2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044398 بازدید | 684385 پست
نیم ساعت قبلش یه هیوسین بخور که گرفتگی عضلات شکم نداشته باشی، دردش برات قابل تحمل تره. البته باز از ...

من دکترم را تا روزی نمونه گیری نمیبینم .هر وقت خواستم پس توبت بگیرم از منشی یا کارشناسش میپرسم .من کلا تحمل درد بشدت پایین امده میترسم توی کار دکتر اختلال ایجاد کنم.خودتون و نی نی خوبین ان شاالله 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من سر تایمی که پریود میشدم پریود شدم استرادیول توی دیر یا زود شدن پریود تاثیری نداره 

یعنی دارویی نیست که مثل پروژسترون با قطعش پریود شیم؟

چون من خودم چندماه یکبار پریود میشدم این سری دکتر استرادیول داد گفت بخور از روز بیستم تا ده روز بعد که پریود شدی بیا تا داروهای ای وی اف و شروع کنم‌.الان یازده روزه قطع کردم و  نشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی انقدر که همون اول همسرم گفت اگه قراره طبیعی باشه نمیخوام اقدام کنی برا انتقال

وای! پیامت رو خوندم. خدا بهتون رحم کرد،  خدا شکر که ختم به خیر شد. همسرت خیلی هم حق داره. تو که کیسه ابت پاره شد دیگه بعدش ۱۸ ساعت زمان زایمان خیلی زیاد بوده. دور از جون شما  و بقیه دوستان ، یکی از دوستان من همینطور شد. کیسه آبش پاره شد و دکتر اصرار به طبیعی داشت، بعد ۲۰ ساعت متاسفانه بچه مرده به دنیا آمد. خدا دلش رو بعد سختی های زیاد شاد کرد و الان یه پسر دسته گل داره

بچه ها امپول پروژسترون  یک ساعت و نیم تا دو ساعت زودتر تزریق کنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ همیشه سر م ...

تا اونجایی که دکترم گفت و یادمه اشکال نداره فقط ساعت بعدش رو هم باید بیاری جلوتر بهتره دیرتر خیلی نشه

منم یک بار استرادیول داشتم دکتر گفته بود از ده روز قبل پریود بخورم دقیقا با آخرین قرص که خوردم شبش پ ...

ممنون گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 من خودم سه انتقال منفی توی بیمارستان بهمن داشتم و در حال حاضر رویان رو انتخاب کردم به توصیه یک ...

رادیس جان دکتر شما توی بهمن کی بود؟ من دکترم رزاقی بود که میگن دیگه ایران برنمیگرده منم تعریف عارفی و فروتن شنیدم من سه تا نی بیشتر ندارم دیگه بخاطر هایپر شدن شدیدم توی سری قبل نمیتونم پانکچر بشم الان نمیدونم پیش کدوم دکتر برم

وای! پیامت رو خوندم. خدا بهتون رحم کرد،  خدا شکر که ختم به خیر شد. همسرت خیلی هم حق داره. تو که ...

کیسه ابم نشتی داشت مدام هم ی چیزی از واژنم نصب کرده بودن به جنین نوار قلبش رو تو مونیتور میدیدن خودم خیلی اذیت شدم 

یعنی دارویی نیست که مثل پروژسترون با قطعش پریود شیم؟ چون من خودم چندماه یکبار پریود میشدم این سری د ...

نه مثل پرژسترون نیست .نمیدونم برای چی دکترا میدن چون حداقل دکتر من که توضیحی درباره داروها نمیداد .ان شاالله بزودی پریود میشین و وارد سیکل انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای تشخیص مشکل احتمالی .مثلا برای من گفتن چون سه تا انتقال ناموفق داشتی ممکنه رحمت عفونتی چیزی داشت ...

کار خوبی میکنی که انجام میدی، حالا که هزینه میکنی درخواست کن اگه ممکنه  هر دو تا سلول رو بررسی کنند

رادیس جان دکتر شما توی بهمن کی بود؟ من دکترم رزاقی بود که میگن دیگه ایران برنمیگرده منم تعریف عارفی ...

سلام عزیزم .من دکترم عارفی بود .ااا دکتر رزاقی دیگه برنمیگرده؟ خیلی تعریفش رو شنیده بودم ..میخوای دوباره جنینات رو برگردونی بهمن ؟  .هر جفتشون خوبن برو یه بار باهاشون ویزیت شو بعد ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی .عارفی بیشتر اسم در کرده دیگه .ولی کم وقت میزاره برای مریض من با فروتن ویزیت نشدم نمیدونم چقدر وقت میزاره .توام به نظرم یه چک اپ کن قبل انتقال اخرت .ان شاالله اینسری حتما نتیجه بگیری 

و امروز روز ۱۵ بعد انتقال جنین بود که متاسفانه آزمایش منفی شد ...... نمیدونم بلافاصله دکتر ...

آخی عزیزم خیلی واقعا ناراحت کنندس این لحظه ولی چه میشه کرد بازم اتفاق نیفتاد، 

برو پیش دکترت ببین نظر اون چیه.

امیدوارم هرچه زودتر طبیعی باردار بشی و یا با انتقال بعدی .

برای ضخامت رحم میدن ولی نمیدونم پریود بعدش چطوره ممنونم عزیزم

بله توسیکل رو میدونم برای افزایش ضخامت میدن ولی قبلش رو نمیدونم شایدم میخوان ضخامت بره بالا بعد با پریود بریزه و دیواره رحم یکنواخت بشه .نمی دونم 🤔

من دکترم را تا روزی نمونه گیری نمیبینم .هر وقت خواستم پس توبت بگیرم از منشی یا کارشناسش میپرسم .من ک ...

اره، بپرس، خوبه. ببین چون نمونه سلول رحم رو برمیدارند و بررسی میکنند، این داروها اصلا روی تعداد یا تغییر سلول تاثیری نداره. یعنی اصلا ضرر نداره. ولی گفتم از دکترت بپرس، چون ممکنه اونها روش خاصی داشته باشند و از بی حسی یا دارویی برات استفاده کنند. من بار اول بیوپسی، نمیدونستم و دارو نخوردم، واقعا مردم و زنده شدم، ولی دوبار بعدی هم هیوسین خوردم و هم مسکن چون میدونستم دکترم هیچ دارویی نمیده و مستقیم بیوپسی میکنه،  البته خودشون بار اول بعد بیوپسی بهم ایبوپروفن دادند چون حالم بد بود