2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
قربونت آستاره جان 💓💞🙏😘 خدا از دهنت بشنوه دیگه اگه دوقلو بشه به معجزه خدا ایمان میارم حس خیلی خوب ...

انشاالله که میشه عزیزم .توکل کن به خدا🙏😘😘🌹

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارکت باشه . بسلامتی خرجش کنی  

قربونت برم. خرج پانکچر قبلیم شد‌. اون موقع واقعا خیییلی ب دردم خورد ولی چون منفی شوم الان من موندم و قسطاش.

این ماهم مجبور شدم از ی جای دیگه وام بگیرم همش قسطه که رو قسط تلنبار میشه😰

ان شاالله برا شمام تایید بشه و باهاش نی نی دار بشین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم استرس نداشته باش . دکتر کارشو بلده . این امپولها هم خانواده و مشابه هستن . من اولی رو دیفرلین ...

توکل ب خدا ممنووووونم از دلداریت. همش ادم نگران میشه ک نکنه اشتباهی پیش اومده باشه.

اخه سر کابرگولین هم اینجوری شد بهم گفته بودن یک روز در میان منم خوردم بعد دکتر گف امکان نداره نهایت دو روز در هفته میگیم بخورین. برا همین یکم نگرانم ک مشکل اینجوری پیش نیاد. ولی بهتر همونه ک فعلا ک دستم ب جایی بند نیس اعتماد کنم😬😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما.من امروز پنج هفته تمام وارد شش هفته شدم.سه روز پیش اولین سونو ساک دیذه شد.همش استرس دارم ...

جنین و ضربان هم بود؟ نگران نباش من تو دوتا بارداریم کلا هیچ علامتی نداشتم الانم فقط گاهی سردرد دارم مال میگرن هست و این همه پروژسترون . بعضی ها بی علامت هستن . منکه سردوتا بارداری اینجور بودم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانوما سلام ، ی سوال مرکز ابن سینا اونم ویزیت اول باید قبلش نوبت داشته باشیم؟اخه تو سایت دکترهای مطر ...

ویزیت اول باید زنگ بزنی اعلام کنی ویزیت اولی هستی واسه همسرتون هم جدا از مردان نوبت بگیرید . میپرسن کدوم دکتر اگه اولین باره و کسی رو نمیشناسی که خودشون وقت میزنن . دکتر معترف دکتر مختار دکتر طرازی عارفی اینارو من شنیدم خوبن فقط باده نوش وقت نگیری خیلی بداخلاقه 

توکل ب خدا ممنووووونم از دلداریت. همش ادم نگران میشه ک نکنه اشتباهی پیش اومده باشه. اخه سر کابرگولی ...

سلام الا جون واریوپپتیل رو فکر میکنم برای این میدن که از ازاد شدن زودرس تخمک تو سیکل پانکچر جلوگیری کنن ، یه جورایی تخمک ها بلوغ زودرس نداشته باشن

نه موردی ک برام داده فرق داره. سیکل شانگهای رو میخواد انجام بده گف برا این باید این آمپولو بزنم. شنب ...

پس اینو برای این بهت داده که قرصو قطع کردی پریود نشی . خب خیالت راحت اگه گفته دوتا رو باهم بزن پریود نمیشی دیگه .استرس نداشته باش جلو پریودتو میگیره .  دکترت کیه  ؟ 

تزریقشو بلدی ؟ دورانی باید تکونش بدی . بالا پایینش نکن . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فقط گفتن داخل رحمی و یه قلو هست برای ضربان گفتن دوهفته دیگه بیا.

ایشالا که میری صدای قلبش رو هم میشنوی من وقتی رفتم باورم نمیشد دوتا نی نی تو شکمم بود😍😍 از بسکه هیچ علاعمی نداشتم الانم واقعا ندارم . مثلا سینه درد تهوع ویار . نفخ یبوست یا این چیزا از اول هیچکدوم رو نداشتم . 

سلام خانما.من امروز پنج هفته تمام وارد شش هفته شدم.سه روز پیش اولین سونو ساک دیذه شد.همش استرس دارم ...

عزیزم کلا  بعد از این روال ات همین هر سونویی که میری نگران سونوی بعدی هستی ولی مگه با نکرانی چیزی تغییر می کنه یا درست میشه.تو فقط مراقب خودت باش وبقیه اش بسپار به خدا شک نکن قلبش ام تشکیل میشه واین ۹ ماه به سلامت سپری می کنی.خوراکی های خوب بخور واز بارداری ات لذت ببر

پ.ن :من دو هفته دیگه سونوی ان تی دارم یادت باشه بیای همه حرفهایی که بهت گفتم بهم بگی چون من قبل از هر سونو خود خدا هم بیاد بگه سالمه میگم مطمینی خداجون یعنی نکران نباشم😄

شادی صدام کنید
من بعد سرکلاژ یه هفته ده روز یکم درد داشت زیر دلم اونم گاهی خیلیم خفیف ولی الان نه اصلا درد ندارم&nb ...

عزيزم ميشه بپرسم منظورتون از ازمايش عفونت چي هست؟

اخه ب منم گفتن حواسم ب عفونت باشه

قربونت برم باران جان 💓😘😍💞🙏 قصد ناراحت کردنتو نداشتم اونم تو این شرایط بارداری تون این همه استر ...

عزیزم هر وقت دلت گرفت و یا دوست داشتی اینجا بنویس، نذار غصه داغونت کنه. من هم اگه قابل باشم دعا میکنم که شما و سایر دوستان به زودی و سلامتی نتیجه مثبت بگیرید

وای اصلا درد من قابل توصیف نیست هفته 23 هستم نمیدونم واسه درد نوشت شاید احتمال عفونت داده

ايشالا كه بسلامت  پيش ميري بقيه راهو نينيتو صحيح و سالم و به موقع بغل ميكني عزيزم

بنظر من همون گونال هم باید واقعیش گیر بیاد من درسته گونال برام از سینال بهتر بود ولی فرقش خیلی زیاد ...

گنال من دونه ای2400گرفتم شرکت مرک،تاریخم تا2023زده حالانمیدونم والافک نکنم تقلبی باشه این

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ایشالا که میری صدای قلبش رو هم میشنوی من وقتی رفتم باورم نمیشد دوتا نی نی تو شکمم بود😍😍 از بسکه هی ...

بسلامتی انشاله دنیا بیان.چندهفته هستین؟ منکه یوقتایی شبا بیدار میشم از استرس و‌هیجان و فکر چندساعت بیدارم.سومین انتقالم بود ایندفعه لنفوسیت تراپی انجام دادم سه دوره و‌خداروشکر جواب داد.مشکل ایمنی داشتم