2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
بچه ها فصل سرما و گرما تاثیر داره تو نتیجه آزمایش؟

اردیبهشت میگن خیلی خوبه اوایل تاپیکم من میخوندم خیلی میگفتن موفقیت بالابوده تواردیبهشتوبهار

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم این مشکلو دارم بی بی چکام زیاد مثبت کاذب میشه. همین چند روز پیش دو سه روز عقب انداختم بی بی چک ز ...

من شنیدم ب این مدل میگن بارداری شیمیایی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر شه بخش من ازش راضیم خدایی ولی کاش میدونستم از اول میگفتید به جا سینال ی داروی خارجی استفاده میک ...

سلام عزیزم خوبی به فکرت بودم میخواستم ببینم نتیجه تخمک کشیت چطور شد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانوما دیروز پانکچر شدم میتونم برم حموم؟ تا چند وقت نباید نزدیکی داشته باشم؟

من همون روز  رسیدم خونه رفتم حموم .فعلا تا بعد از پریودیت نداشته باش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ما هنوزم به هیچ کی نگفتیم که رحم جایگزین پیدا کردیم و انتقال دادیم گفتیم بزاریم هفته 30 به بعد میگیم ...

سلام عزیزم .ان شاالله به سلامتی بغلشون کنین  .شما توی تهران گرفتین و میشه بدونم هزینه اش چقدر شده

بله ، اکثرا هم دوقلو  الان دیگه همه جا میکرو انجام‌ میدن که پیشرفته ای وی اف هستش فقط اسمش ای ...

من بندر عباسم ی مرکز ناباروری هست دو تا دکتر که ای وی اف و.. انجام میدن یکیش گفت بهمن یکی آذر آذرو نوبت گرفتم

یدونه بچه دارم من طبیعی باردار شدم از طرفی بابت جراحی که داشتم الان نباید باردار شم حداقل تا یک سال دیگه 

پریودامم مرتب و طبیعیه

گفتم ی چکاپ بدم که در کمال حیرت نتیجه ش شد این 😑هنوز تو شوکم

نا امیدم و خیلی نگران چون تک فرزند دوس ندارم اصلا 

میخوام تخمک یا حتی جنین فریز کنم میترسم برم دکتر نا امیدم کنه بگه هیچ راهی نیست

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حتی خیلیا طبیعی باردار شدن.

عزیزم توضیح دادم اجازه بارداری ندارم 

میخوام فریز کنم که این ی چوسه تخمکم از بین نره

این دیگه چه دردیه اخه بدون هیچ علایمی یهو میبینی تخمکت رسیده به تهش ۳۲ سالمم هسن هنوز

من بندر عباسم ی مرکز ناباروری هست دو تا دکتر که ای وی اف و.. انجام میدن یکیش گفت بهمن یکی آذر آذرو ن ...

ذخیره ات چنده ؟ نگران نباش اگه شوهرت مشکل اسپرم نداره که طبیعی اقدام‌ کن چون ذخیره‌کم ناباروری نمیاره فقط یکم‌زمان میبره تا باردا شی البته قبلش خودتو ‌تقویت‌ کن 

سعی کن استرس هم‌ نداشته باشی چون همون تعداد تخمکم‌که داری بی کفیت میکنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم توضیح دادم اجازه بارداری ندارم  میخوام فریز کنم که این ی چوسه تخمکم از بین نره این دیگه ...

آها اگه اجازه بارداری نداری ، باید‌جنین فریز کنی چون اگه تخمک‌فریز کنی و‌بعد بخوای تبدیل به جنین کنی تخمکها کیفیتشون‌رو از دست میدن‌، پس بهتره‌جنین فریز کنی ، حالا اگه اسپرم‌سالم باشه قبل از تخمک‌کشی خودتو‌ تقویت کن که تخمکها هم‌کیفیتشون‌بهتر بشه و‌جنینای با کیفیتی تشکیل بشه 

آها اگه اجازه بارداری نداری ، باید‌جنین فریز کنی چون اگه تخمک‌فریز کنی و‌بعد بخوای تبدیل به جنین کنی ...

توکل به خدا میترسم دکتر بگه هیچ راهی نیست کلا 🤦🏻‍♀️

قبول کنه فریز کنه که من از خدااامه

من بندر عباسم ی مرکز ناباروری هست دو تا دکتر که ای وی اف و.. انجام میدن یکیش گفت بهمن یکی آذر آذرو ن ...

توی سونو‌هم‌مشخص شد‌که ذخیره ات‌کمه ؟ 

اگه فقط از رو آزمایش میگی ممکنه اشتباه هم شده باشه چون اونی که‌ذخیره اش ‌کمه توی سونو‌ نشون ‌میده که تخمداناش کوچیک‌ شدن

توی سونو‌هم‌مشخص شد‌که ذخیره ات‌کمه ؟  اگه فقط از رو آزمایش میگی ممکنه اشتباه هم شده باشه چون ...

سونو تخمدان نرفتم تو دو سه سال اخیر

فعلا فقط ازمایش دادم یک بار

تا ۲۶ آذر نوبت دکتره برم ببینم چی میگه ولی تاحالا چنین چیزی نبوده قبل سونوهام همیشه میزدن تخمدان نرمال و طبیعی 

توکل به خدا میترسم دکتر بگه هیچ راهی نیست کلا 🤦🏻‍♀️ قبول کنه فریز کنه که من از خدااامه

چرا قبول نکنه ؟ بودن ‌کسایی که جنین فریز کردن ۱۰ سال بعد انتقال دادن ، حتما قبول میکنه نگران نباش 

حالا اگه خدایی نکرده به خاطر اون عملی که میگی شدی نخواد تخمک کشی کنه رو نمیدونم ولی اینطور نیست که به خاطر ذخیره قبول نکنه ، ذخیره پایین رو‌هم ‌تخمک کشی میکنن و جنین فریز میکنن براشون 

انشالله موفق میشی

چرا قبول نکنه ؟ بودن ‌کسایی که جنین فریز کردن ۱۰ سال بعد انتقال دادن ، حتما قبول میکنه نگران نباش&nb ...

نه اون عمل ربطی نداره به تخمک اتفاقا بهتر میکنه کیفیتشونو

اسلیو معده کردم ۵ ماه پیش وزنم داره میاد پایین حسابی 

خیلی ها ماه های اول عملم نخواسته باردار شدن مشکلی نبوده ولی خب دکترامون توصیه میکنن تا ۱۸ ماه باردار نشیم که هم به کاهش وزنمون لطمه نخوره هم رشد جنین مختل نشه

من چند جایی تو گوگل خوندم ذخیره زیر نیم رو میگن تخمک اهدایی