2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043913 بازدید | 684349 پست

سلام خانوما.من ديروز رفتم سونو بعداز مثبت شدن اي وي اف.گفتن يك قلو هست و خداروشكركيسه اب هم رويت شد.گفتن چهارونيم هفته سن جنينه.همش هرلحظه حس ميكنم جنينم جدا شده ازم.من فعلا علايم سينه درد دارم هرموقع درد سينم كم ميشه استرس ميگيرم نكنه....خلاصه همش نگرانم.بنظرتون به اين راحتي ممكنه اتفاقي بيفته ؟ جنين بعد چسبيدن به رحم جاش محكمه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما.من ديروز رفتم سونو بعداز مثبت شدن اي وي اف.گفتن يك قلو هست و خداروشكركيسه اب هم رويت شد. ...

ایشالا محکم می‌چسبه سر جاش

من که تا سونو دادم دیگه درد و سنگینی سینه ام رفت تا همین الان

ولی یکشنبه که دوباره سونو داشتم همه چیز خوب بود

حتی زیر دلم هم که یه کم درد داشت اونم ۱۰ روزیه از بین رفته

حالت تهوع هم که ندارم 

کلا هییییییچ علائمی نمونده ولی خدا رو شکر جنینام سالمن

ایشالا محکم می‌چسبه سر جاش من که تا سونو دادم دیگه درد و سنگینی سینه ام رفت تا همین الان ولی یکشنب ...

خداروشكر انشاله بسلامتي دنيا بيان.براي من دوتا انتقال داده بودن يكيش گرفته.شما صداي قلبشون رو شنيدين؟به من گفتن دوهفته ديگه بيا

یعنی هر مرحله رو که رد میکنیم استرس بعدی رو داریم😂 بهارک جان ۱۲ هفته و ۴ روز دیر نیست واسه ان تی؟ ...

نه تا ۱۳هفته و شش روز وقت داری ولی بهترینش همون دوازده هفته اس منم دوازده هفته و سه روز بودم رفتم

خداروشكر انشاله بسلامتي دنيا بيان.براي من دوتا انتقال داده بودن يكيش گرفته.شما صداي قلبشون رو شنيدين ...

الهی آمین

نه دکترم نذاشت گفت براشون خوب نیست همین ضربانو ببین کافیه

پنیر گاهی برای صبحانه روزی یکی دو لیوان هم شیر میخورم

بین اون همه پرسنل یک نفر حتی یک نفر برخوردش با بیمارها خوب نیست .و چقدر این بده و حس حقارت به آدم دس ...

من کلا میرم بهشتی فقط براآزمایش میومدم که دیگه آزمایشا میگند برید نوبل یا ناباروری میلاد 

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
@tito08    ان شااله هماتوم زود جذب میشه و از بین میره و جوجه هات حالشون خوبه. استراحت کن ...

کسی که مشکل انعقادی داشته باشه و حتما باید آنوکسا تزریق کنه ،اگر دچار هماتوم بشه ،اونوقت باید چکار کنه ؟؟چون پزشک ها میگن باید آنوکسا و آسپرین قطع بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم بله انشاالله که طبیعی باردار بشید bardari_floraمنم تازه یک ماهه با پیجشون آشنا شدم    ...

عزیزم شما این دکتر را که معرفی کردی خودتون زیر مطبشون هستی

من پیام دادم جواب نداد

هزینه ویزیتش چقدره؟

اگه زیر نظرشونی میشه یکم توضیح بدی که میگه چه کارهایی انجام بدین ممنون

ممنونم مهتاب جون ولی این سونو ها و ازمایش ها واقعا ادم رو‌ فرسوده میکنه روانمون بهم میریزه من هنوز ی ...

منم همين جورم، بعد هر سونو تا دو، سه روز خوبم بعدش دوباره استرس میاد سراغم. هر کاری می کنم نمی تونم شرایط روحیمو بهتر کنم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

سلام امروز رفتم سونو سینه همه چیز خدا رو شکر نرمال بود فقط سینه چپم ۵ تا کیست ریز ساده داشت دکتر گفت مههم نیست خیلی میترسم دوباره میخوام پانکچر بشم میترسم بزرگ بشن کسی تجربه  کیست سینه داره ؟

منم همين جورم، بعد هر سونو تا دو، سه روز خوبم بعدش دوباره استرس میاد سراغم. هر کاری می کنم نمی تونم ...

همسرم میگه باید قطعا بری مشاور نرمال نیستی🤪🤪🤪گفتم ننه‌ات نرمال نیس 🤣🤣🤣

2810