2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044501 بازدید | 684391 پست
عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتید و اطلاعاتی که دادین ❤ آزمایشگاه ژنتیک میلاد ، تهرانپارس آزمایش دادم ...

متاسفانه از وقتی از ایران رفتم دیگه اطلاعی راجع به آزمایشگاه ها ندارم ولی قبلا آزمایشگاه پاتولوژی بالای پارکوی و مسعود میرداماد و صارم عالی بودن از نظر دقت.

قبلا خودم بخش پاتولوژی صارم بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس در واقع میشه گفت رویان صد درصد از ابن سینا بهتره درسته؟

زمانی ک من میرفتم ، اینجوری بود ک میگفتن برای مشکلات خانم ها رویان بهتره ، ولی اونایی ک مرد مشکل داره ابن سینا.

منم چون خودم موردی نداشتم رفتم ابن سینا.

با دکتر طرازی.

توی رویان هم مشایخی

شنیدم خوبه.

اون موقع مام نبود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کوآلی فول ، فولات هس یا فولیک اسید؟ منم این مشکلو داشتم اینو نوشت

نمیدونم راستش.

ولی به دکتر بگین حتما درست نسخه کنه.

و ب داروخانه هم بگین حتما همین رو میخوام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله عزیزم داشت.۲۸۰هزارتومان.ولی اگه تو بری شاید اولین چیز هیستروسکوپی بهت پیشنهاد بده.به منم داد چون ...

اینطوری که میگی که خوبه با  اولین ویزیت به فکر درمان است ؛ بهش فکر میکنم 

عزیزم شما مشکلت چی بوده؟

دکتر رستمی کجا پانکچر انجام میده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها من دو سه روز بود عقب انداخته بودم. دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد .با چ ذوقی رفتم ازمایش دادم ...

عزیزم پیامت رو میخوندم به  بی بی چکت مثبت شده رسیدم به این فکر کردم که بلاخره معجزه خدا نصیبت شد و کلی خوشحال شدم  ان شاالله زود زود با بچه های سالم و صالح  معجزه خدا نصیبت میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ای جان این خودش یعنی کلی جلو افتادی😍احتمالا اولش گرفته ماه بعدی حامله میشی عزیرم😍❤️

ممنونم گلم. قبلنم ی بار اینجوری شدم دکتر گف احتمالا بارداری شیمیایی بوده ولی بعدش دیگه خبری نشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما وقتی آمپول پروژسترون می‌زنه شوهرم یه مقدارش چندین قطره میاد بیرون عیبی نداره؟

معمولا وقتی سوزن رو میکشی بیرون، یه قطره ایی میاد بیرون که موردی نداره. من ۱۰ ثانیه صبر میکنم و بعد سوزن رو میکشم بیرون، باز هم یه قطره ایی میاد بیرون

حدست درسته چون هم بی بی مثبت شده هم بتام بالای صفر و یک هست دارویی استفاده کرده بودی ؟احتمالا باردار ...

همون تقویتا ک دکتر داده بود و از روز ۲۰ پریود هم استرادیول داشتم.

موعد پریودمم پاگشای داداشم بود از صبح تا شب بکوب سرپا بودم . همش ناراحتم ک شاید زیادی کار کردم اینجوری شد🥺 امیدوارم اصلا همچین چیزی نباشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه هیوسین ۱۰ میلی گرم بخور که از انقباضهای شکمی کم کنه و استراحت کن. یعنی گرفتگی های زیر شکمت رو کم ...

ممنونم باران جان. از صبح خونریزی دارم فک نکنم دیگه خبری بشه. مجبور شدم ی دونه کترولاک بزنم ب خاطر شدددت دردا😔

عزیزم پیامت رو میخوندم به  بی بی چکت مثبت شده رسیدم به این فکر کردم که بلاخره معجزه خدا نصیبت ش ...

ممنونم گلم. اره دیروز نمیدونی چ حااالی بودم دستام میلرزید همش.با خودم میگفتم بالاخره منم لایق معجزه خدا شدم🥺

ولی مطمئنم بالاخره برا مام میرسه اونروز. توکل ب خودش😍