2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
خواهش میکنم اینهایی که نوشتم اونهایی هستند که دیدم جواب دادن

متشکرم و یه سوال دیگه درمورد قرص روفولیک دارم،دکتر به من گفتن که قرص با فرم فعال فولات بگیرم قبلا فول بکس میگرفتم الان داروخانه نداشت روفولیک مکس بهم داد این قرص روش ننوشته فرم فعال فولات داره،ولی نوشته l.methyl فولات داره،الان این فرم فعاله؟

و یه سوال دیگه😅

من دوباره چکاب آزمایش خون کامل، امروز باید برم بدم  بدون amh و fshکه جدیدا دادم بقیه فاکتورهای چکاب رو میدم،و شبها قرص استروژن و پروژسترون مصرف میکنم تو جواب آزمایش تاثیر داره؟مثلا تو فاکتورهای هورمونی تیرویید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاره جان عزیزدلم اینقد فکر منفی نکن  من درکت میکنم چون در جریان بودم چقد سختی کشیدی ب این ف ...

واقعا دست خودم نیست عزیزم .خیلی سعی میکنم مثبت باشم 

یکم خوبم دوباره بهم میریزم

قربون محبتت عزیزم .خیلی به من لطف داری .خدا دردونه ات رو حفظ کنه 🙏😘😘😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متشکرم و یه سوال دیگه درمورد قرص روفولیک دارم،دکتر به من گفتن که قرص با فرم فعال فولات بگیرم قبلا فو ...

عزیزم میشه بپرسم دکتر چرا به شما پیشنهاد داده که باید فولات مصرف کنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس چرا دکتر هماتولوژی نگفت که باید فولات بخورم .به خدا من آخرش از دست دکترها دیوونه میشم .فقط بهم گف ...

در هر حال فولات باید خورده بشه نه اسید فولیک.الان پریناتولوژیست ها ب خانم های باردار ک حتی عادی باردار شدن فولات میدن.

چون  مشکل در ژن mhter اگر اشتباه ننوشته باشم ....

باعث اختلالات عصبی روانشناختی در بچه ها میشن.

حتما جایگزین کنین.

ب همه توصیه میکنم نه فقط شما.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

همین حرف خودتون رو ب فاااال نیک بگیرین.

فکر کردین الان ازدواج کردین.

نه ۷ سال پیش.

فکر کنین یه تازه عروس هستین که اصلا دغدغه بچه رو ندارین فعلا.

و دنبالش نیستین.

به زندگی به خونه ب خودتون برسین.

آی وی اف و انتقال و ..... رو بذارین به عنوان یه پروژه ی کاری که باید انجامش بدین و بذارینش کنار ب سلامتی.

درگیرش نشین.

خیلی تغییرات به وجود اومد؟منظورم اگه تو آز خوب شده بود شاید تسه نمیکردن دیگه

اره خیلی تغییر کرد و بهتر شد ولی دی اف ای تغییر نکرد به خاطر همین تسه شد اینجوری نیس همینجوری تسه کنن انفاقا دکتر مطلومی به ما گفت تسه آخرین گزینس همیشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
متشکرم و یه سوال دیگه درمورد قرص روفولیک دارم،دکتر به من گفتن که قرص با فرم فعال فولات بگیرم قبلا فو ...

این آزمایشات تکمیلی رو کدوم دکتر نوشتن براتون من چندتا منفی تجربه کردم برام ننوشتن میخوام ایندفعه همه رو چک کنم 

واقعا دست خودم نیست عزیزم .خیلی سعی میکنم مثبت باشم  یکم خوبم دوباره بهم میریزم قربون محبتت ع ...

فدات عزیزم درکت میکنم منم تا بخوای اینطور شدم 

ی دفتر دارم وقتی حالم بد بود توش مینوشتم هنوزم مینویسم گاهی میرم میخونمشون … واقعا همه ما سختی کشیده ایم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها تیروئید نرمالش چنده؟؟

یادمه از من ۲.۲ بود.

نرمال بود.

ولی دکتر ابن سینا گفت بخاطر آی وی اف بهتره بیاد زیر ۲.

یعنی اگر طبیعی باردار میشدم ،گویا مهم نبود و توی رنج بود.

پس چرا دکتر هماتولوژی نگفت که باید فولات بخورم .به خدا من آخرش از دست دکترها دیوونه میشم .فقط بهم گف ...

بهتر بود از ۵ روز قبل انتقال انوکسا و آسپرین رو شروع میکردید. ولی خوب دکترتون اینطور صلاح دیدن