2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
خانوما من رفتم دکتر برام آزمایش کاریوتایپ نوشتن + AMH و TSH  می خواستم ازتون بپرسم شرایط خاصی ...

بله بزارین عکس برگه ای که از رویان گرفتم رو بفرستم براتون تا از شرایطش مطلع بشین و رعایت کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من رفتم دکتر برام آزمایش کاریوتایپ نوشتن + AMH و TSH  می خواستم ازتون بپرسم شرایط خاصی ...

برای ازمایش amh هم که روز دوم یا سوم پریودی باید ازمایش بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم جوابش 2ونیم میاد،ولی دیشب شوهرموفرستادم داروخونه شبانه روزی بی بی بخره 4خوابیذم 6پاشدم زدم ...

میگم اگه ادراررقیقم باشه نبایدیه صورتی کم رنگ مینداخت؟3ونیم یباررفتم سرویس 4اب خوردم درازکشیدم6بی بی زدم،تمام بدنم لرزش افتاده بود وقتی دیدم خط صورتی کمرنگم نداره،خیلی لحظه سختی بود،نمیتونم هضمش کنم 8بارانتقال کم نیست واقعاخستم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام کاریوتایپ که شرایطی نداره نه لازمه ناشتا باشی نه حتما روزی از سیکل باشی صبح و عصرش هم فرق نداره ...

ممنون پری جون از راهنماییت، عالی بود عزیزم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله بزارین عکس برگه ای که از رویان گرفتم رو بفرستم براتون تا از شرایطش مطلع بشین و رعایت کنین 

یک دنیا ممنون رادیس عزیزم، همین الان زنگ زدم و نوبت گرفتم خیلی محبت کردی   

چقد خوبه من شماها رو دارم

میگم اگه ادراررقیقم باشه نبایدیه صورتی کم رنگ مینداخت؟3ونیم یباررفتم سرویس 4اب خوردم درازکشیدم6بی بی ...

عزیزززززدلم نگران نباش به نظر من بی بی شما اشتباه شده صبر کن ان شاءالله به لطف خدا جواب آزمایشت مثبت میشه و بهمون تا یک ساعت دیگه خبرای خوب میدی. آمین

یک ماه پیش انتقال دادم و جواب ازمایشم مثبت  شد امروز که رفتم برای سونو قلب گفتند رحم خالیه هیچی ...

از صمیم قلبم برات ناراحتم، کاش از دستای خالیم کاری برات برمیومد تا از غمت کم کنه  

عزیزززززدلم نگران نباش به نظر من بی بی شما اشتباه شده صبر کن ان شاءالله به لطف خدا جواب آزمایشت مثبت ...

خداازدهنت بشنوه خواهر،قلبم داره اتیش میگیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

جواب کاریوتایپ ما شوهرم کروموزوم شماره۹‌مشکل داره نمی‌دونم مال کیفیت جنین میشه یا نه🤦🏻‍♀️

سلام کاریوتایپ که شرایطی نداره نه لازمه ناشتا باشی نه حتما روزی از سیکل باشی صبح و عصرش هم فرق نداره ...

عزیزم این امادگی هایی که گفتی واسه قبل از ازمایش پرولاکتینه نه ازمایش تیرویید