2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
عزیزم این امپول خیلی عوارص داره . یکیش همینه . من الان پیامتو دیدم . آره احتمالا از همین امپوله

ممنون جواب دادی گلم. متوجه نشدم عوارضش چیه؟ جلوی پریودو میگیره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید این وام چقدره ؟ بعد اینکه مدارک ناباروریو چجوری باید تحویل بدیم ؟ 

تو سایتش مشخصاتو پر میکنین و جا هست برای ارسال مدارک که عکسشون رو میفرستین. 

بعد بررسی میکنن و پیام تایید میفرستن. بعدکه تایید کردن برا من ۲ هفته بعدش ۱۲ تومن واریز کردن. با اقساط ۵۰۰ تومن.

البته سال اولی ک من ثبت نام کردم تعلق نگرفت بهم ولی چند ماه پیش ک دوباره ثبت نام کردم تایید شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون جواب دادی گلم. متوجه نشدم عوارضش چیه؟ جلوی پریودو میگیره؟

ببین اصولا با اولین آمپول  سر موعد پریود میشی با دومی چند ماه طول میکشه که پریود بشی . ولی دکترم‌میگفت خیلیها با اولین امپولم‌ دیر پریود میشن . طبیعیه که جلوی پریودی رو بگیره 

عوارضش استخون درد ، گر گرفتگی ، تعریق زیاد ، و عصبی شدن و ... 

دکترت میخواد فرش برات انتقال بده ؟ یعنی چند روز بعد پانکچر ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نمیدونم عزیزم. فک کنم اونا میکرورلین بود یا ی همچین چبزی. خیلی نگرانم. مرکز هم جواب نداد هر چی زنگ ز ...

عزیزم استرس نداشته باش . دکتر کارشو بلده . این امپولها هم خانواده و مشابه هستن . من اولی رو دیفرلین زدم دومی رو میکرورلین . کاپپتیل و واریو هم مثل همینا هستش . مطمعن باش دکترت کار بلده . 

اتی جان من خواهرم این عمل سرکلاژو انجام داده . بعدش باید استراحت کنی . عمل راحتیه . هیچ عفونت و ... ...

ممنون عزیزم میدونی عدد طول سرویکس خواهرت چند بود تو چند ماه انجام دادم بچش به وقت دنیا اومد ؟ اره من چاره ای ندارم چون دوقلو هستن حتما باید انجام بدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
واي عزيزم منم هرشب ي درد مياد سراغم ديشب كلا تخمدان راستم درد ميكرد منم چون سابقه زايمان زودرس داش ...

وای اصلا درد من قابل توصیف نیست هفته 23 هستم نمیدونم واسه درد نوشت شاید احتمال عفونت داده

الان چن هفته ای ؟ نگران نباش فقط ب دکترت بگو حتما که خیالت راحت باشه شاید بخواد دارو بده 

هفته 23 هستم اون شبم درد داشتم بهش گفتم همون داروها رو داد و گفت فقط استراحت کن و برسونش ب هفته 28

ممنون عزیزم میدونی عدد طول سرویکس خواهرت چند بود تو چند ماه انجام دادم بچش به وقت دنیا اومد ؟ اره من ...

فکر کنم‌۳۰ بود . ولی هفته شو نمیدونم‌ماشالله الان دخترش ۱۵ سالشه . خواهرم قبل این بارداریش ، سقط داشت دکتر برای جلوگیری از سقط سرکلاژش کرد . آره سر وقت دنیا اومد فقط یادمه که بعد عمل استراحت بود تا چند وقت . خیالت راحت بهترین کاره برای بچه های دو قلو مخصوصا 

من بعد سرکلاژ یه هفته ده روز یکم درد داشت زیر دلم اونم گاهی خیلیم خفیف ولی الان نه اصلا درد ندارم&nb ...

شب بستری شدی کلا با ترخیص چند ساعت طول میکشه

ببین اصولا با اولین آمپول  سر موعد پریود میشی با دومی چند ماه طول میکشه که پریود بشی . ولی دکتر ...

نه موردی ک برام داده فرق داره. سیکل شانگهای رو میخواد انجام بده گف برا این باید این آمپولو بزنم. شنبه پانکچر دارم از امروز ظهر گفتن دوفاستون رو قطع کنم و جمعه ۴:۳۰ صبح دوتا واریوپپتیل رو با هم تزریق کنم.

نگرانی من بیشتر از اینه ک دوفاستون رو قطع کردنی دو روز بعد پریود میشم همیشه. نگرانم از امروز ظهر ک قطع کردم شنبه ک عمل دارم یه موقع پریود نشم همه چی بهم بریزه؟ یا این امپولا نمیذاره پریود بشم؟

هفته 23 هستم اون شبم درد داشتم بهش گفتم همون داروها رو داد و گفت فقط استراحت کن و برسونش ب هفته 28

عزیزم نگران نباش ایشالا که به هفته های بالاتر هم میرسونی امپول ریه بزنی ایشالا هر وقت دنیا اومد سلامت باشه ببخش من ریپلای کردم . اگه ایزوپرین نداده بهش بگو بهت بده به نطرم تو کم کردن انقباصات تاثیر داره