2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044393 بازدید | 684384 پست
بنظر شمااگه بخوایم آمار اهدایی های مام رو درنظر نگیریم یعنی اگه جای دیگه بخوام برم اندازه همون مام ت ...

من خودم سه انتقال منفی توی بیمارستان بهمن داشتم و در حال حاضر رویان رو انتخاب کردم به توصیه یکی از دوستان .انجا بهم گفتن ما معمولا بعد از دوانتقال یه سه انتقال ناموفق یکسری بررسی ها رو انجام میدیم تا ببینیم مشکل از چی هست و الان کلی چک و اپ و مشاوره باید انجام بدم .میخواین یکسر به رویان بزنین یا حتی بیمارستان بهمن دکتر عارفی انجا درسته من نتیجه نگرفتم ولی خیلی ها نتیجه گرفتن ..من سنم بالاست ولی همچنان امیدوارم از تخمک خودم بتونم مامان بشم و تا انجا که بشه تلاش میکنم .شما که خیلی از من کم سن تر هستین .پس ناامید نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا بیوپسی رو نفهمیدم که چرا انجام میدین یعنی برای تشخیص مشکلی انجامش میدن یا بعد از اینکه تشخی ...

برای تشخیص مشکل احتمالی .مثلا برای من گفتن چون سه تا انتقال ناموفق داشتی ممکنه رحمت عفونتی چیزی داشته باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ببخش میپرسم اگه خدای نکرده یکی از قل ها سقط بشه اون یکی میمونه یا مثلا دور از جون دیدم ایست قل ...

عزیزم این فکرارو اولا از خودت دور کن بعدشم بله میمونه و بعدتر هم اینکه صحیح و سالم بغلشون میکنی به امید خدا.بله عزیزم ناهمسان هستن

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم این فکرارو اولا از خودت دور کن بعدشم بله میمونه و بعدتر هم اینکه صحیح و سالم بغلشون میکنی به ا ...

سلام دوستان دکتر بهم قرص استرادیول داد از روز بیستم پریود روزی دوتا خورد تا ده روز...چند روز بعد قطع استرادیول باید پریود شد؟؟؟؟🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

خانمی من ابن سینا میرم بخاطر اینکه با دفترچه ما قرارداد داره و هزینه هامون کلا رایگانه    ...

سلام عزیزم جسارتا میتونم بپرسم بیمه تون چیه ؟

آهان نه شوینده نمی زنم که با آب خالی وپودر لباسشویی دستی می شورم

حالا بهتر که انجام ندیدن کمتر خم و راست بشین بهتر 

سلام دوستان، پری جان گفته بودی روندمو اینجا بگم که چی شد  امروز روز 5پریودیم بود رفتم سنو، از ...

خوبه عزیزم ان شاالله همشون تخمک خوب و جنین با کیفیت میشه براتون 

حالا بهتر که انجام ندیدن کمتر خم و راست بشین بهتر 

سلام دوستان دکتر بهم قرص استرادیول داد از روز بیستم پریود روزی دوتا خوردم تا ده روز...چند روز بعد قطع استرادیول باید پریود شد؟؟؟؟🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴عزیزم اینو جواب میدین😢

ای داد بیداد 🤦‍♀️🤦‍♀️ من همینجوری با اسپوکولوم مشکل دارم اینم درد داشته باشه که خیلی بده 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

نیم ساعت قبلش یه هیوسین بخور که گرفتگی عضلات شکم نداشته باشی، دردش برات قابل تحمل تره. البته باز از دکترت بپرس میتونی بخوری یا نه. من خوردم. 

برای منم دعا کنید توروخدا من تک فرزندم خواهر برادر ندارم هیچکسو ندارم خودم تنهایی دارم این غمو م ...

هر دوتاتون سنی ندارین ان شاالله بزودی زود مادر میشین .من یکی از همکارام ۴ بار سقط داشت ولی بارداری اخرش رو تحت نظر یک دکتر که اسمش رو نمیدونم گذروند و به سلامت بچه اش رو بدنیا اورد .

سلام دوستان دکتر بهم قرص استرادیول داد از روز بیستم پریود روزی دوتا خوردم تا ده روز...چند روز بعد قط ...

من سر تایمی که پریود میشدم پریود شدم استرادیول توی دیر یا زود شدن پریود تاثیری نداره