2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه هم اضافه هم بشه کیفیت سوم پایینه معمولا همین تعدادی که گفتی ازش بالغ درمیان برات

ممنون ک جواب دادی گلم.اخه من چون همیشه فولیکولام نامتناسب بود سایزشون،  دکتر گفته بود این دفعه روش شانگهای رو انجام میده برام. . ولی امروز شکر خدا تفاوتشون خییلی زیاد نبود . برا همین گفتن ببینم ممکنه اضافه بشه یا نه. چون اضافه نشه احتمالا همون پانکچر ی مرحله ای انجام بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممکنه بیشتر بشه عزیزم .چون دکتر معمولا فولیکول‌هایی که سایزشون کمتره رو حساب نمیکنن .و شاید همونها ت ...

ممنونم گلم❤️ توکل ب خدا ان شاالله هر چی ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم بازم وارد سیکل شدی کجا میری؟

سلام پروانه جان. اره دوباره وارد سیکل شدم. مرکزمو عوض کردم یه مرکز دیگه میرم تو تبریز. ی مقدار روال کارشون متفاوت هست. از طرفی هم هر دفعه چند نفر رو دیدم ک گفتن همون بار اول مثبت شدن. اینا دلگرمم کرد. خدا کنه منم اینجا نتیجه بگیرم.ان شاالله هممون نتیجه بگیریم و راحت بشیم از این همه دویدن و دوا و دکتر و.... واقعااا توان مالی انجام دوباره ندارم. الانم وارد سیکل شدم بدون اینکه پولش اماده باشه😅 فقط امیدوارم ک خدا خودش ی جوری میرسونه. 

@عبدالواحد       عزیزم من مرکزمو عوض کردم. یادت باشه دو بار سیکل انتقالم ب خاطر بالا نرفتن ضخامت کنسل شد. بار اخرم ک ضخامتم خوب نبود ولی به خاطر ضعیف بودن جنین ب اصرار خودم انتقال دادم.

این دفعه روز اول ک سونو شدم ضخامتم ۴ بود. که فکر می کنم برا روز اول خیلی خوبه. نمیدونم دلیل اصلیش چی هس. ولی ی کار متفاوتی ک تو این مرکز انجام دادن ( هرچند دکتر گف برا ضخامت نیس ولی تنها چیز متفاوت قبل شروع سیکل بود) این بود که گفتن از روز ۲۰ پریودی تا ۱۰ روز روزی دو تا یکی صبح یکی شب استرادیول بخورم.

گفتم احتمالا ب این خاطر ضخامتم این دفعه بد نبوده. خواستی هر وقت شروع کردی ی پیشنهاد ب دکترت بده .البته نمیدونم واقعا اثر ابن بوده یا نه

قربونت عزیزم، پسرمم خوبه خداروشکر شما هم نی نی داری درسته؟ امیدوارم اینم درست گفته باشم🥰🥰🥰

سلام شادن جون خوبی چخبرا گل پسری خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی از نتیجه ایی که گرفتی ناراحت شدم جانان. یه مدت به خودت استراحت بده و بعدش مجدد تلاش کن.‌حتما خد ...

والادیگه خواهرمن اعتقاداتمودیگه ازدست دادم تواین راه،واقعااینبارخیلی نامردی کردخداباهام،یعنی اصلاهرچی فک میکنم نمیتونم هضمش کنم چطوری دلش اومداین همه عذاب وبدبختی کشیدم،فکرشومیکنم دوباره بایدشروکنم ازاول ازغصه میخوام بمیرم دیشب تاصب هی میخواستم برگردم اینوراونوربااحتیاط برمیگشتم یادم میرف ازمایشم منفی شده،اصلااینسری خیلی شکه بزرگی بهم واردشد،نمیدونم چرااخه چنروزاخردرجه حرارتم بالارفته بوددلدردپریدی میگرفتم سینم سنگین وتپل شدیعنی یه حالتهایی شدک میگفتم جتین گرفته بدن داره عکس العمل نشون میده،چجوری بتایک شدمن تعجب میکنم،تاحالااین حالتهارونداشتم ،زیردلم سغت شده بودشکمم یکم برامده شده بود،فقط صبحهابایه حالت انقباض پامیشذم یه کشوقوسویه انقباض زیردلم بودنمیدونم بازیعنی غلظت داشت خونم باووجوذهپارین

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بمیرم برا دل شکستت برا دل شکسته همسرت بمیرم برا دل شکسته هممون و همسرامون

خدانکنه خواهر،زنده باشی،دعاکن ارامش بهم برگرده،اصلااینبارهضم نمیشه برام قبلامنفی مبشد3-4ساعت گریه میکردم تموم میشدابنبارغمم کم نمیشه باغصه وگریه ازخواب بیدارشدم ساعت امپولم بود7صب،قلبم مچالست

فداتشم ، من تهرانم، به خدا قسم بدون تعارف میگم، بیا مام شروع کن ، خونه ما در اختیارتون، ما به هم کمک ...

فدای محبتت خواهری،من قربون دل مهربونت بشم الهی😘😘

عزیزم این امادگی هایی که گفتی واسه قبل از ازمایش پرولاکتینه نه ازمایش تیرویید 

واقعا هانی جووون؟ یعنی نیازی نیست این کارارو انجام بدم؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️