2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044577 بازدید | 684400 پست
انشالله این بالا اوردن های وحشناک 🤢🤮نصیبشون بشه الاهی امین 🤪

فدات خواهر،والادیگه اینقدامپولهای دردناک زدیم وانتقالهای ناموفق تهوع فک نکنم چیزی باشع درمقابلش،خداکنه یکی بگیره سالم باشه ادم حاضره تحمل کنه لااقل میدونیم عذاب میکشبم 9ماه دیگه نتیجشومیبینیم،واقعادیگه ادم جسمی وروحی ومالی کم میاره،یباردوبارمنفی بازاشکال نداره ولی هی منفی تکرارمیشه واقعاادم کم میاره،خدارحم کنه بهمون خواهر،من اصلاهفته دوم ک میشه پاک خول میشم ازاسترس

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله این بالا اوردن های وحشناک 🤢🤮نصیبشون بشه الاهی امین 🤪

چه جوری بعدش

مال من از ۸ شب شروع میشه تا ۱۱ شب اون به کنار بعدش به یه حالی می افتم انکار جون از بدنم رفته حتی ابم نمی تونم بخورم چشمام پر ازاشک میشه باید دراز بکشم تا فرداش صبح که بیدار میشم حالم عادی

شمام اینجورید 

شادی صدام کنید
فدات خواهر،والادیگه اینقدامپولهای دردناک زدیم وانتقالهای ناموفق تهوع فک نکنم چیزی باشع درمقابلش،خداک ...

حق داری درکت می کنم انشالله این بار گرفته من که هر لحظه میگم خدایا لذت مادر شدن رو نصیب همه بکن 

من چنان بالا میارم که نگم برات هر دقیقه یک ظرف کنارمه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
چه جوری بعدش مال من از ۸ شب شروع میشه تا ۱۱ شب اون به کنار بعدش به یه حالی می افتم انکار جون از بدن ...

من چند روز پیش اوق میزدم الان همش بالا میارم با کوچیک ترین بو نگم برات که شوهرم نزدیکم میشه حالم بد میشه اینقدر وحشناک

سلام عزیزم .ان شاالله به سلامتی بغلشون کنین  .شما توی تهران گرفتین و میشه بدونم هزینه اش چقدر ش ...

نه عزیزم. من توی شیراز گرفتم. اون موقع که ما گرفتیم 90 با ماهی 3500 بود البته الان گرونتر شده. فکر کنم توی تهران هم بیشتره حدود 120 تا 130 تومنی باشه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
حق داری درکت می کنم انشالله این بار گرفته من که هر لحظه میگم خدایا لذت مادر شدن رو نصیب همه بکن  ...

انشاالله گفت شماباشه ولطف خدا🙏💜ب6یادیمیترین نگفت دکتربهتون میتونین استفاده کنین؟توهمین تاپیک میگفتن صب قبل پاشدن ازتخت نون سنگگ خشک میخوریم خیلی خوبه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشاالله گفت شماباشه ولطف خدا🙏💜ب6یادیمیترین نگفت دکتربهتون میتونین استفاده کنین؟توهمین تاپیک میگفت ...

بهم قرص ویتامین ب۶دادن روزی سه تا اخه فشارمم پایینه

نه اون عمل ربطی نداره به تخمک اتفاقا بهتر میکنه کیفیتشونو اسلیو معده کردم ۵ ماه پیش وزنم داره میاد ...

نه همیشه هم اینجوری نیست بستگی به کفیت تخمک هم داره ولی زودتر برو ‌دکتر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من چند روز پیش اوق میزدم الان همش بالا میارم با کوچیک ترین بو نگم برات که شوهرم نزدیکم میشه حالم بد ...

مال من به اندازه شما شدید نیست تقریبا روزی یکبار یا یک روز درمیون

اونم بیشتر با غذا یهو بوش می زنه زیر دلم ولی غذا اره واقعا پیش میاد دو روز غذا نمی خورم با میان وعده سر می کنم

ماکارونی که غذای مورد علاقه ام بود دوماه لب نزدم

شادی صدام کنید

خانوماا اونایی ک تو مرکز رویان بودین ،حتماا باید وقت داشته باشی،یعنی نمیتونی همینطوری مستقیم بری و اونجا ویزیت بشی؟؟ اخه من تو سایتش نزدیکترین وقت ۱۹ ام بود خب چطور با تایم پریودی اینو هماهنگ کنم😀

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗