2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
من گونال اف میزدم ازین مدل پن ها یادمه اون موقع دونه ای یه تومن میگرفتم . الان نمیدونم چند شده ولی ب ...

میشه بپرسم چند تا جنین با چه جنسیتی داشتین؟ چندتا تعیین جنسیت کردین و قیمتش؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
بعد از چند دقیقه هاله داد عکسشو نداری عزیزم من روز ۱۳ به زور هاله داد بتام ۵۲ بود تیتر دادم متانم از ...

مرسی گلم در مورد مارکش سری کردم زده بود مثبت کاذب داره -دیروز که زدم بعد از نیم ساعت خط دوم کاملا با چشم دیده شد نیاز به نور گوشی و چراغ قوه اینا که بعضیا میگن نداشت یه خط پهن واضح ولی صورتی نبود امروز همون مارک بعد از ده دقیقه با رنگ پر رنگ تر مارک ویتاساین.فکر کنم الکی بود هم بخاطر علائم نداشتم هم آز منفی -رفتم حموم و خونه رو جمع و جور کردم با این انتقال ها آبی گرم نمیشه واسه ما🤦🏻‍♀️ ممنون از پاسخت دوست عزیز🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان

مامانای عزیزم کسی بوده تو هفته ۸ و ۹ لکه بینی قهوه ای داشته باشه؟

خیلی معذرت میخوام که واضح میگم . ترشح چسبناک دارم که قهوه ای پررنگه و گاهی هم که با دستمال خودمو پاک میکنم دستمالم رنگی میشه

روزی دو تا شیاف و یه آمپول دارم و هییییییچ فعالیتی هم ندارم 

در حد سه چهار روز در میون یه بار غذا میپزم 

می تونه علائم سقط باشه؟ ☹️

عزیزم خودم تنبلی خفیف دارم شوهرم کاملا سالمه تو مرکز ناباروری ازمایش اسپرم داده دکتر گفت وضعیتش عالی ...

کوالی فول رو زیاد شنیدم چی هس قرص آهن یا کلا ویتامینه هس؟ترکیباتش چیه

سلام به همه دوستان مامانای عزیزم کسی بوده تو هفته ۸ و ۹ لکه بینی قهوه ای داشته باشه؟ خیلی معذرت می ...

نگران نباش بعضیا که حتی خونریزی هم داشتن اینجا مال هماتوم یا هرچی بوده با استراحت و اضافه کردن دارو رفع شده 

قبل پانکچر نزدیکی نداشته باش عزیزم ،پیچ خوردگی تخمدان ممکنه صورت بگیره

ممنون که گفتی بیخیالش شدم کلا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم استفاده از موبر مشکلی نداره، ولی برای اینکه کیفیت اسپرم خوب باشه میگن دوروز قبل عمل تخلیه نداش ...

نه انتقال ندارم این ماه گفت تخمدونات بزرگ شده ی کم 

به خانوما دونا میدن ؟منظورتون دوتا ۹۰۰ واحد یا دوتا۷۵ واحد میدن؟

دزش رو نمیدونم عزیزم من گاهی میرفتم اون داروخانه ،خانومایی ک از مراکز دیگ میومدن میگفتن ک فقط از اینجا میگیریم و دوتا بیشتر ب نرخ دولتی نمیدن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام مامان ها و منتظر ها من پس فردا می خوام برم سنو برای قلب جنین برام دعا کنید هم خوشحالم هم خیلی ا ...

اصلا شک نکن صدای قلب اش می شنوی

من تو باداری های قبلی که سقط می شد اصلا حالت تهوع نداشتم حتی مرغ ام درست می کردم انگار نه انکار

وقتی حالت تهوع داری یغنی جنین داره رشد می کنه

شادی صدام کنید

برای حالت تهوع ات مربای بالنگ بخور

البته به حرف من نخور سرچ کن بخور ولی من فقط صبحانه خوب می خورم مربای بالنگ هم خیلی دوس دارم بعد سرچ کردم ضرر نداشته باشه نوشته بود برای ویار باداری خوبه

به ام بخور جای جنین سفت می کنه

شادی صدام کنید
ای جاااانم .چ احساساتی .به خدا این هورمون ها کلا آدم رو بهم میریزن .شوهرامون گناه دارن .بچه ها من حا ...

حالا من گیج و منگول شدم🙃 باورتون میشه همش تو راه کلینیک و خونه قاطی میکنم  یادم میره اشتباهی متوجه میشم اصن ی وضعی😂