2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
هانیل جان، خوبی عزیزم؟ اینجا اومدی خیلی خوشحال شدم من شماها رو می بینم و تیکرتون که خدا رو شکر که دا ...

خوبم عزیز دلممم، شما چطوری؟

نگران نباش گلم چشم بهم بذاری میگذره، حسابی از این روزهات لذت ببر بعد زایمان دلتنگ این روزا میشی 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بار هر ساعتی خوردید باید در ادامه هم همون ساعت بخورید تا سطح هورمون توی خون ثابت باقی بمونه

نه منظورم ساعت نبود .منظورم اینه به جای مصرف ده عدد، نه عدد بخوریم .میخوام زودتر پریود بشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
[QUOTE=258964897]انشاالله این طور باشه که شما میگی عزیزم .همیشه با خودم فکر میکنم  واقعا کاش ا ...

ای کاش 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اهل دخانیات و اینا نیست چاقم نیست ولی چند سال پیش فتق عمل کرده نمیدونم احتمال داره روی اسپرم اثر بزا ...

عزیزم شوهر منم فتق داره دو طرفه ۹و۱۲میلی عمل نکردیم درد نداره-شما به چه علت عمل کردید بخاطر دردش یا روی بارداری تاثیر داشت؟

بابت پانکچر پنج و چهارصد میدن

شما تازگی بردید بیمه؟پس خوبه اینطور اگه پنج و خوردی بدن من تکمیلی هم پنج تومن سقف دارم حداقل نصفش رو پس بدن باز بهتره-چقدر بعد از تحویل مدارک واریز میکنن بیمه تامین اجتماعی باشه اوکیه؟

امکان داره عصب پودندال در جریان جراحی لگنی آسیب دیده باشه

عزیزم ممنون که شما هستید کمک حال ما و شاید سوالات تکراری رو جواب میدین مرسی بخاطر وقتی که میذارید میشه بگید برای اسپرم و تخمک اول چه داروهایی تاثیر گذارع دوم از لحاظ تغذیه تقریبا چه چیزایی مصرف بشن خوبه 🙏🏻🙏🏻به هرحال شما اطلاعات تون و تجربه تون از ماها که عادی و شغل مون نیس بیشتره❤️

حتما ۱۰ عدد بخورید ریتم بدن رو بهم نریزید

ممنونم عزیزم .پس همون ده عدد رو میخورم 

و یه سوال دیگه جنین کامپکت چند روزه حساب میشه ؟۴ روزه ؟