2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

من همین اول کم آوردم مگه میشه ادم اعصبانی نشه نترسه

به در ودیوار نخوره 😄فلان کار نکن فلان چیز نخور

همش دلهره دارم نی نی خوب باشه اخرشم میگن استرس سمه

مگه بدون استرس اصلا میشه

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی خطرناکه؟

هموفیلی یک اختلال خونریزی دهنده ارثی است. فرد مبتلا به هموفیلی به علت سطح پائین یا عدم وجود پروتئین هایی به نام فاکتورهای انعقادی قادر به متوقف کردن روند خونریزی نمی باشد. فرآیند انعقاد خون به جلوگیری از خونریزی بیش از حد کمک می نماید. انواع مختلفی از هموفیلی وجود دارد اما شایعترین و شناخته شده ترین آنها عبارتند از :

هموفیلی A – کمبود فاکتور ۸

هموفیلی B – کمبود فاکتور ۹ 

علائم بیماری:

شایعترین علامت هموفیلی خونریزی غیرقابل کنترل و بیش از حد به علت کمبود یا عدم وجود فاکتورهای انعقادی در خون می باشد. خونریزی حتی می تواند بدون هیچ گونه آسیبی رخ دهد. خونریزی اغلب در مفاصل و رخ می دهد. موارد زیر از دیگر علائم شایع هموفیلی می باشند. هر چند هر فرد علائم گوناگونی را تجربه می نماید.

علائم آن عبارتند از :

•کبودی: کبودی حاصل از صدمات کوچک که می تواند منجر به یک هماتوم ( تجمع خون در زیر پوست که منجر به تورم می گردد.) بزرگ شود.

•خونریزی: تمایل به خونریزی از بینی ،دهان و لثه ها، با یک صدمه کوچک نظیر مسواک زدن یا اعمال دندانپزشکی اغلب نشانگر هموفیلی است.

•خونریزی درون مفصلی: خونریزی درون مفصلی باعث درد و عدم تحرک می گردد و در صورت عدم درمان کامل طبی منجر به بدشکلی مفصل می شود. مفاصل از مکانهای شایع عوارض ناشی از خونریزی در هموفیلی هستند. این خونریزی مفصلی منجر به التهاب مفصلی دردناک و مزمن، بدشکلی و لنگیدن های مکرر می گردد.

•خونریزی داخل عضلانی: خونریزی داخل عضلات منجر به تورم، درد و قرمزی می شود. تورم ناشی از خونریزی در این مناطق از طریق افزایش فشار بر بافت ها و اعصاب ناحیه منجر به صدمات پایدار  و بدشکلی می گردد.

باید آزمایش بنظرم تکرار بشه تا مطمئن شد و اینکه جای معتبر آزمایش بدید

در هر حال فولات باید خورده بشه نه اسید فولیک.الان پریناتولوژیست ها ب خانم های باردار ک حتی عادی بارد ...

کوآلی فول ، فولات هس یا فولیک اسید؟ منم این مشکلو داشتم اینو نوشت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من دو سه روز بود عقب انداخته بودم. دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد .با چ ذوقی رفتم ازمایش دادم . شد ۵/۷ که زیر ده منفیه. امروز صبح باز بی بی چک گذاشتم. باز مثبت شد ولی خیییلی کمرنگ تر از دیروز. از صبحم دلدردای وحشتناک دارم جوری ک از خواب پروند و زار میزدم تو سرویس. خیلی وقت بود درد پریودی نداشتم.

میگم ب نظرتون امکان داره خبری بوده ولی الان داره سقط میشه؟ هم بخاطر بی بی چکا هم ازمایش میدادم منفی نهایت ۱ اینا میشد و هم این دردای شدید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من دو سه روز بود عقب انداخته بودم. دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد .با چ ذوقی رفتم ازمایش دادم ...

ای جان این خودش یعنی کلی جلو افتادی😍احتمالا اولش گرفته ماه بعدی حامله میشی عزیرم😍❤️

بچه ها من دو سه روز بود عقب انداخته بودم. دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد .با چ ذوقی رفتم ازمایش دادم ...

حدست درسته چون هم بی بی مثبت شده هم بتام بالای صفر و یک هست دارویی استفاده کرده بودی ؟احتمالا بارداری شیمیایی بوده

هموفیلی یک اختلال خونریزی دهنده ارثی است. فرد مبتلا به هموفیلی به علت سطح پائین یا عدم وجود پروتئین ...

عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتید و اطلاعاتی که دادین ❤

آزمایشگاه ژنتیک میلاد ، تهرانپارس آزمایش دادم ،

یعنی برم بگم پولو بدن برم جایی دیگه قبول میکنن؟

یه هیوسین ۱۰ میلی گرم بخور که از انقباضهای شکمی کم کنه و استراحت کن. یعنی گرفتگی های زیر شکمت رو کم میکنه. من خودم به تجویز پزشک به همین علت اول بارداری تا الان گاهی میخورم. قبلا هم واسه دردهای پریودی دکترم تجویز کرده بود. فعلا هم دمنوش و این چیزها نخور لطفا. ان شااله هر چی خیره برات پیش بیاد