2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044647 بازدید | 684401 پست
عکسش رو نمیتونم آپلود کنم کارخونه OPD Pharma  MTHF-5 Food Supplements  قوطی پلاسکی سفی ...

بنظر شما تقویت برای تخمک سه ماه کافیه یا شش ماه بعد نهایت درصدی که میتونه تقویت روی بهبود تخمک تاثیر بداره مثلا ۲۰ درصده یا کمتر؟منظور اگه فرد بخواد بجای گرفتن تقویتی های گرون آمپول خارجی برای سیکل تهیه کنه بهتر نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید طبق صلاحدید پزشکتون دارو رو قطع کنید. دارو بسته به شرایط شما تجویز شده من اطلاعی از شرایط شما ...

ببخشید قبل از پانکچر آسپرین‌مصرف بشه بهتره یا نه ؟ 

من دو تامرکزی که قبلا میرفتم‌ قبل پانکچر آسپرین ‌داشتم ولی اون مرکزی که الان میرم ندادن ،به نظرتون استفاده کنم بهتره یا نه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم چقدر با جمله اولت خوشحال شدم و با جمله ی بعدی دمق ان شاء الله خیره خواستم بگم بخاطر ...

ببخشید ناراحتتون کردم مهتاب جون🥺

ممنونم از پیامت. فکرم مشغولش شده بود.

الان اومدم مرکز تا ببینم دکتر چی میگه سیکل رو شروع می کنه یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظر شما تقویت برای تخمک سه ماه کافیه یا شش ماه بعد نهایت درصدی که میتونه تقویت روی بهبود تخمک تاثیر ...

چندبار راجع به داروهای سیکل ها توضیح دادم تاثیری روی کیفیت تخمک ندارن و فقط باعث بلوغ تعداد بیشتری از تخمک های ریز دیده شده در سونو روز دوم سیکل میشن .

این هم ذکر کردم که اسپرم خیلی بیشتر و بهتر (تا ۴۳٪) به داروهای تقویتی پاسخ میده.

چیزی راجع به درصد قطعی بهبود کیفیت تخمک با استفاده از تقویتی ها در رفرنس ها ذکر نشده.

سلام آلا جان خوبی؟  خیره عزیزم و انشالله این نشونه ی خوبی باشه برات. گاهی دل درد زیاد پریودی بخ ...

ممنووونم عزیزم❤️ ان شاالله.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید قبل از پانکچر آسپرین‌مصرف بشه بهتره یا نه ؟  من دو تامرکزی که قبلا میرفتم‌ قبل پانکچر آ ...

یک پروتوکول کلی هستش که آسپرین و فولیک اسید همراه ید از شروع دوره IVF باید تجویز بشه

چندبار راجع به داروهای سیکل ها توضیح دادم تاثیری روی کیفیت تخمک ندارن و فقط باعث بلوغ تعداد بیشتری ا ...

ممنون عزیزم پس چرا واقعا با گونال جنین بهتری نسبت به سینال که ایرانی هست تشکیل میشه برام🥺

ممنون عزیزم پس چرا واقعا با گونال جنین بهتری نسبت به سینال که ایرانی هست تشکیل میشه برام🥺

منظور هدف دکترا از اینکه وقتی بیشتر از یک بار منفی میشیم داروها رو عوض میکنن چیه انگار عقیده شون این باشه که با داروی دیگه امتحان کنن و بدن متفاوت پاسخ بده

یک پروتوکول کلی هستش که آسپرین و فولیک اسید همراه ید از شروع دوره IVF باید تجویز بشه

سلام خانم دكتر در مورد سرم اينتراليپيد قبل از انتقال جنين برا كسايي كه مشكل ايمني دارند اطلاعي دارين؟ ممنونم

عکسش رو نمیتونم آپلود کنم کارخونه OPD Pharma  MTHF-5 Food Supplements  قوطی پلاسکی سفی ...

ممنون عزیزم .سعی میکنم این قرص رو امروز یا فردا پیدا کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانم دكتر در مورد سرم اينتراليپيد قبل از انتقال جنين برا كسايي كه مشكل ايمني دارند اطلاعي دارين ...

یه ایمونوتراپی هستش که ۷ الی ۱۴ روز قبل از انتقال تزریق میشه و بارداری بالینی رو در خانم هایی با سابقه شکست مکرر لانه گزینی بهبود میده

الهی شکر که مشکلی ندارید و از هر نظر بررسی شدید و سالم هستین.  درصد موفقیت آی وی اف با توجه به ...

ممنونم عزیزم بابت اینکه با صبر و حوصله همه بچه ها رو امیدوار میکنی 

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه 

دی ماه برم انشالله بهمن انتقال میدم اگه خدا بخواد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

سلام به همه دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه و همتون ب زودي مادر بشين

بقيه هم ك باردارن همه نينيارو صحيح و سالم بغل كنن❤️

من بعداز سابقه پارگي كيسه اب توى ٢٣ هفته بارداري اولم ديگه باردار نشدم و بعد ٣ انتقال منفي با دكتراي مركز مام ب لطف خدا طبيعي باردار شدم

الان هفته ١٥ هستم و دندونم درد ميكنه رفتم دندون پزشكي گفتن بايد عصب كشي بشه و انتي بيوتيك مصرف كنم خيلي استرس دارم و ناراحتم 

باتوجه ب سابقه اي ك دارم ميترسم واسه بچه ضرر داشته باشه

كسي تاحالا بوده توو بارداري اين مشكل واسش پيش اومده باشه؟