2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
سلام خوبی اتفاقا دیروز سراغتو گرفتم کجایی، انشالله همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

قربونت گلی 

تقریبا ۴۰ روز دیگه پانچرم میشه 

دندونامو چکاب کردم گفت ۴ تاش خرابه 

یکی شو درست کردم مونده ۳ تا دیگه

اسباب کشیم تموم شد خونه ای ک اومدیم هیچی آنتن نداره☹️ 

راستی پریود شدم ولی ۳ روز بیشتر خونریزی نداشتم

روز اول ک کلا لک بود یعنی ۲ روز خونریزیم بود 

🤔🤔 چرا اینجوری شدم؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاکیاانترالیپیدگرفتن قبل انتفال جنین؟من الان دارم سرچ میکنم چقدم قیمتش خوبه واسیبش خیلیییی کمه،چراپس دکترای رشت اززنذگی عقبن همش😕😕

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
قربونت گلی  تقریبا ۴۰ روز دیگه پانچرم میشه  دندونامو چکاب کردم گفت ۴ تاش خرابه  یک ...

دیروز از مرکز به من زنگ زدن گفت جواب انتقالت چی شد گفتم منفی.بعد گفتم پریودم خیلی بد شده کم شده و .... گفت بخاطر داروهای تخمک کشی و انتقال همه چی تا چندین پریود همین شکل هست و حتی شاید جلو عقب بیفته تایم پریودت و عادی.

عزیزم من قبلا دولتی رفتم انتقال منفی هم داشتم.اصلا به آزمایش های ایمنی انعقادی توجه ای نداشتن حتی اگ ...

من سری اول انتقالم منفی شد سری دوم وسطای سیکل انتقال دکتر تیم بهم‌گفت نمبخوای بزی کیستت دربیاری احتمال مثبت شدنت میره بالا گفتم بزارید این سری هم انتقال بدم اگه نشد بعد که نشد الانم رفتم برم لاپروسکپی که کیست دربیارم

دکتر نامه نوشت برا دکترم که اجازه بده عملت کنم

نامه که بردم دکترم گفت من نظرم اینه تعدادجنینت ۸تا به بالا فریز داشته باشی بعد بری خلاصه منم۶تاجنین دارم الان دوباره دارم میرم برا پانکچر که فعلا شوهرم اوضاعش خیلی داغونه دارع دارو مصرف میکنه تا به حد میکرو برسه وانشاالله برم برا پانکچر دوم 🥴

براهمین من هنوزبه انتقال سوم نرسیدم که ببینم چی میگند

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم من قبلا دولتی رفتم انتقال منفی هم داشتم.اصلا به آزمایش های ایمنی انعقادی توجه ای نداشتن حتی اگ ...

دکتری که من میرم متخصص نازایی و آی وی اف  ولی دیدم دکترایی هستن که فقط متخصص زنان ونازایی هستن این پروسه انجام میدن

دخترا این دل پیچه ها تو باداری طبیعیه

من دل درد وکمردرد در طول روز دارم

ندیدم شما بگید دارید

قبل از هر حالت تهوع ام دلپیچه ام شدت می گیره یعنی دیگه می فهمم داره شروع میشه

همش ادا واصول باداریه ها ولی ادم نکران میشه

شادی صدام کنید
قربونت گلی  تقریبا ۴۰ روز دیگه پانچرم میشه  دندونامو چکاب کردم گفت ۴ تاش خرابه  یک ...

خب خدارو شکر کاراتو انجام دادی دیگه با خیال راحت فکر انتقال باش، فک کنم به خاطره داروها باشه باز به دکترت بگو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من سری اول انتقالم منفی شد سری دوم وسطای سیکل انتقال دکتر تیم بهم‌گفت نمبخوای بزی کیستت دربیاری احتم ...

مرسی.اره تو دولتی راحت تر میشه چندین بار پانکچر کرد و جنین نگه داشت بعد یدفعه انتقال داد چون هزینه های دولتی به صرفه.شما مطب دکتر نقشینه می‌رید یا همون مرکز کافیه داروهای تخم کشی هم همون سینال و اچ ام جی میده درسته؟

سلام امروز رفتم سونو سینه همه چیز خدا رو شکر نرمال بود فقط سینه چپم ۵ تا کیست ریز ساده داشت دکتر گفت ...

چرا منم تو دوتا سینه هام کیست دارم یکیش که بزرگه هرسری راحت قابل لمسه ولی اونا ریزند تایادمه ۳و۴تای بودن ولی خوش خیمند پانکچر و انتقالم رفتم خداروشکر مشکلی نداشتم

ویه چیز نوره زرنیخ دار هرسری که رفتم حمام گذاشتم روسینه هام و قرص ویتامین ای یک روز درمیون خوردم اونی که بزرگ بود تازگیا لمس کردم دیدم کوچیک شده

مرسی.اره تو دولتی راحت تر میشه چندین بار پانکچر کرد و جنین نگه داشت بعد یدفعه انتقال داد چون هزینه ه ...

اره من تاحالا دوسری تمدید فریز کردم سال اول۴0تومن دادم سال دوم ۶۰ امسال انگارزده بود۹۰

گلم من تو همون بهشتی میرم پیش دکتربله سینال و هاش ام‌جی البته دیده بودم به یه سریا گونال میدن 

دکترت کیه تو ابن سینا؟میشه بگی داروهای چی بودن من پانکچر شدم ولی جنین برام تشکیل نشد گفتن بدنت به دارو جواب نداده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خیلی میترسم با دوباره مصرف داروها بزرگ یا خطر ناک بشن

منم کیست دارم ، قبل از اینکه ای وی اف کنم داشتم ولی کیستهای ریز، اولین بار که‌پانکچر شدم‌دکتر دوز داروها رو خیلی زیاد داد بعد از استفاده‌ داروها زیر بغلام به شدت درد میکرد فهمیدم‌که اثر داروهاست رفتم سونو سینه، سونو رو بردم به جراح عمومی همون‌متخصص توراکس نشون ‌دادم ‌گفت‌ چیزی نیست میتونی درمانتو ادامه بدی ،منم ادامه دادم ولی کلا هر شش ماه باید بریم برای کنترل که من الان خیلی وقته شش ماه گذشته ولی نرفتم 😊انقدر ازمایشها و دکتر رفتنامون زیاده ‌که ‌وقت نمیشه 

خلاصه خواستم بهت بگم نترس اون‌کیستهایی که تو داری کیستهای معمولی هست چیزی نمیشه ،دکتر زنان میگن این داروها کلا روی کیست سینه تاثیر نداره ولی به نظر من داره چون تو بدن خودم تجربه کردم 

تازه دکتر به من گفت این‌کیستها هیچ وقت کامل از بین نمیرن فقط باید تحت نظر باشین

ویتامین ای خوردی تا حالا به خاطر کیست سینه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا منم تو دوتا سینه هام کیست دارم یکیش که بزرگه هرسری راحت قابل لمسه ولی اونا ریزند تایادمه ۳و۴تای ...

ببخشید نوره زرنیخ دار چیه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش