2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044516 بازدید | 684391 پست
و یه سوال دیگه😅 من دوباره چکاب آزمایش خون کامل، امروز باید برم بدم  بدون amh و fshکه جدیدا دا ...

استروژن ها

ید

هپارین و مشابهاتش

متفورمین

آسپرین

و خیلی داروهای دیگه توی جواب تاثیر دارن

ولی پروژسترون تاثیر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله ۱۴۰۱ سال براورده شدن ارزوت باشه و نی نی گلت زودی بیاد تو دلت 😍

ممنون مهربونم، ممنون از دعای قشنگت     ان شاءالله برای همه خانومایی که آرزو دارن، امیدوارم حسرت مادر شدن برای هیچ بانویی نباشه، ان شاءالله خدا حاجت دلت شما رو هم بده و حاجت روا باشین. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
انشاالله این طور باشه که شما میگی عزیزم .همیشه با خودم فکر میکنم که چ کسی رو به خاطر ناباروری سرزنش ...

هیچ وقت اینجوری فکر نکن، اینم ی نوع امتحانه صبره... دعا می کنم هممون روسفید از این امتحان بیرون بیاییم. 

به این فک کن که فرشته ت ی مامانِ قوی می خواد. ی مدت به خودت زمان بده ما هم قابل باشیم دعا می کنیم این روزای سخت بگذره و خدا ب دلت آرامش بده.

به خداااااااا اعتماد کن عزیزم بهت قول میدم بهترین زمانو برات انتخاب کرده و بعدها حکمتش و می بینی. 

بچه ها بنظرتون کدوم مرکز بهتره؟ (من اهوازم ولی میخوام بیام تهران جای خوب برم) مام ابن سینا رویان

من بعد از کلی تحقیقات رویان رفتم با دکتر مشایخی، جاهای دیگه رو نمی دونم چه جوری هست

اتفاقا ی دوستی دارم که اون هم از اهواز میاد و خیلی هم از دکتر راضیه

استروژن ها ید هپارین و مشابهاتش متفورمین آسپرین و خیلی داروهای دیگه توی جواب تاثیر دارن ولی پر ...

اگه بلافاصله یعنی اولین پریود بعد از انتقال منفی بخوام تخمک کشی کنم آیا پروژسترون و استرادیول و آمپول آنوکسا که داشتم روی تخمکم تاثیر دارن؟

استروژن ها ید هپارین و مشابهاتش متفورمین آسپرین و خیلی داروهای دیگه توی جواب تاثیر دارن ولی پر ...

متشکرم،آزمایشگاه گفت احتمالا رو پرولاکتین تاثیر داشته باشه،باز برم دکتر نشون بدم اعلام میکنم بهشون

رویان جنین شناسیش از مام بهتره؟با تحقیق متوجه شدین چه دارویی بهتره ؟

تا اونجایی که من می دونم بله رویان جنین شناس های خیلی عالی داره

عزیزم این راجع به آزمایش تیروئید بود

متوجه شدم همون موقع-سوال من درمورد این هست که مثلا آبان انتقال دادم منفی بشه دارو ها قطع کنم بعد که پریود شدن مرکز جدیدی بخوام فورا تخمک کشی کنم داروهای انتقال مثل پروژسترون استرادیول که انوکساپارین که استفاده کردم تو انتقال رو تعداد و کیفیت تخمکم تاثیر گذارع یا خیر میتونم شروع کنم؟🙏🏻