2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست
ای جاااانم .بچه ذوق داره خووووووو😂😂 ملانی هم قشنگ که 🤩

اره خیلی ذوق داره بچم میترسم پسر بشه بخوره تو ذوقش🥴🥴اتفاقا روز تولدش وقت سونو انومالی دارم که جنسیت رو هم میگن حالا اگه پسر باشه اونروز بهش نمیگم بچم تو رویاهاش مدام با خواهرش بازی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات آناتومیک :از علل دیگر می توان به مشکلات آناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال ...

عزیزم میشه دوفاستون رو به جای ۱۰ شب ،۹ شب خورد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

عزیز دلم بخاطر داروهای هورمونی ی مقدار افسردگی و بهم ریختگی طبیعیه حتی تا چند ماه بعد زایمان هم باهات هست 

ولی اصلا فکر منفی نکن ببین وقتی خدا فکری رو تو سرت چذاشته که تو تو اون راه داری تلاش میکنی یعنی تو تقدیرت هست پس اصلا نگو قسمت من مادرشدن نیس هرچند هممون تو ی دوره ای این فکرا رو میکنیم 

منم وقتی دو تا انتقال اولم منفی شد مدام گریه می کردم به همسرم میگفتم اگه بچه دار نشیم چی ولی نگران نباش ی روز هم نوبت تو میرسه مطمعن باش 

اره خیلی ذوق داره بچم میترسم پسر بشه بخوره تو ذوقش🥴🥴اتفاقا روز تولدش وقت سونو انومالی دارم که جنسی ...

ای جااانم.ولی خوب خودت هم از الان باهاش صحبت کن که داداش داشتن هم خوبه .که یه وقت اگر پسر بود تو ذوقش نخوره ؟

خودت دوست داری چی باشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوازده ساله از خدا خواستم معجزه قشنگشو بهم نشون بده اما تا الان حکمت و برام تو این دیده که صبر کنم ت ...

ان شاالله ۱۴۰۱ سال براورده شدن ارزوت باشه و نی نی گلت زودی بیاد تو دلت 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز دلم بخاطر داروهای هورمونی ی مقدار افسردگی و بهم ریختگی طبیعیه حتی تا چند ماه بعد زایمان هم باها ...

درسته داروها که کلا آدم رو بهم میریزن .همیشه میگیم یه رزو هم نوبت ما میشه ولی خوب کی؟؟؟؟؟؟

من واقعا حس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم .همش میگم خدایا حالا که به این مرحله رسوندیم .حداقل دیگه اینجا نا امیدم نکن 

دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

خییییلی ممنون عزیزم. حدا خیر و برکت کثیر روزی تون کنه❤️❤️💋💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جااانم.ولی خوب خودت هم از الان باهاش صحبت کن که داداش داشتن هم خوبه .که یه وقت اگر پسر بود تو ذوق ...

اره خیلی انفاقا باهاش صحبت میکنم میگم دختر و پسر فرقی نداره هر دوش خوبه و تو رو خیلی دوست داره فرقی نداره داداشی باشه یا خواهری 

اونروز میگه مامان دهنت رو باز کن بگو آ😳😳میگم چرا میگه بکن بعد باز کردم اومده تو دهنم داد میزنه ملانی من مایام خواهر بزرگت کی میای🤣🤣🤣میگم حالا چرا تو دهنم داد میزنی میگه برسه صدام تو شکمت🤣🤣🤣حالا چند روزه همش بهش میگن مامان تا نمیدونیم دختره یا پسر بگو بهش بی بی 

امروز تو نت لباس نوزادا رو میدیدم میگه مامان سفید بخر ما که نمیدونیم بی بی مون چیه🤣🤣

من دکتر بهم گفته یه آزمایش بارداری بده با جواب بیا احتمالا میخواد دارو بده پریود شم..همون موقع که رف ...

ان شاالله ک پر خیر باشه براتون

ای جااانم.ولی خوب خودت هم از الان باهاش صحبت کن که داداش داشتن هم خوبه .که یه وقت اگر پسر بود تو ذوق ...

واقعا برا من و همسرم فرقی نداره دختر بشه دو تا خواهر اینجا تو غربت پشت هم ان و تنها نیستن وپسر هم باشه ی تجربه جدیده برا من و همسرم 

خدا سالم بده لیاقتش رو هم بده صالح تربیتش کنیم دختر و پسر واقعا نداره برامون 

احتمالا برای همین باشه .اخه برای من قبل از انتقال داده بود که بخورم ان موقع برای چی داده بود؟ من که ...

اره دقیقا. منم نمیدونم اونم بچه ها اینجا گفتن.

بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

باور داشته باش حتما توی راهی که قدم برداشتی، نتیجه تلاشت رو میبینی. حق داری که ناراحت بشی، گاهی گریه کنی و دلت بگیره ولی نذار افسرده بشی.

من باور قلبی دارم که خدا اگه چیزی رو نخواد به بنده اش بده، اصلا خواست و مهرش رو به دل بنده اش نمیندازه. همه ما که وارد این راه شدیم یعنی خدا خواسته و به دلمون انداخته پس حتما به وقت مصلحتش سلامت به ما میده.