2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
اگه میتونی ی دکتر بده برا همسرت آزمایش اسپرم بنویسه رویان که رفتی صبح زود همسرت بره آزمایشگاه، اینج ...

عزیزم همسر منم باید هم‌آزمایش اسپرم بده توی رویان ،هم‌آزمایشهای دیگه رو‌ 

باید صبح بره ازمایشهاشو‌ بده بعد بره دکتر ویزیت‌کنه ؟ 

واینکه اون آزمایشهای HIV  و.....که هست چند روز طول میکشه‌جوابشو‌بدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

عزیزم نمیتونی بیمه تکمیلی کنی خودت رو ؟؟ دوست من ۷۰درصد هزینه هاش رو بیمه تکمیلی داد 

زندگی همیشه ی جور نیس ان شالله به زودی زندگی تو هم میوفته تو سراشیبی 

انقدر خودت رو خسته و داغون نشون نده همسرت گناه داره مردا بر خلاف ما زنا نشون نمیدن خدایی نکرده ی هو نشون میده و ی مریضی چیزی میگیره نذار عذاب وجدان داشته باشه اون که مقصر نیس دست خودش که نبوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا امروز که باز نتونستم ببینمش یعنی اینقدر استرس رشد فولیکول هامو داشتم نوبت سونی من که شد دکتر حی ...

آره دیدم اونجا پشت در سونو خیلی حرف میزنیم ازبس منتظریم😂 من حواسم نبود دستم خورد رو لغو دوستی🥴

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزدلم     اینجوری نگو باور کن هممون مثل همیم، همه با یک دنیا قرض و وام پا تو این راه گذ ...

مرسی گلم، قبلا ثبت نام کردم گفتن چک صیادی میخواد ما هم هیچکس بهمون نداد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

دختررر تو ۲۶سالته مگ ذخیره ات چنده ک طبیعی نشی ،ک حتی اونم کم باشه بازم دلیل نمیشه ،هرروقت رفتی پیش چندتا دکتر گفتن خاااانوم تلاش نکن نمیشه اون موقع کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیر ،دنبال بهانه نگرد ک نمیشه و فلان بخدا حداقل ۱۰نفرو میشناسم با ازمایش اسپرمی ک افتضااااح ترین حالت ممکن بود با ذخیره زیر یک ،الان دو تا بچه دارن اونم طبیعی ، 

ب هررر دلیلی نمیخوای طبیعی اوکی یسال صبر کن ،برو مراکز دولتی ،اینقدررر راه هس ک هنوز امتحان نکردی پس الکی ناامید نبااش ،

منو ببین هنوز ازمایش انتقالم نیومده ولی دارم وقت میگیرم مرکز جدید ،دکتر جدید ،چرااا چون میگم هنوز ب من نگفتن نمیتوونی پس من تلاشمو ادامه میدم 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
کآری از دستم برنمیاد جزء همین صبر کردن ، شاید خدا نخواد هیچوقت بچه دار بشم مثل خیلی ها و باید باهاش ...

تو الان ناراحتی عزیزم. بهت حق میدم واقعا سخته. درکت میکنم. من هم یکسال طول کشید تا خودم رو جمع کنم و غصه نخورم. ولی مطمئن باش که قراره به زودی و سلامتی مادر بشی و به همین دلیل خدا این توان و تلاش رو به دلت انداخت و وارد این مسیر شدی.

مرسی گلم، قبلا ثبت نام کردم گفتن چک صیادی میخواد ما هم هیچکس بهمون نداد

یادمه یکی از کاربرا می گفت بیمارستانهای دولتی رایگانه چرا اونجاها نمیری به نظرم گاهی پزشکای بیمارستانای دولتی به مراتب علمشون بیشتره 

یادمه یکی از کاربرا می گفت بیمارستانهای دولتی رایگانه چرا اونجاها نمیری به نظرم گاهی پزشکای بیمارستا ...

ای بابا اینجا که انقد پول گرفتن اینطوری شد چه برسه به اونجاها

عزیزم همسر منم باید هم‌آزمایش اسپرم بده توی رویان ،هم‌آزمایشهای دیگه رو‌  باید صبح بره ازمایشه ...

بله عزیزم اینجوری کارتون صبح انجام میشه جواب آزمایش سه ساعته آماده میشه و یک جلسه جلو میوفتین. فقط حتما بگید اورژانسی انجام بشه وگرنه برن ویزیت اول دکتر آزمایش می نویسه و ی باره دیگه باید نوبت بگیرین برای نشون دادن جوابتون

اگه اشتباه نکنم دو سه روزه جواب بهتون میدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
تو الان ناراحتی عزیزم. بهت حق میدم واقعا سخته. درکت میکنم. من هم یکسال طول کشید تا خودم رو جمع کنم و ...

توکل به خدا نمیدونم چقد لایق این امتحان های خدا هستم من از اول زندگیم خیلی تو شرایط سخت قرار گرفتم دیگه بریدم

باور کن گاهی همونجاها بهتره به قول خودت اینجا رو امتحان کردی من بودم اونجا رو هم امتحان میکردم

اخه سخته باید بالاخره ی هزینه ای بدی اونجا هم ما که شهرستانی همین هزینه رفت و آمد کلی میشه