2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست

ما هنوزم به هیچ کی نگفتیم که رحم جایگزین پیدا کردیم و انتقال دادیم گفتیم بزاریم هفته 30 به بعد میگیم دفعه قبل تا هفته 24 من خوب بودم یهویی دچار مسمومیت شدم دیگه می ترسم چیزی بگم مامان شوهرم هم گفته زمانی هم انجام دادین نمیگین تا زمان زایمان. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هنوزم به هیچ کی نگفتیم که رحم جایگزین پیدا کردیم و انتقال دادیم گفتیم بزاریم هفته 30 به بعد میگیم ...

ممنونم عزیزم انشاا...شما هم به سلامت بغل شون کنید

کار خوبی کردید هر چقدر اطرافیان کمتر بدونن فشار کمتری هم روی زوج هست .انشاا...این روزا برای هممون خاطره بشه

شادی صدام کنید
دفعه قبل که به دکتر و ماما گفتم بهم گفتن برو پاپ اسمیر، کلوتریمازولم خودم بهشون گفتم برام بنویسن.

کاش میرفتی ،توی پاپ اسمیر نوع باکتری و‌قارچ‌ و این‌چیزا هم‌مشخص میشه ،باکتری اینا تشخیص داده میشه چی هستن ،نوع دارو رو‌هم راحتر انتخاب میکنن چی بدن بهتر بشی ،فقط زودتر اقدام کن که یه وقت نمونه مزمن بشه بعدا خیلی اذیت میشی 

من خودمم الان درگیرم ،نمیتونمم آنتی بیوتیک بخورم یا پماد استفاده کنم میگن روی تخمک‌تاثیر میذاره همینجوری موندم والا ،خیلی عذاب اوره واقعا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان کسی با ذخیره تخمک پایین باردار شده حالا چه میکرو چه ای وی اف؟

بله ، اکثرا هم دوقلو 

الان دیگه همه جا میکرو انجام‌ میدن که پیشرفته ای وی اف هستش فقط اسمش ای وی اف مونده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
[QUOTE=259698284]برای ان تی چند هفته میشی؟دکترت نفهمیدی  حساب نکردم چند هفته میشم. با دکتر تم ...

اگه وقت بهت داده باشه توپیامکت می‌نویسه دکتر کیه.برامن دکتر محمدی بود جنسیت درست گفت.خیلی ام با حوصله وخوش اخلاق بود.سعی کن صبحونه خوب بخوری.برا من سه بار سونو شدم فسقلی خواب بود تکون نمی‌خورد.

دخترا من سه ماه دارم انکوسا می زنم تو یخچال تو طبقات پایین نگه می دارم مشکلی هست ؟یا حتما باید بیرون ...

عزیزم نه ان تی طول میکشه کم کم نیم ساعت بسته به پوزیشن بچه ممکنه بیشتر برا من ۱/۵ساعت طول کشید 

ازمایش فقط خونه ناشتا هم نمیخواد 

اره جواب ازمایش معمولا سه چهار روز طول میکشه 

آره والا فقط جانان مونده از گروه شش هفت نفره ما هممون منفی شدیم من که امیدم از دست دادم یعنی نباید ...

قربون محبتت خواهر،یه دوست دیگمونم فرداازمایش داره ایشالامثبت بشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود