2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044111 بازدید | 684359 پست
بعد تو مام فقط همین بگم که با همسرم داشتیم از مرکز خارج می شدیم پرسنل خدمات دنبالم دوئید به بهانه با ...

چقدر خوبه که اینارو میگین . ایشالله خیر ببینی من نخواستم توالت فرنگی بگیرم ولی با این حرف شما حتما میگیرم . تا چند ساعت بعد انتقال ادرارتو نگه داشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما اطلاع دارید که اگه دکتر یه استان دیگه مثلا غیر از اصفهان آمپول النوا بنویسه بعد میتونم از ...

نه گلم.این رو اطلاع ندارم، هردفعه میرم داروخانه اسم دکتر رو میبینن شاید هر دکتری باهاشون قراردادی چیزی دارن. گلم ی کاری کن از خود داروخانه تماس بگیر سوال کن. من حضوری دیگه داروخانه دکتر بختیاری نمیرم والا براتون سوال میکردم.

03136249535

مسئول داروخانه آقای ترکان هستن . ببینین چی بهتون

میگه.

ولی فکر میکنم برای بیمه بتونین بگیرین چون ربطی به شهر نداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتات جن بودعزیزم؟؟من زنگ زذم مرکزمیگه دوروزدیگه تکرارکن میگم اخه یک چی تکرارمیگه شایدبالارف ،حالت پر ...

بتام دو و خوردی.از دیروز هرچی نوار میدانم اصلا نمیاد فقط دستمان می‌کشم لک سیاه مثل قیر میاد .من همیشه روز دوم اوج پریودم بودم آنقدر شدید که یک نوار کامل تموم می‌شد الان دو روزه اصلا جریان نداره پریودم هیچی نمیاد خون هم ندیدم کلا نمی‌دونم جریانش چیه.انتقال های دیگه آنقدر شدید بود امون منو میگرفت

بچه ها روز ۸ که تو سیکل پانکچر سونو میشیم تعداد هر چند تا باشه تا اخر همونه یا ممکنه اضافه بشن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها روز ۸ که تو سیکل پانکچر سونو میشیم تعداد هر چند تا باشه تا اخر همونه یا ممکنه اضافه بشن؟

دیگه هم اضافه هم بشه کیفیت سوم پایینه معمولا همین تعدادی که گفتی ازش بالغ درمیان برات

برامن عمق رحموانداره زدگف 8که روزانتقال براساس همون انتقال داد

می‌خوای دارو ادامه بدی؟من به محض اینکه آز منفی شد ول کردم داروها رو .حالا وقتی منفی هستیم حداقل پریودمون بیاد دیگه من که انتقال عجیب غریبی شد واسم حتی همین پریودش هم .میگن باید سنگین باشه من که اصلا نمیاد رو نوار 😏اینو دیگه کجای دلم بذارم

ممکنه بیشتر بشه عزیزم .چون دکتر معمولا فولیکول‌هایی که سایزشون کمتره رو حساب نمیکنن .و شاید همونها تو سونوی بعدی رشد کرده باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بنظرت بهشتی چه جور جایی  بهتر از مشتاق؟ میگن جنین شناس هاش زیاد جالب نبستن؟ بازم قیمت ش نسبت ...

کسانی که از مشتاق میان میگن برخورد و نوبت دهی و جوابگویی بهشتی خیلی بهتره مشتاق هست. 

من دوبار بیشتر مشتاق نرفتم ولی حس خوبی بهش نداشتم 

جنین شناس هاش خانم دکتر حسینی و خانم دکتر بورزو هستن دوتا خانم جوون هستن فکر کنم از نظر سنی حتی کوچیکتر من باشن.

برای منکه همیشه گفتن کیفیت تخمکم پایینه ، برای بقیه نمیدونم.

ولی درکل دیدم کسانیکه از مشتاق اومدم بهشتی خیلی راضی بودن و میگفتن بهتر جواب گرفتن

یعنی از این جور مرکز ها که دکتر خاصی نداریم و تیمی کار میکنن و بستگی داره چه روزی پریود و انتقال مون ...

نه عزیزم تو وقتی بخوای تشکیل پرونده بدی باید با ی دکتر شروع کنی به انتخاب خودت، معمولا ویزیت های  اول و دومت  تا تشخیص اصلی و روند کار با خود دکتر اصلی شروع میشه ولی وقتی پروسه ای وی اف برات شروع میکنن تقریبا تیمی عمل میکنن و خیلی وقت ها دکتر اصلی نیست ، چون توی اتاق عمله. 

باز برای عمل و کارهای اصلی تماما خود دکتر اصلی انجام میده

دمت گرم که انقد روحیه داری خداروشکر انقد قوی هستی حتما ی روز جواب صبوریتو میگیری قشنگم💔💔💔

سلام عزیزم عااااره پ چی فک کردی ،گفتم ک تا روزی ک دکتر نشینه رو ب روم بگه خانوم دیگه کنسل بی خیال من تلاش میکنم(تازه اونوقتم میگم علم شما جواب نمیده وگرنه میشه)😀😀 

نمیخوام چیزی رو ب زور از خدا بخوام ولی خب میگم فردا روز حسرتش رو نمیخورم ک روزی روزگاری میشد کاری کرد و نکردم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
برامن عمق رحموانداره زدگف 8که روزانتقال براساس همون انتقال داد

جانان جون عزیزززم غصه نخوریااا این بچه های ما یکم سرتق هستن و نازشون زیادی ، ایشالا اینبار با انگیزه تر ، من هربار ک منفی میشم یکم غصه میخورم بعدش میگم خداروشکر ی مرحله جلوتر رفتم میگم مثل اقدام بدنم باید بپذیره جنین رو ک داره کم کم آماده میشه

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
نه عزیزم،ولی ازکاربرای قدیمم اون موقع ک ثمین ولاله میومدن تاپیک

به امید خدا هرچه زودتر دلت شاد بشه❤❤❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزدلم، خوبین؟ گل پسرتون خوبن؟  بله همونم

قربونت عزیزم، پسرمم خوبه خداروشکر

شما هم نی نی داری درسته؟ امیدوارم اینم درست گفته باشم🥰🥰🥰

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...