2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
قربونت، آره منم دیگه رفتم رویان. چون پاسخ تخمدانهام به دارو خیلی خوب نیست، هر جا برم بنظر برام خیلی ...

ان شاالله اینسری حتما جواب میگیری 🤲🤲 روش شانگهای رو به شما پیشنهاد کردن؟ مرسی عزیزم از توضیحاتت .شیاف برای کنترل درد هست یا برای بازکردن دهانه رحم .عمق رحم رو با سونو واژینال اندازه میگیرن؟ ببخشید بازم سوالام زیاد شد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.اره ولی کلا خانوادگی چربی‌مون بالاست.اره دیگه باید رعایت کنم خیلی سخته ازاینکه نتونی همه ...

خوب پس سابقه دارین 😉 آره واقعا سخته .من خودم یک خط درمیون توی آزمایشهام چربیم بالاست بستگی به تغذیه اون دوره ام داره 😋😉

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس در واقع میشه گفت رویان صد درصد از ابن سینا بهتره درسته؟

نمی تونم بگم صد در صد چون خیلی از دوستان بودن که با ابن سینا نتیجه گرفتن، ولی اینو با اطمینان می دونم که جنین شناسی رویان خیلی به روزه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
متوجه شدم همون موقع-سوال من درمورد این هست که مثلا آبان انتقال دادم منفی بشه دارو ها قطع کنم بعد که ...

معمولا حداقل ۱ الی ۲ سیکل بدن باید استراحت کنه. و این داروها ربطی به تعداد و مخصوصا کیفیت تخمک ندارن

انشاالله درمان شما خوب جواب میده و ماهم مشتاق میشیم برای رویان😘

ان شاءالله، من جز ناباروری هایی با علت نامشخص هستم، تا الان هم دو بار انتقال انجام دادم که منفی شده متأسفانه،

دکترا همشون وسیله هستن، امیدوارم هرجایی که انتخابت باشه بهترین هارو برات رقم بزنن

من خیلی بدبختم خیییلی 

بعداز ده سال بخاطر تخمک های ضعیفم یدونه جنین برام تسکیل شد دکترم گفت کیفیتش عالیه عالی بعد از انتقال ده دقیقه هم نشد درد خیلی شدیدی اومد سراغم انگار مثانم تحریک شده بود خیلی دردم شدید بود بلند شدم و رفتم دستشویی ناخودآگاه زور میزدم انگار میخام زایمان کنم چعارده روز استراحت کردم مراقب بودم همه چی نخوردم بعد از چهارده روز منفی شدم😭😭😭حالا دکترم میگه باید تا دوماه بهت هورمون مردانه بزنم تا دوباره تخمک کشی کنم گفتم نمیخام و تمومش کردم خیلی ناراحتم خیلی

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
بهتر بود از ۵ روز قبل انتقال انوکسا و آسپرین رو شروع میکردید. ولی خوب دکترتون اینطور صلاح دیدن

میشه بگی برای کیفیت تخمک چی بخورم 

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
این دفعه چهارمم هست ، دکترم میگه کیفیت تخمکت پایینه و پیشنهاد اهدایی بهم داد. بله همه ی جا بوده ولی ...

منم کیفیت تخمکام بد بود و پیشنهاد اهدایی دادن

خیلیا گفتن که هیچ علامتی نداشتن  توجه نکن به علائم  روز چندمی؟

اخه من کل روز آنقدر زوم می‌کنم شاید متوجه چیزی بشم اصلا هیچی هیچچچچچی علائم ندارم اگه چیزی تو رحم بود بعیده حس نکنی شاید اونا به اندازه من توجه نکردن😀شنبه آز دارم ولی احتمالا پنجشنبه انجام بدم چون جنین بلاست بود روز دهم هستم

اخه من کل روز آنقدر زوم می‌کنم شاید متوجه چیزی بشم اصلا هیچی هیچچچچچی علائم ندارم اگه چیزی تو ر ...

به علائم نیست عزیزم، من برای دو بار انتقالم کاملا علائم متفاوتی داشتم حتی انتقال دوم لک لانه گزینی رو هم دیدم اما منفی بود.

بارها و بارها دوستان اینجا گفتن به علائم توجه نکنین اینا همشون بخاطر داروهایی هست که استفاده می کنیم. پس لطفا انرژیتون رو بزارید برای نگاه مثبت