2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
منم همين جورم، بعد هر سونو تا دو، سه روز خوبم بعدش دوباره استرس میاد سراغم. هر کاری می کنم نمی تونم ...

من هم دقیقا همینجورم. همش فکر و خیال میاد سراغم و استرس میگیرم. من تا حالا هیچ بررسی با سونو نداشتم به جز همون دیدن قلب☹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که مشکل انعقادی داشته باشه و حتما باید آنوکسا تزریق کنه ،اگر دچار هماتوم بشه ،اونوقت باید ...

والا نمیدونم. خودم که خونریزی داشتم تا قطع کامل لکه بینی آسپرین رو قطع کردم. دکترم هم تایید کرد که قطع کنم. من انوکسا ندارم،  آسپرین ۱۰۰ دارم. ولی دکترم خیلی هم تاکید داره تحرک هم داشته باشم که ترومبوز نگیرم.

اینکه شوک شدی طبیعیه ۱۴روز با هزار امید استراحت میکنیم و یهو با جواب منفی روبه رو میشیم به خودت زم ...

احتمال خیلی زیاددیگه قیدشومیزنم خواهر،چون من سابقه کنسردارم وشبمی درمانی،سمه برام این همه هورمونوای وی ای جی،اینبارواقعادیگه خستم کرده،دیگه ترس تودلم رفته،دوروزه کارم شده گریه،اصلاهضم نمیشه برام،دیگه فک کردم بیخیالش شم،اگه برگرده سرطانم ک بدبخت میشم بچه بی  مادرفایدش چیه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
احتمال خیلی زیاددیگه قیدشومیزنم خواهر،چون من سابقه کنسردارم وشبمی درمانی،سمه برام این همه هورمونوای ...

ای بابا

هیچ چیزی مهم تر از سلامتی  شما نیست

اولویت سلامتی شماست

به نظرم بچه اینقدر ارزش نداره که سلامتی خودمون آسیب ببینه

امیدوارم براتون خیر پیش بره

احتمال خیلی زیاددیگه قیدشومیزنم خواهر،چون من سابقه کنسردارم وشبمی درمانی،سمه برام این همه هورمونوای ...

عزیزم واقعا سخته، نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه. ولی الان ناراحتی یه ۶ ماه به خودت استراحت بده و بعد در موردش تصمیم بگیر. ببین من برای مشکل ایمنی رحم بهم اینترالیپید دادند. اینجا کلا ای وی ای جی تجویز نمیشه برای اتوایمنی رحم. چون معتقدا بخواد کمک کنه همون اینترالیپید کافیه و ضررش هم کمتره. البته هیچ دارویی بدون عوارض نمیشه.

بخاطر ضخامت زیاد کنسل می‌شد یا ضخامت کم؟

بخاطر ضخامت پایین.ضخامتم حتی به ۷ نمیرسید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم واقعا سخته، نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه. ولی الان ناراحتی یه ۶ ماه به خودت استراحت بده و بع ...

اخه رزاقی ای وی ای جی تحویزکرده بودولی دوتا5گرم رشت دکترایمنی گف 70کیلویی6تابایدبزنی،ولی فقط یبار،رزاقی هر28روزگفت بایدبگیری،دوسال پیش اینوتجویزمیکردن،بعدخیلی عوارضش زیاده،من هرباراین حجم بگیرم معلوم نیس چنباردیگه انتقال بایدانجام بدم که شایدخدادلش رحم بیاد،دیگه همسرمم میگه توبرام توالویتی بچه میخوایم چیکاریه چیزت بشه چی کارکنم،منم خیلی فک کردم دیدم واقعادیگه ناامیدشدم اینبارنگرف،قبلش میگفتم تاجونم کشش داره وام میگیرم ادامه میدم،دیگه واقعاترس افتاده ب جونم میخواس بگیره تواین 8بارمیگرف دیگه نمیشه باتقدیرجنگید،چیزی نخوادبشه نمیشع

مشورت کنی با دکترای دیگه خوبه. من روزی یکی آمپول پروژسترون دارم الان هفته ۱۸ هستم، دکترم بهم گفته ا ...

ساروگیت منم تا هفته 13 روزی سه تا شیاف داشت از هفته سیزده دکتر براش کم کرد اولش کرد روزی 2 تا بعدش روزی یکی، دیگه از هفته 16 روزی یه شیاف استفاده می کنه احتمالا تا آخر همین یکی رو داشته باشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
والا نمیدونم. خودم که خونریزی داشتم تا قطع کامل لکه بینی آسپرین رو قطع کردم. دکترم هم تایید کرد که ق ...

ای کاش کسی جوابش رو میدونست .خیلی بهش فکر میکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حقشونه🤣🤣🤣زورم میگیره چرا اونا نباید حامله بشن همه بدبختی ها مال ما زناس🤪🤪

اره واقعا 

حالا همسر من ماموریت سفر خارج از ایران هم میره

آی لجم میگیره اون وقت من حتی تا خونه مامانم هم نمیتونم برم چون استراحتم😤😤😂😂

ای بابا هیچ چیزی مهم تر از سلامتی  شما نیست اولویت سلامتی شماست به نظرم بچه اینقدر ارزش ندار ...

اره دیگه عمم باهام کلی حرف زداول زیربارنرفتم بعدفک کردم،بادل خون دیگت دیذم حق داره دونفردیذم این مدلی ک عودکزده مریضیش،توحاملگی وفوت شدن

کسی که مشکل انعقادی داشته باشه و حتما باید آنوکسا تزریق کنه ،اگر دچار هماتوم بشه ،اونوقت باید ...

استاره جان منم مجبور بودم قطع کنم خیلیم استرسشو داشتم دوهفته کامل لک بینی داشتم که قطش کردم هردو رو ولی خدارپشکر چیزی نشد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ای کاش کسی جوابش رو میدونست .خیلی بهش فکر میکنم

بعد به علیرضایی گفتم خیلی استرسشو دارم گفت اسپرین قط کن ولی انوکسا رو بزن اگه دیدی همونه لک ادامه بده بیشتر شد باز قطش کن 

که گفتم من دو هفته کامل لک بینی داشتم 

ی روز میدیدی قط بود میزدم 

مجموعا تو دو هفته سه تا شاید زدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
2810