2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
من فردا میرم سنو انشالله که چیزی نباشه اخه میگن لکه بینی قهویی خطر ناک نیست و طبیعیه اما ما که با ای ...

عزیزم نگران نباش انشاالله فردا میری و سونوی راحتی داری و اذییت نمیشی🤲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😍 ایشالا که سلامت باشن . طبیعی بودن دختراتون؟ ابن سینا هم تقریبا ۱۲ تومن هزینه ۴ تای اولیه که ...

بله گلم دخترام طبیعی باردار شدم ؛امیدوارم کردی شاید اینجا هم تعیین جنسیت جنین های اضافی مبلغش کمتر باشه ممنونم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
به نظر من هم اثر داروهاست و هم فکر و خیال زیاد .من که حتی وقتی همسرم هم باهام حرف میزنه کلا فکرم جای ...

منم دقیقا همینم فکر کنم بیشتر اثر بیهوشیه که پشت سر هم بیهوش میشیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جاااانم .چ احساساتی .به خدا این هورمون ها کلا آدم رو بهم میریزن .شوهرامون گناه دارن .بچه ها من حا ...

منم فکر میکنم عوارض،داروهاست چون قبل از فکر و‌خیال گیج میشدم این حالت نبود یه حالت دیگه بود الان یه جوری گیج میزنم انگار معتلق به این دنیا نیستم ،خدا آخر عاقبتمون رو به خیر کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پسر دار شدن*

من از اول تو این راه سخت بودم چون دخترم هم با ای وی اف باردار شدم الانم بعد چند سال فقط بخاطر و خواسته دخترم دوباره این راه سخت رو پیش گرفتم🤗🤗

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه گلم هیچ دارویی نمی‌خورم کمر دردم یکسره هست ولی شکمم بیشتر تخمدانم درد میکنه الان اومدم بیمارستان ...

سلام عزیزم بهتری ؟ دکترت چی گفت برای کمردرد ؟ 

میگن برا رشد جنین این هفته ها پیش میاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..