2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
برامن عمق رحموانداره زدگف 8که روزانتقال براساس همون انتقال داد

خیلی از نتیجه ایی که گرفتی ناراحت شدم جانان. یه مدت به خودت استراحت بده و بعدش مجدد تلاش کن.‌حتما خدا جواب تلاشت رو میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم & ...

بمیرم برا دل شکستت برا دل شکسته همسرت

بمیرم برا دل شکسته هممون و همسرامون

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

دوستان یه سوال فنی 

الان من یه مرکز دیگه ای وی اف منفی داشتم

برم مام

دوباره همه ی مراحل از اول  طی میشه؟یعنی چند ماه طول میکشه؟؟؟ازمایش ها و‌... از اول

اوووف ،از این زمان مه از دست میره متنفرم

poweroflove

@poweroflove    

س‍لام دوست عزیزم امشب به نیت فرزند دار شدن شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم

الهی به دعای امام زمان هرچه زودتر حاجت روا بشی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانوما من رفتم دکتر برام آزمایش کاریوتایپ نوشتن + AMH و TSH  می خواستم ازتون بپرسم شرایط خاصی ...

عزیزم ۷۲ ساعت قبلش هیچ قرصی نباید خورده باشی مخصوصا مسکن و چرک خشک کن،من یه بار آزمایش دادم، دوباره گفتن برم خون بدم.

دفعه اول پریود بودم آزمایش دادم الان منتظرم پریودم تمام شه بعد برم،البته گفتن پریود باشی مشکلی نیست ولی من چون دفعه اول اونجوری شد صبر میکنم پری تمام شه بعد برم.

لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_۶۹
۴۹_آسمانیترینم
۵۰_99lili
51_ماهک۱۱5
52_94rima
53_مرجانه ساحل
54_هانیلsآریل
 55_زهرااااباااانو
56_نازنینnazi
57_narsis_
58_sseeaa
59_مامان۱رقیه
atefe71h _60
61_atefe9907

۶۲_baran1467
۶۳_فاطیما259 
64_رزیتا22
65_فرشته12345
۶۶_سنجاقک_جون

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یعنی روز سوم و چهارم هم النوا داشتی یا فقط یک روز اونم روز ۲🤔

النوا فقط یک دونه آمپول بود که فقط یک روز زدم اونم روز دوم پیریودیم بود و تا روز 5 هیچ امپولی نزدم و رفتم سونو بعد همون روز 5 باز سینال و هاش ام جی رو شروع کردم.

بخداتهران رفتن درتوانمون نیست،یبارامتحان کردیم واقعادهنمون سرویس شد،هی مخفیانه بروبیا،میرفتیم خونه ع ...

فداتشم ، من تهرانم، به خدا قسم بدون تعارف میگم، بیا مام شروع کن ، خونه ما در اختیارتون، ما به هم کمک نکنیم که دیگه هیچی

من که وقت گرفتم مام هفته بعد با دکتر تمیزی که از اول شروع کنم باز

پارسال آی یو آی کردم این ماه هم آی وی اف با دکتر الهام پورمطرود و بیمارستان عرفان نیایش که تو هر دو سری دکتر مقصر بود شدیدا، واقعا متاسفم برای این دکتر

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچه های اینجا گفتند ۸۰۰ تومان خریدن احتمالا منظورشون برای کل سیکل شون بوده نمی‌دونم شاید خودشون دیدن ...

پرگووریس نبود ، النوا بود که گفتیم 800با بیمه گرفتیم.

امروز یکی پرگووریس گرفته بود گفت از مرکز مشتاق دونه ای صدوهفتاد هزار با بیمه گرفته که تازه اونم با واسطه و کلی دنگ و فنگ گرفتین

فکر میکنم باید مریض مشتاق باشی تا پرگووریس بهتون بدن

دوستان اصفهانی لطفاااا کمک....داروها کمیاب کدوم بیمارستان بگیرم؟؟؟؟ پرگووریس برام نوشته اگر قیمت هم ...

فرشته جان من حلال احمرم رفتم نداشت، 

خود دکتر داروخونه دکتر بختیاری رو معرفی میکنن.

از دوستان هم شنیدم که مشتاق هم داره ولی تاباید اونجایی که اطبا دارم باید مریض خودشون باشی ، یعنی دکتر مشتاق برات نسخه نوشته باشه. 

من یدفعه رفتم مشتاق بهم دارو نداد دکترم گفت برو بختیاری خودشونم تماس گرفتن و باهاشون هماهنگ کردن تا دارو بهم دادن.

ولی پرگووریس رو بختیاری  هفته قبل ازشون سوال کردم نداشت الان رو اطلاع ندارم . 

تماس بگیر داشته باشن میدن. 

دوستان اصفهانی لطفاااا کمک....داروها کمیاب کدوم بیمارستان بگیرم؟؟؟؟ پرگووریس برام نوشته اگر قیمت هم ...

دکتری که میگی هم نمیشناسم.

پرگووریس رو یکی از خانم ها که بهشتی بود  از مشتاق گرفته بود اونم گفتش بعد یک ماه پیگیری با کلی رابطه و آشنا و واسطه دونه ای صد و هفتاد با بیمه.