2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
خودم هم آخرش نفهمیدم. هنوزم درد دارم ولی به شدت دیشب نیست. فعلا دارو داده و گفت حواسم باشه اگه شدید ...

باداری کلا سیستم ادم بهم می ریزه هر روز یه چیزی میشه یه دردیه

بعد می بینی خود به خود خوب میشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز پرسیدم، بهم گفتند تست اول رو معمولی انجام میدند ولی اگه مشکلی توی نتیجه اش بود، همین تست نا ...

اونکه اصلا تو بارداری اعتبار نداره باید تست تخمل گلوکز بگیرن چون خیلیا تست ناشتاشون نرماله ولی تو بارداری تست تحمل گلوکز مختله

اونکه اصلا تو بارداری اعتبار نداره باید تست تخمل گلوکز بگیرن چون خیلیا تست ناشتاشون نرماله ولی تو با ...

بهم گفتند نیاز نیست ناشتا باشم. فکر کنم یه بار خون میگیرند بعد محلول میدن بخورم و بعد یکساعت بعدش مجدد خون میگیرند. اگه مشکلی توی نتیجه بود، کامل تر انجام میدند

عزیزم ببخشید من به داروخونه گفتم هر یدونه با بیمه چقدر میشه گفت ۸۰۰ -و میدونم که شما فقط یک روز تزری ...

النوا کلا دارویی که تو هر سیکل یه دونه فقط تجویز میشه به صلاح دید دکتر گاهی  ۵ روز بعدش داروی دیگه شروع میشه گاهی هم از فردا تزریق النوا داروی دیگه مثل سینال و .... تجویز میشه 

ممنون عزیزم گیلان یه مرکز داره واقعا هم گرونه گفتم اگه تهران بیمارستان دولتی اینکار رو‌ انجام میده ر ...

ببخشید مطمینی برایه کسی که مشکل نداره رایگانه اخه برایه اونایی که مشکل دارن شاید رایگان باشه اونم والله فکر نکنم

@nilooo68‍ 

@nilooo68    

سلام دوست عزیزم 

امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و امام زمان رو واسطه کردم که ان شاء الله هرچه زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشین.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

❤️لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید❤️

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_۶۹
۴۹_آسمانیترینم
۵۰_99lili
51_ماهک۱۱5
52_94rima
53_مرجانه ساحل
54_هانیلsآریل
 55_زهرااااباااانو
56_نازنینnazi
57_narsis_
58_sseeaa
59_مامان۱رقیه
atefe71h _60
61_atefe9907

۶۲_baran1467
۶۳_فاطیما259 
64_رزیتا22
65_فرشته12345
۶۶_سنجاقک_جون
۶۷_طوطططیا
۶۸_جانان۱۱۱

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تورشت خریدم ،دکترخودش گف اون داروخونه داره بروبخرنگهدارتاتموم نکرده مثل اینکه اضافی تجویزکزد،سه تاتج ...

حالا واقعا هم همینطور جواب داد براتون با گونال نسبت به سینال یا نه؟

بعدکلا7تاتخمک دادک 4تاش جنین شدکه یکیشم ازبین رفت موندسه تا،که دومرحله ای انتقال دادونگرفت،حالابه او ...

اره راهش اینه که ذخیره تخمدانش کم نباشه.ولی اینم بدون که ذخیره تخمدان بالا نشونه تنبلی هم هست یعنی امکان داره پلی کیستیک باشه چنین آدمایی تخمک زیاد ولی بی کیفیت دارن .کلا کسی رو پیدا کن که چندین بچه داشته باشه و از اونایی باشه که اقدام میکنه تو همون ماه های اول باردار شده از روی سونو دوم پریود هم میشه فهمید که تخمک هاش کمه یا نه.ولی در کل مثلا من خودم با سینال ۲۰ تا تخمک داشتم ولی گونال ۱۰تا میخوام بگم حالا اونی که گونال تزریق کرده این تعداد شده شاید با سینال بهتر جواب میده نمی‌دونم چون دکتر من گفت بعضیا ایرانی بهشون بهتر میسازه

سلیقه ای عمل میکنن دکترا🤣🤣🤣

بهارک جون، الان عکسای سونوهام رو نگاه کردم، از هفته ۶ هر دو هفته سونو شدم. هفته های ۶، ۸، ۱۰، ۱۳، ۱۶ و ۱۸

الان نگران شدم این همه سونو ضرر نداشته باشه. این که هر دو هفته سونو شدم هر دفعه یه مشکلی داشتم که سونو شدم🤦‍♀️