2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام رز جان خوبی ، به نظرم پرگوویس رو کنار سینال امتحان کن ، برای ذخیره پایین پرگوویس خوب جواب میده ...

شما پرگوویس همرا سینال استفاده‌ کردین چندتا تخمک و‌جنین‌داشتین ؟ قبلا چطوری بود 

نمیدونم گلم دکترا هم باید علم اینو‌داشته باشن که بدونن کدوم دارو به کدوم بدن میسازه ، متاسفانه همینجوری شانسی البته بیشتر وقتا هم ‌همون سینال و ‌اچ ام جی میدن 

به خود سینالم خیلی اعتقاد ندارم به نظرم فقط فولیکول رو‌بزرگ میکنه و داخلش پوچ‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شما پرگوویس همرا سینال استفاده‌ کردین چندتا تخمک و‌جنین‌داشتین ؟ قبلا چطوری بود  نمیدونم گلم د ...

من بار چهارم بود پانکچر میشدم تخمدان چپم اصلا به دارو جواب نمیده بار اول پرگوویس و هاش ام جی سه تخمک و سه جنین ، بار دوم هم همون داروها یه جنین از سه تخمک ،  

بار سوم سینال و هاش ام جی لترزول و ستروناکس و واریوپپتیل که خیلی بد بود هر سه فولیکول پوچ بودن 

بار چهارم سینال و پرگوویس و لتروزول و ستروناکس خدا رو شکر چهار فولیکول بود که سه تخمک و سه جنین شد برام 

ببخشید طولانی شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما پرگوویس همرا سینال استفاده‌ کردین چندتا تخمک و‌جنین‌داشتین ؟ قبلا چطوری بود  نمیدونم گلم د ...

به نظرم غیر داروها روز و ساعت تخمک کشی هم خیلی مهمه، سیکلی که برای من سینال و هاش ام جی استفاده کرد مشخص بود فولیکولام جواب نمیدن به دارو ، روز شانزدهم سیکل نفر اخر من رو برد اتاق عمل خودم میدونستم پوچ پوچن دیگه ، چون تخمک گذاری عادی خودم روز یازده دوازده سیکلمه 

عزیزم بخدا من دیدم سن بالای ۴۲ تخمک خوب داشته با سینال.مهم این ذخیره تخمدانت تموم نشده باشه،شما مگه ...

ذخیرم 4و نیمه،  38سالمه ولی تو سه تا پانکچرم همیشه فقط ی جنین تشکیل شده این یکی هم هنوز معلوم نیست بشه یا نه.

میگن کیفیت تخمکم پایینه

سونو اخرم  سایز فولی همشون  19، 18،17،16و 15 بودن 

ولی فقط ی تخمک کشیدن

من وقتی هایپر شدم برام آمپول آلبومین نوشتن داروخونه به شوهرم گفته بود این آمپول مثل آب ماهیچه میمونه ...

والا دیروز فقط به اون خانمه بود که گفتم فقط ما دوتا تعداد فولیکولامون زیاد بود  ی آمپولی زدن گفتن هایپر شده . من ازشون پرسیدم من هایپر نمیشم گفتن نه.  چون تجربشو تو پانکچر اولمم داشتم مثل ایندفعه هم درد زیاد داشتم  هم اینکه بعد که اومدم خونه هایپر شدم اتفاقا همون روزم پرسیدم هایپر نمیشم نیاز نیست چیزی رعایت کنم گفتند نه، منم تجربه اولم بود نمیدونستم چی به چیه، بعد انتقال فکر میکردم عوارض انتقاله بعد که مثبت شدم رفتم دکتر گفت هایپر شدم تازه اون موقع گفت چیکار کنم اون دفعه ام خیلی اذیت شدم. یادمه راه نمیتونستم برم با سختی بود و نفس کم میاوردم . ولی میگم اوایلش فکر میکردم عوارض انتقاله و بعدم مثبت شدن. الانم دقیقا همونطورم  

فکر کنم فقط به تعداد تخمک هایی که میکشن نگاه میکنن اگه زیاد باشه میگن هایپر میشیم. ایندفعه ام اهمیت ندادن. یکشنبه باید برم دکتر ببینم تکلیف ی دونه تخمک چیشده بهشون میگم.

ذخیرم 4و نیمه،  38سالمه ولی تو سه تا پانکچرم همیشه فقط ی جنین تشکیل شده این یکی هم هنوز معلوم ن ...

ذخیره ت که خیلی بالاست باید تخمک هات زیاد بشن.احتمالا فقط فولیکول خالی داری و پوچ میشن.باید تقویت کنی قبل تخمک کشی هات

من دوبار پانکچر شدم که نتیجه نداده ،بار اول ۳ تا فولیکول و یه تخمک داشتم که جنین نشد ،بار دوم‌ ۷،۶ ت ...

من ندیدم تو ای وی اف لتروزول و کلومفین بدن فقط تو ای یو ای دیدم جالب شد الان دیدم شماها گفتید.چون اتفاقا من با لتروزول و کلومفین فولیکولم خیلی خوب رشد میکنه نسبت به سینال های ای وی اف شاید پیشنهاد دادم به دکتر اگه قبول کرد🙈

چیزی ندادن بهم

فکر کنم هایپر نشدی، اشتباه میکنی.

هایپر شدن اینجوری نیس خونه بمونی، باید بیمارستان بستری بشی. ولی دکترت خوب نبوده ستروناکس نداده، چون تخمدان هات ممکنه به وضعیت اولیه برنگرده

من دوبار پانکچر شدم که نتیجه نداده ،بار اول ۳ تا فولیکول و یه تخمک داشتم که جنین نشد ،بار دوم‌ ۷،۶ ت ...

ببین نمیشه گفت یه دارویی مطلق بد هس .من اینو قبول ندارم چون خیلی ها فقط سینال تنها داشتن بهترین و زیادترین جنین حتی دوقلو دارن.بنظر من فقط بستگی داره بدن طرف با کدوم جواب بده چون مثلا من نوعی امکان داره اف اس اچ بدنم زیاد باشه و ال اچ کم باشه .محتویات سینال اف اس اچ داره و محتویات هاش ام جی دارای ال اچ هست بستگی به بدن داره که یه دارویی مازاد بر نیاز بدن مون نباشه من نمی‌دونم چرا قبل از تجویز داروها دکترها آزمایش fish و lh رو نمیگیرن از ما و الکی دارو میدن میگن هرچی شد .ببین گلم من با همون گونال فقط خیلی کم در حد یکی یا دوتا جنین بیشتر و کیفیت هم خیلی کم تغییر می‌کرد .منظورم در کل فهمیدم که برای بدنم گونال از سینال کمی بهتره اما بازم اون جوابی که تبدیل به بارداری بشه رو نگرفتم یا اینکه اون دارویی که واقعا مناسبه بدنم هس هنوز برام تجویز نشده یا هم کلا من هرچقدر دست پا بزنم تخمک اهدایی لازمم بشه کلا ما تلاش مون رو می‌کنیم توکل به خدا اینا رو بهت گفتم که بدونی حالا اون خارجیش هم قرار نیش شق القمر کنه نمونه ش منو و جانان که تازه جانان با افراد سالم و مختلف تکرار کرده🤦🏻‍♀️

من بار چهارم بود پانکچر میشدم تخمدان چپم اصلا به دارو جواب نمیده بار اول پرگوویس و هاش ام جی سه تخمک ...

شما از روز دوم روزی دوتا پر گووریس و روزی ۲۴ درجه یعنی روزی دوتا هم سینال زدی؟ لتروزول رو از چندم تا چندم سیکل داشتی کیفیت جنین هات چی شدن؟

2810