2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044593 بازدید | 684400 پست
آره واقعا چند بار گفتم بهش گفت عالیه نیازی نیست 

الان حرفشو بهش یاداوری کن من بودم بهش میگفتم شما که گفتی همه چی عالیه چی شد پس. نمیدونم والله چرا اینجوری میکنن بعضی دکترا. باباجان پولتو که دوبله میگیری کارتو حداقل انجام بده دیگه مگه خبر از وضعیت ادم نداری😞

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم سلامت باشی کاری نکردم امیدوارم بهترینا نصیبت بشه و ب زودی خبر بارداریتو بشنویم

ممنون عزیزم.شما خوبید؟؟عزیزم به حق فاطمه زهرا که نی نی هاتو سالم بغل بگیری خیلی توفکرتم انشاءالله که خدا کمکت کنه بقیه راهو به راحتی بگذرونی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان من تازه به جمع شما اضافه شدم من هفته شیش هستم و با ای وی اف باردار‌شدم و دیشب یهو ازم لک ...

عزمزمه منم همین مشکلو داشتم زنگ زدم دکترم اسپرین رو قطع کرد.

شما هم زنگ بزن انوکسا رو حتما بپرس شاید بگه دیگه نزنی 

عزمزمه منم همین مشکلو داشتم زنگ زدم دکترم اسپرین رو قطع کرد. شما هم زنگ بزن انوکسا رو حتما بپرس شای ...

سلام عزیزم به دکتر گفتم میگم طبیعیه الان خیلی کم شده اما می ترسم خیلی دفعه پیش سخت بود فعلا استراحتم از دیشب همش دراز کشیدم مشکل من اینه تنها هم هستم باید کارام هم خودم بکنم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
ایشالا که به خیر میگذره دکترت هم گفته چیزی نیست پس نگران نباش

واقعا خدا برای همه بخواد من این راه سخت رو امدیم انشالله اخرش خوب باشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان بعد هیسترو ،درد داشتید؟ من فرداش میتونم برم جایی کار دارم؟ بعدش لکه بینی داشتید؟

سلام عزیزم من بعد هیسترو همه کارامو خودم کردم بله لکه بینی داشتم تا وقتی پریود شدم دردم در حد پریودی داشتم انشالله برایه شمام راحت باشه

الان حرفشو بهش یاداوری کن من بودم بهش میگفتم شما که گفتی همه چی عالیه چی شد پس. نمیدونم والله چرا ای ...

اون موقع همه چی خوب بود سه چهار روز پیش ی مشکلی واسم پیش اومد ک استرس و ترس شدیدی گرفتم یهو خودمو پرت کردم نشستم میگم شاید واسه اون بوده