بعد دو روز روز دوباره از عصر تا اخر شب حالم بد شد

الان باز دو روز خوبم.فقط دیروز نهار درست می کردم دیدم باز داره شروع میشه رفتم ماسک زدم تا نهاز پختم.خداروشکر این دو روز تونستم غذا بخورم.منم کمر درد دارم با سینه درد وکمی دل درد

شادی صدام کنید
عزیزم منم حالت تهوع داشتم نه به شدت شما ولی اصلا اشتها نداشتم روزها می شد غذا نمی خوردم چندین ساعت پ ...

من دوماه اول کلا میل جنسی ام قطع شده بود رفتم تو سه ماه میل جنسی ام دوباره برگشت چقدر واسه این نکران شدم باز گفتم باداریه وهر روز علایم جوراجور

شادی صدام کنید
من بار چهارم بود پانکچر میشدم تخمدان چپم اصلا به دارو جواب نمیده بار اول پرگوویس و هاش ام جی سه تخمک ...

تقویت قبل بار چهارم چکار کردین؟وقتی پرگوریس شروع شد سینال و لتروزول قطع کردن واسه تون؟

نه این چه حرفیه عزیزم ؟ مرسی که تجربیاتتو‌ گفتی  خدا رو شکروکه بار اخر خوب بوده انشالله موفق م ...

در مورد النوا به نتیجه ای رسیدی؟ چون تو چندتا تاپیک دیدم از بقیه پرسیده بودی که با النوا چه طور شده سیکل شون

2810