2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
نه عزیزم. من توی شیراز گرفتم. اون موقع که ما گرفتیم 90 با ماهی 3500 بود البته الان گرونتر شده. فکر ک ...

سلام .ممنونم عزیزم .ان شاالله به سلامتی بغلشون کنین 😍🤲 بله ظاهرا خیلی گرونتر شده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون قشنگم، هیچی ۵ تا تخمک که اونم دیروز نابالغ بودن گذاشتن بینم بالغ میشن یا نه😔

ناراحت نباش عزیزم ان شاالله همین ۵ تا هم جنین میشه و با اولین انتقال مامان میشی .اصلا به تعداد و ... فکر نکن 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان یعنی به زودی پریود میشم؟یا سر وقته خودم؟

تقریبا سر همون تایم خودت پریود میشی ولی ممکنه پریود دومت با تاخیر باشه نگران هم نباش انموقع .بعد هر عوارضی هم بعد از پانکچر داشته باشی با پریودیت از بین میره 

یکم بهتر شد مورفو  ما دفه اول باهم رفتیم که هردو ویزیت شدیم و همسرم آزمایش اول رو داد و چون جو ...

ای وای اینجوری که پانکچرم میافته تو اسفند، برا پانکچر قبلیم شوهرم چندماه کلی دارو خورد هیچ تاثیری روش نداشت

بله عزیزم. تو ایمنی آپکا پایین بود ک لنفوسیت تراپی کردم. و تو انتقال ها هم پردنیزودون میدن. تو انعق ...

گفنم شایداره ربط داشته باشه ایمنیتون مشکلذداشته باشه ک بدن جنینوپس میزنه یاخونرسانی ب رحم کم باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
گفنم شایداره ربط داشته باشه ایمنیتون مشکلذداشته باشه ک بدن جنینوپس میزنه یاخونرسانی ب رحم کم باشه

یا ممکنه به خاطر ضخامت دیواره رحم هم باشه، یعنی سلول تخم تشکیل میشه، hcg خون تغییر میکنه ولی سلول تخم نمیتونه به دیواره بچسبه، در نتیجه چیزی دیده نمیشه و مجدد‌دیواره ریزش میکنه

مرسی عزیزم . منتظرم پریود شم اگه خدا بخواد برم . دخترم ۸ سالشه . خودم‌۳۵ سال . 

من توی شیردهی خیلی چاق میشممم.

چندین سال رژیم بودم

استعداد چاقی دارم

گلی اگه جنین داشتی چرا انقد فاصله بین بچه انداختی؟؟؟؟

یه سوال دیگه از مامانا🛑

چن روزیه کودکم سینه سمت چپمو نمیگیره

علتش چیه؟

سینه سمت راستم  رو همش میقوله

علتش چیه؟

😉

[QUOTE=259729478]خانوماا اونایی ک تو مرکز رویان بودین ،حتماا باید وقت داشته باشی،یعنی نمیتونی همینطو ...

سلام عزیزم ی سوال من دارم اورولوژی ام وقت میگیرم با همین اکانتی ک ثبت نام کردم ،دزسته یا باید مجدد با کد ملی همسرم ثبت نام کنم برا اونم وقت بگیرم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اگه روز سوم پریود بدون نوبت بریم سونو ‌میکنن ؟ چون به تلفن درست حسابی جواب نمیدن  شما رویان می ...

نمیدونم عزیزم منم تا بحال رویان نرفتم اصلا از روند نوبت دهی و ویزیتش اطلاع ندارم ،

[QUOTE=259837686]سلام عزیزم ی سوال من دارم اورولوژی ام وقت میگیرم با همین اکانتی ک ثبت نام کردم ،دزسته یا باید مجدد ب ..

بله عزیزم می تونی با اکانت خودت ویزیت مردان رو انتخاب کنی البته اگه ایشون پرونده دارن در غیر اینصورت ویزیت مردان تشکیل پرونده رو باید انتخاب کنی.

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

اگه میتونی ی دکتر بده برا همسرت آزمایش اسپرم بنویسه

رویان که رفتی صبح زود همسرت بره آزمایشگاه، اینجوری کارت جلو میوفته چون همسرت دکترش که بره باید آزمایش داشته باشه.

حتما رویان انجام بدین فقط برای آزمایشگاه خودشون رو قبول می کنن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اگه میتونی ی دکتر بده برا همسرت آزمایش اسپرم بنویسه رویان که رفتی صبح زود همسرت بره آزمایشگاه، اینج ...

اره تشکیل پرونده رو زدم ولی ن اسمشو خواست ن کد ملی ،فقطی کد پیگیری داد یعنی کافیه؟؟

نزدیکترین تایم زنانم ۱۹ام زد پس دکترشم فیروزه غفاری بود چرا اینقد پیچده اش کردن ،حالا تهدیدم کردن ک اگه قبل مراجعه کنسل نکنی تا سه ماه دیگ نمیتونی ویزیت بشی ،ولیاصلا گزینه کنسل نداره

ناراحت نباش عزیزم ان شاالله همین ۵ تا هم جنین میشه و با اولین انتقال مامان میشی .اصلا به تعداد و ... ...

فک کنم تشکیل نشه😔 امروز زنگ زدم گفتن تشکیل نشده تا فردا صبر میکنیم امروز ۴۸ ساعت ازش میگذره دیگه فک نکنم تشکیل بشه،

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چندبار راجع به داروهای سیکل ها توضیح دادم تاثیری روی کیفیت تخمک ندارن و فقط باعث بلوغ تعداد بیشتری ا ...

میشه منم راهنمای کنید من خودم هیچ مشکلی نداشتم هیچی، فقط شوهرم مشکل اسپرم داشت وارد سیکل شدم و با سینال و ی آمپول دیگه پودر و آب بود ولی متاسفانه از ۱۵ تا فولیکول ۵ تا تخمک نابالغ به دست اومد من رژیم غذای سالم خوری و چیزای مقوی رو خیلی رعایت کردم چرا اینجوری شد اخه؟۲۶ سالمه امروز زنگ زدم گفتن فعلا هیچ جنینی تشکیل نشده😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍