2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
نه عزیزم خواهش میکنم   منم تامین اجتماعی هستم  تو مرکز آزاد حساب میشه هزینه ها بعدا ...

عزیزدلم دستت درد نکنه

الان موندم کدوم مرکز برم

رویان یا ابن سینا یا مام

کاش اهوازم مرکز خوب داشت.واقعا رفت و امد سخته و خطرناک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه راهنماییم کنین دارو هارو قطع کنم یا ادامه بدم بتام نیم بود 

ادامه بده تا شانزدهم

یه موقع نیم درصد چیزی بوده و ما قطع کردیم و اون دنیا میفهمیم و میزنیم تو سر خودمون

بزار کوتاهی از ما نباشه اصلا

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
ادامه بده تا شانزدهم یه موقع نیم درصد چیزی بوده و ما قطع کردیم و اون دنیا میفهمیم و میزنیم تو سر خو ...

الان زنگ زدم دکترم گفت نیم خیلی کمه قطع کن 

برا شما بتاتون چند بود که میخواین ادامه بدین

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

ممنونم از لطفت مهتاب جون 😍😍 ان شاالله تمام این دعاهایی که در حق ما میکنی برگرده به خودت و فرزند نازنینت 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان زنگ زدم دکترم گفت نیم خیلی کمه قطع کن  برا شما بتاتون چند بود که میخواین ادامه بدین

اها پس منم قطع میکنم. من یک بود خاک بر سرش

دکترم که جواب پیامم نداد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
اها پس منم قطع میکنم. من یک بود خاک بر سرش دکترم که جواب پیامم نداد

دکترم جواب داد گفت بتات خیلی کمه امکانش نیست بره بالا اگه ادامه بدی فقط باعث کیست میشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم منفی شدم

خیلی متاسفم 😔😔 توی این شرایط آدم چیزی برای گفتن نداره ولی اکثرا حالت رو درک میکنن . ان شاالله خدا بدلت آرامش بده😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره خیلی ذوق داره ولی اشتباه کردم بهش زود گفتم بچم هنوز زمان رو درک نمیکنه هرروز صبح بیدار میشه میگه ...

الهی عزیزمم😍😍

ادامه بده تا شانزدهم یه موقع نیم درصد چیزی بوده و ما قطع کردیم و اون دنیا میفهمیم و میزنیم تو سر خو ...

بنظر من بعیده بالا بره البته متاسفم که این رو میگم.اخه داروها خودشونم مضر هستن فقط وقتی باردار هستیم برای جنین خوبه مجبوریم تحمل کنیم وگرنه استرادیول پروژسترون خون رو غلیظ می‌کنن مشکلات رحمی ایجاد میکنن اون که میگن روز۱۶ تکرار کنید یا صبر کنید واسه کسایی که مشکوک هستن اخه صفر و نیم که بتایی نیس بهش دلخوش کرد باز خودتون میدونین

سلام ببخشید میتونید سوال منو پاسخ بدید من شوهرم از چند سال قبل یه مشکلی داره اینکه مشکل نغوز داره قب ...

مشکلات آناتومیک :از علل دیگر می توان به مشکلات آناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث ، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد . هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS ، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند .

مشکلات عروقی :هر عاملی که روی عروق بیضه اثر بگذارد و مانع جریان مناسب خون داخل عروق آلت شود و یا باعث تخلیه سریع خون داخل آلت شود می تواند اختلال نعوظ ایجاد کند . از جمله بیماری قلبی و تنگ شدن رگ های خونی ، دیابت ( شایع ترین علت ) ، فشار خون بالا ، کلسترول بالا ، چاقی ، سندرم متابولیک و سیگار کشیدن .

همینطور اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی ، ضربه و آسیب به شریان ها ، آرترواسکلروز ، فشار خون ، چربی خون بالا ، کاهش هورمون ها ، دخانیات و مصرف سیگار ( مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند ) ، مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند .

عزیزم می دونم شرایط سختیه. ولی خدا رو شکر تو هنوز سنت کمه. من الان 41 سالمه و هنوز ناامید نشدم همه م ...

منم وقتی میبینم کسانی که بعد از خودم ازدواج کردن بچه هاشون داخل بغلشونه بهم میریزم .یا وقتی میرم خونه مادر شوهرم میبینم همه بچه ها جمعن و دارن بازی میکنن با یه حسرت بهشون نگاه میکنم که ای کاش بچه منم بینشون بود 😔

میدونم گلم شرایط شما هم خیلی سخته .همش فکر و خیال داری .انشالله که به حق همین وقت عزیز بچه ت رو به سلامتی در آغوش میگیری 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این طبیعیه منم دقیقا همینجورم  واقعا حق مون نیس کاش خدا هیچ زنی رو با مشکل بچه دار شدن امتحان ن ...

منم همیشه میگم ما که چیز زیادی از خدا نخواستیم . بچه دار شدن طبیعی ترین حق هر انسانی هستش و خیلی سخته که آدم از حق خودش محروم بشه .من دیگه خیلی وقت داخل جمع فامیل حضور ندارم .البته خوب مثل گذشته هم دیگه ازم سوال نمیکنن.من که کامل افسرده شدم 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...