2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
متاسفانه جواب آزمایشم منفی شد🥺🥺

وای خدا🥺،شاید زود رفتید باشی روز چند رفتی؟ای بابا وقتی میبینم جنین بلاست و گرید آ اونم دو سه تا با رحم خوب نمیگیره واقعا وقتی بچه ها میگن شانسی هس پی میبرم که همینطوره بجز لک علائم داشتی و منفی شد؟انشالله زود رفته باشی و غافلگیر بشی داروهات رو قطع نکن اگه زود رفتی

من اصفهانم بهم گفتند پیدا نمیتونی بکنی، بازار آزاد شاید باشه که اونم چون یخچالی هست از کجا میخواین م ...

در ادامه صحبت های شما فکر میکنم بجای گونال اگه پیورگان هم گیر بیاد خوب باشه بجا که دنبال گونال بودم گفت جای گونال پیورگان آوردیم اینک خارجی و خوبه ولی نمیدونم دیگه تحقیق کنن اگه خوب بود بگیرن چون یدونه قلم گونال هم گیرشون بیاد باز ناقصه و فایده نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من واقعا راضی بودم نوبت دهی اینترنتی و تلفنی ولی روز نوبت خیلی معطلی داره البته بستگی ب پ ...

من دکتری که رفتم اسمش معصومه قلعه نمیدونم چی چی بود😅روز یکشنبه ویزیت شدم و چون فقط یک بار رفتم باید مدارک رو نگاه کنم تحقیقی درمورد دکتر نداشتم فقط دیدم روزی که تهران میرسم چه روزی و کدوم دکتر وقتش آزاده این بود و گرفتم گفتم برم حالا ویزیت بشم ببینم چه خبره تا بعدش پس دکتر علیرضایی اونجا بهترینه👍مرسی

وای خدا🥺،شاید زود رفتید باشی روز چند رفتی؟ای بابا وقتی میبینم جنین بلاست و گرید آ اونم دو سه تا با ...

نه عزیزم زود نرفتم روز ۱۶ رفتم

من میگم اگه من تنگی شدید دهانه رحم داشتم و یا به قول خودشون بسته بوده!! چرا به من شیاف پروژسترون دادن؟؟؟ چرا آمپول ندادن این شیاف ها چطوری میخواسته جذب بشه؟!

علائم از روز اول زیر دلم درد میکرد گفتن طبیعی هست تا الان من درد دارم، داروها رو قطع کردم دیگه امیدی نیست واقع بین باشم 

آخه چرا برای من هیستروسکوپی انجام ندادن چرا رحم من بررسی نشد🥺

توی مام هیستروسکوپی هزینه ش چقدره؟بعد تکمیلی دارم آنلاین کم میکنن یا هزینه رو باید بدم بعد از بیمه پ ...

عریزم من مام هیسترو انجام دادم، گفتن بین ۶ تا ۹ تومن میشه، برای من حدود ۸ تومن شد، بهتون نامه میدن برای بیمه تکمیلی، مبلغ رو دریافت میکنن، 

نه عزیزم زود نرفتم روز ۱۶ رفتم من میگم اگه من تنگی شدید دهانه رحم داشتم و یا به قول خودشون بسته بود ...

اها اره روز ۱۶ دیگه تغییر نمیکنه عددش متاسفم خیلی ناراحت شدم انشالله جنین های باقی مونده رو مثبت بشی-تو مرکزی که من میرم کسی که موقع انتقال اذیت میشه رو با بیهوشی انتقال میدن در واقع دارو خواب آوره و بیهوشی هم نیست که آسیبی به جنین بزنه چون سوال کردم از دکتر-و اینکه مریض بیهوش باشه به نفع دکتر هم هست راحت تر تسلط داره دیگه مریض هربار آخ و اوخ نمیکنه که اونم هول بشه🤭میخوای دفعه بعدی پیشنهاد بده به دکتر و بادآوری کن که درد داشتی برای هیسترو هم باید انتقال منفی داشته باشی تا انجام بدن مرکز من میگقت بیشتر از دوبار که منفی بشه هیسترو میکنیم نه اینکه همون اول.

عریزم من مام هیسترو انجام دادم، گفتن بین ۶ تا ۹ تومن میشه، برای من حدود ۸ تومن شد، بهتون نامه میدن ب ...

مرسی قشنگم❤️شما کدوم دکتر انتخاب کردین و جوابدهی خوبی داشته نسبت به جای دیگه که رفتید؟

بچها من روز ۹ و ۱۰ ک ترشح زرد دیدم دیگه ندیدم. ممکنه جنین ها بودن دفع شده؟

نه مگه جنین زرده ؟من موقع انتقال دیدم شون وقتی تو لوله بود مثل قطره سفید و شفاف اگه نگرفته باشه با پریود دفع میشه نه اینکه بیاد رو دستمال میگن ترشح هات موقع انتقال نشونه بدی نیس نمیدونم دیگه

مرسی قشنگم❤️شما کدوم دکتر انتخاب کردین و جوابدهی خوبی داشته نسبت به جای دیگه که رفتید؟

عزیزم دکتر شاکریان توی مام هیسترو انجام میدن، 

من با خانم دکتر علیرضایی دوست داشتنی ویزیت میشم، 

خیلی انرژیشون خوبه، 

نه مگه جنین زرده ؟من موقع انتقال دیدم شون وقتی تو لوله بود مثل قطره سفید و شفاف اگه نگرفته باشه با پ ...

از صب ک شیاف گذاشتم خوابم نبرد

آخه اون روزا دوشب مهمون داشتم گفتم شاید دفع شده باشه

چون راه رفتم 😥😭

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم دکتر شاکریان توی مام هیسترو انجام میدن،  من با خانم دکتر علیرضایی دوست داشتنی ویزیت میشم ...

یعنی همه هیسترو ها با دکتر شاکریان هست؟میبینم اینجا همه تون علیرضایی رفتید پس منم انتخابم رو بذارم رو همین دکتر شما تو مرحله انتقال هستید داروهایی که تو مام میدن همون سینال هست تعداد تخمک و جنین تون خوب شد؟

اها اره روز ۱۶ دیگه تغییر نمیکنه عددش متاسفم خیلی ناراحت شدم انشالله جنین های باقی مونده رو مثبت بشی ...

من همون موقع گفتم بیهوش کنید نمیتونم، آستانه دردم خیلی بالاست اما این درد نبود شکنجه بود داشتم میمردم اما گفتن تحمل کن پاهام از شدت درد میلرزید، بیمارستان عرفان هم جای بدی نیست نمیدونم چرا خانم دکتر اون روز حال نداشت

یه خانم دکتر دیگه میز کناری داشت انتقال میداد یه عالمه توصیه و هشدار و دارو و پوزیشن بیمار رو دقیق بررسی کرد و .... اما این دکتر لب وا نکرد !!!!

من کلینیک میرم و اصلا این دکتر رو ندیده بودم دفه بعد اگه ایشون باشه انجام نمیدم