2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044319 بازدید | 684375 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدونی که چی بشه؟😒 بجای اینا فاز مثبت بده راجب ان تی بپرس راجب اینکه ایا جنسیت مشخص میشه یا نه ایا ...

چیکا جون، من الان ۱۷ هفته و دو روز هستم، جفتم هم فکر کنم خلفی هست ولی هنوز هیچی حس نمیکنم. این طبیعیه؟

سلام بچه ها بهتون گفتم لکه بینی دارم که امروز رفتم سنو همه چیز خداروشکر خوب بود دکتر از امروز اسپرین ...

به سلامتی باشه. نگران نباش، اگه مشکلی از بابت انعقادی نداری به حرف دکترت گوش کن. واسه جلوگیری از لخته خون هم سعی کن هر روز کمی فعالیت روزمره  داشته باشی و همش دراز نکشی

من هیچی حس نمیکنم چرا؟☹

جفتت قدامیه؟؟ منم سر دخترم تا ۱۸-۱۹هفته تازه مثل الان ی حباب میترکید تو شکمم بعدش تا ۲۱-۲۲ فقط خودش رو جمع میکرد بعدش کم کم دیگه شروع کرد به لگد زدن 

کلا بارداری اول دیرتر متوجه میشین

برو زیر دوش اب گرم تا میتونی ماساژ بده یا با شیر دوش دستی بدوش یا مدام زیر اب گرم از بالای سینت هی ب ...

شیر دوشم خوب نیس

شیر دوش شما چه مدلیع

برای من فقط میکشه

ول نمیکنه که برگرده

چجوری بگم

مال بیمارستان هم مکش داشت و هم حالت برگشتی.مثل دم و بازدم

😉