2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
شمام سه روزه بود جنین هات؟؟ من بی بی چک سفارش دادم رفت محل کارم😀😀 فهمیدم قسمت نیس و نباید عجله کنم ...

نه سه روزه نبودم ولی دکتر گفت دوره گرفتنش برای رحم مثل همونه دو هفته بعد آزمایش باید داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من دچار سردرگمی شدم ،ب نظرتون آزمایشگاه مهمه یا جنین شناس؟؟

من دو سال پیش تو مام انتقال داشتم ک جنین شناسش خیلی عالی بود جنین های من کیفیتشون a_b بود ک میگفت تو محیط ازمایشگاه دستکاری میکنیم و بلاست شدن جنین ها ،الان ک فهمیدم دکترش عوض شده نمیدونم رویان برم یا مجدد برم مام  ،از طرفی میگم من با این همه مکمل و رعایت اینبار دو تا جنین سه روزه داشتم با کیفیت متوسط ،پس کلا همه چی ب بدن من ربط داره یا واقعا دکتر و ازمایشگاه تاثیر داره

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
نه سه روزه نبودم ولی دکتر گفت دوره گرفتنش برای رحم مثل همونه دو هفته بعد آزمایش باید داد 

من دوبار قبلی ک بلاست بودم روز چهاردهم ازمایش میدادم اینبار گفتن ۱۶_۱۸

اها واسه من نزده گفت بعد از دو هفته منم خودم حساب کردم می‌شد شنبه که عجولانه امروز رفتم 🙆🏻‍♀️

اخه شما بی بیت مثبت بودمنم بودم میرفتم تیترمیدادم،علائم خاصی داشتین که بی بی زدین یاهمینجوری ازکنجکاوی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

ب امید خدا اون بی بی چکا مثبت واقعی بوده ،اصلااا بهش فکر نکن ولی خب روز چهاردهمم مجدد ازمایش بده

اهاخب بلاست زودتره ازمایششه،معمولادرصدگرفتنشم بالاتره انشاالله بابتای تپل میای عزیزم

ممنون خودم فکر می‌کنم از این دوحالت خارج نیس یا مثل دیروز منفی یا بتای خیلی پایین ولی باز امیدم به خداست❤️

مرسی گلم جواب دادی نه مشکل همینجاست نوشته از امروز انوکسا یک روز در میان بعد دو هفته کلا قطع اسپرین ...

عزیزم ساروگیت من اصلا آسپرین نداشته آنوکسا هم تا هفت هفته داشت بعدش قطعش کردن من چندبار به دکتر گفتم آسپرین یا آنوکسا لازم نداره آخرش دکتر دعوام کرد گفت  خودمون می دونیم که لازم نداره. پس تو هم به دکترت اعتماد کن 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خانوما من دچار سردرگمی شدم ،ب نظرتون آزمایشگاه مهمه یا جنین شناس؟؟ من دو سال پیش تو مام انتقال داشت ...

جنین شناس مام اسفند ۱۴۰۰ تغییر کرد مال الان نیست 

امسال کلی مثبت داشته جنینای منم خودش تشکیل داده چون من پانکچرم فروردین بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اخه همزمان ۳ تا از دوستان در مورد تعیین جنسیت پرسیدن قاطی کردم 😃😃 عزیزم من سر بارداری دخترم اولین ...

الان بیشتر حرکات رودست نی نیا فعلا خیلی کوچولوان😍

خداياشكرت....❤️ 
جنین شناس مام اسفند ۱۴۰۰ تغییر کرد مال الان نیست  امسال کلی مثبت داشته جنینای منم خودش تشکیل د ...

عزیزم شما مراکز دیگه ام پانکچر داشتین؟؟

سلام 

خانم ها من برای ای وی اف میخواستم برم که در تخمدان کیست ساده سه سانتی بود پزشک ال دی دادن که لکه بینی دارم همش.

حالا چه کار کنم مشکلی پیش نمیاد .از لخاظ ضخامت رحم و اینا