2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044512 بازدید | 684391 پست
من دکترم را تا روزی نمونه گیری نمیبینم .هر وقت خواستم پس توبت بگیرم از منشی یا کارشناسش میپرسم .من ک ...

ممکن هم هست برات با بیهوشی انجام بدند. 

ما هم خوبیم خدا رو شکر. ان شااله که به زودی و سلامتی یه بارداری سالم نصیب خودت بشه و دلت شاد بشه

سلام عزیزم خوبی؟❤ حدود ۱۴ تا جنین تشکیل شده عزیزم🤲🤲🤲😍😍😍🥰🥰🥰 همسرم رفت کارت فریز رو گرفت تا ...

خداااروشکر عزیزم انشاءالله اولین انتقال دوتا نی نی تپل مپل تو دلت جابگیرن😍😍😍

برا منم دعا کن تعدادش خوب بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دکتر بهم قرص استرادیول داد از روز بیستم پریود روزی دوتا خورد تا ده روز...چند روز بعد قطع ...

عزیزم تا اونجایی که تجربه خودم بود استرادیول روی پریودی هیچ تاثیری نداره یعنی جلو عقب نمیندازه، دکترم بهم گفت برای یکسان شدن فولیکولات بهت میدم. اگر پریودیت منظمه همون تایم همیشگی پریود میشی

عزیزم تا اونجایی که تجربه خودم بود استرادیول روی پریودی هیچ تاثیری نداره یعنی جلو عقب نمیندازه، دکتر ...

یعنی دارویی نیست که مثل پروژسترون با قطعش پریود شیم؟

چون من خودم چندماه یکبار پریود میشدم بعضی وقتا هم با قرص و آمپول پری میشدم،این سری دکتر استرادیول داد گفت بخور از روز بیستم تا ده روز بعد که پریود شدی بیا تا داروهای ای وی اف و شروع کنم‌.الان یازده روزه قطع کردم و  نشدم ،حتی به دکترم هم گفتم برام ی دارویی بنویس که پریود شم گفت همین و بخور میشی کلافه شدم🤦‍♀️

چون دفعه چهارممه که میخوام پانکچر کنم. بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن.

باردار شدن هم شده گذروندن هفت خوان رستم،،من اولین بارداری رو تو جلوگیری شدم طوری که شوکه بودم کی باردار شدم ،الان باید آی وی اف کنم .ان شاءالله که این سری نتیجه بگیری

ممکن هم هست برات با بیهوشی انجام بدند.  ما هم خوبیم خدا رو شکر. ان شااله که به زودی و سلامتی ی ...

خداردشکر که خوبین .😍 ان شاالله تا اخر بارداری خوبی داشته باشین 🤲🌷 نه پرسیدم گفتن انجام نمیدیم داخل همین مطب انجام میدیم .😬 دیگه چاره ای نیست درد رو باید تحمل کنم .بعدش که دیگه دردی ،خونریزی چیزی نداره؟ فقط دردش همون لحظه است دیگه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یعنی دارویی نیست که مثل پروژسترون با قطعش پریود شیم؟ چون من خودم چندماه یکبار پریود میشدم بعضی و ...

نه بعید میدونم روی تایمش تاثیری بگذاره، من دودوره مصرف کردم اتفاقا طوری خوردم که دیرتر بشه پریودیم ولی طبق همیشه شدم. از دوستای اینجا هم سوال کردم همه همینو بهم گفتن. 

خانم هایی که مام رفتن کدوم دکتر اورولوژیست خوبه اطرج یا مظلومی فر

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
کار خوبی میکنی که انجام میدی، حالا که هزینه میکنی درخواست کن اگه ممکنه  هر دو تا سلول رو بررسی ...

باشه حتما میگم ان دوتا ایتم رو بررسی کن .مرسی 🙌🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دلیل اینکه بعضیا ابن سینا یا رویان رو به مام ترجیح میدن چیه؟ویژگی مثبتی که ابن سینا نسبت به مام داره ...

کمی هزینش پایینتره من به خاطره همون اول رفتم ابن سینا ولی دوبار تخمک کشی سه بار انتقالم منفی شد قراره این بار برم مام

هردفعه یک یا نهایت دوتا تشکیل شد که همشم منفی شدم، یبارش البته مثبت ولی 8هفته سقط شد

خیلی عجیبه پیشنهاد تخمک اهدایی دادن با وجود اینکه تخمک دارید خودتون!!!امیدوارم این سری نتیجه بگیرید 

اره، بپرس، خوبه. ببین چون نمونه سلول رحم رو برمیدارند و بررسی میکنند، این داروها اصلا روی تعداد یا ت ...

باشه ممنونم از راهنماییت حتما میپرسم و اگه بشه اصرار می کنم ببینم بیهوشم میکنن یا نه.اگرم نشد خودم قبلش مسکن میخورم چون به قول شما روی خود سلول تاثیری نمی زاره که