2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از جواب دهی عزیزم .باز خدا رو شکر که سخت گیری میکنه و همه جوانب رو میسنجه .من نمیدونستم رویان ه ...

خواهش می کنم عزیزم 🌱

برای من که خیلی تا اینجا همه چیز رو سنجیده تا جایی که یک وقتهایی دیگه خسته میشم. دیگه بقیه ش رو نمی دونم چجوری پیش میره. شما دیگه رویان نمی ری؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سپاس گزارم امیدوارم دوران بارداری و زایمان راحتی رو داشته باشید

شما در رابطه با هموسیستیین بالا هم اطلاعاتی دارید ؟ درسته که در طول بارداری باید فولیک ۵ مصرف بشه؟

و فرق فولیک اسید و مکمل های فولات چیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
رویان جنین شناسیش از مام بهتره؟با تحقیق متوجه شدین چه دارویی بهتره ؟

جنین شناس مام جدیدا تغییر کرده و از بیمارستان بهمن رفته اونجا. من چون قبلا دوبار بهمن پانکچر شدم دیگه نمی خواستم برم با اون جنین شناس. کلا فکر می کنم متد بهمن و مام شبیه همه برای همین مام رو انتخاب نکردم.  

من چون سه بار پانکچر شدم از روی تجربه های قبلیم قصد دارم پیشنهاد بدم یه مواردی رو به دکتر. یه جاهایی ممکنه دکتر یه مواردی رو نخواد انجام بده و ترجیحم اینه بهشون منتقل کنم که قبلا چجوری بوده، شاید اینطوری یسری اشتباهات تکرار نشه یا شانس موفقیت بالا بره.

خواهش می کنم عزیزم 🌱 برای من که خیلی تا اینجا همه چیز رو سنجیده تا جایی که یک وقتهایی دیگه خسته م ...

انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم و نتیجه همه تلاشات رو میبینی .نه من همین شهر خودم ادامه میدم . رفت و آمد به تهران برام سخته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم و نتیجه همه تلاشات رو میبینی .نه من همین شهر خودم ادامه می ...

مرسی عزیزم به امید خدا. ایشالا که خیره و همون شهر خودتون نتیجه می گیری. توکل به خدا 💫

شما رو نوشتم قبلا  شماره ۱۵ ادامه  ۳۸_ گیسوگلابتونم ۳۹_ farzi99 ۴۰_ بررا۹ ...

سلام مهتاب جان 

مرسی عزیزدل

شما در رابطه با هموسیستیین بالا هم اطلاعاتی دارید ؟ درسته که در طول بارداری باید فولیک ۵ مصرف بشه؟ ...

هموسیستئین اختلال در متابولیسم اسید آمینه گوگرددار است که در اثر کمبود ‏ویتامینها (فولات،B12‎‏ و ‏B6‎‏ ) یا نقص ژنتیکی بوجود می آید .

فولات ویتامین B9 طبیعی هستش و اسیدفولیک B9 مصنوعی که نوع سنتزشون داخل بدن فرق میکنه. 

برخلاف فولات، همه اسیدفولیک مصرفی شما به سیستم فعال ویتامین B9 – 5-MTHF – تبدیل نمی شود. در عوض، باید دز بالاتری اسیدفولیک دریافت کنید.

هموسیستئین اختلال در متابولیسم اسید آمینه گوگرددار است که در اثر کمبود ‏ویتامینها (فولات،B12‎‏ و ‏B6 ...

رویان بهم گفته بود ۵ مصرف کنم ولی الان دکترم میگه با توجه به اینکه یدوفولیک هم مصرف میکنی یک کافیه 

ژن mthfr و یا pai1 یکیشون مشکل داره .الان عکس آزمایشم رو میفرستم .ممنون میشم نظرتون رو بگید

هموسیستئین اختلال در متابولیسم اسید آمینه گوگرددار است که در اثر کمبود ‏ویتامینها (فولات،B12‎‏ و ‏B6 ...

چرا آخرین بار مگه چنددفعه تکرار کردی همه رو مرکز ناباروری اصفهان و پیش یه دکتر رفتی؟الان یعنی ه ...

این دفعه چهارمم هست ، دکترم میگه کیفیت تخمکت پایینه و پیشنهاد اهدایی بهم داد.

بله همه ی جا بوده ولی دوتا دکتر ، 

روز دوم فقط النوا زدم و از روز پنجم هم فقط سینال و هاش ام جی. حالا نهم باز باید برم سنو.

ممنون عزیزم امیدوارم همه ما چشم انتظارها هرچه زودتر نتیجه بگیریم