2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
تشکر اخر هفته دیگه با خبر خوش بیای مگه بعد از انتقال هم hcg میدن؟برای چی؟

نمی خوام امید الکی بهت بدم واقعا دارم بهت میگم من دقیق نمی دونم روز چندم انتقال بود قبل ده روز بود فکر کنم اومدم شلوارم عوض‌کنم زیر پام خالی شد با باسن خوردم زمین یعنی گفتم دیگه تموم شد جرات نمی کردم به کسی بگم ولی شکر خدا ازمایشم مثبت شد.

نمی دونم چرا ادم تو اون مرحله کلی حرص می خوره 

شادی صدام کنید
بچه ها امروز یازده انتقالمه از ظهر هر لحظه میگم الانه که پرید بشم چون ماه پیش دقیقا امروز پرید شدم ...

اخه تا دارو‌می خوری پرویید‌نمیشی عزیزم اینجا عزیزانی بودند که‌متفی شدند چقدر طول کشید تا پری بشند داری به خودت تلقین می‌کنی شما انتقال دادی اگه هم پری بشی سر وقت پرویید نمیشی که میگی امروز یکشنبه است

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر همین من همون موقع به شماهایی که دوقلو باردارید گفتم به دکترتون تاکید کنید همون اوایل سرکلاژتون ...

خدا بچه هات بهت ببخشه با اینکه دیگه زایمان کردی وبچه ها به راه رفتن افتادند ولی بازم میای اینجا خانم ها راهنمایی می کنی

خیرش برگرده به زندگیت

شادی صدام کنید
واقعا از نظر روحی به ادم فشار میاد منم حالم خوب نبود اصلا داخل خونه داشتم خل میشدم الان یک ماهه میر ...

فدات شم گلم،ان شاءالله کار شمام به خوبی پیش بره 

عزیزم شما دارویی مصرف نکردی؟من دوباره همسرم آزمایش داد دی اف آی از ۲۸شده بود ۳۵!خیلی بالا رفته

شما علائم قبل از بی بی و بتا چی داشتین؟

کمر درد ودل درد داشتم که گذاشتم به حساب داروها

پا دردم داشتم شدید اونم روش حساب نمیشه کرد چون دوستمم داشت ولی منفی شد

کلا روی علائم اصلا نمیشه حساب کرد

من هنوزم دنبال یه علامت باداری ام

به قول دوستم میگه تا قبل از اینکه حرکت پسرم حس کنم تنها علامت باداری ام برگه ازمایش ها وسونو ها بود

شادی صدام کنید
دل درد و اینا از همون روزهای اول یا موقع موعد پریود؟

از همون روز اول

من تو اون ۱۴ روز اصلا حساب نکردم چه روزی موعد پرویبدم چون با اون همه دارو موعد پروییدم‌حتما جا به جا می شد

شادی صدام کنید
کمر درد ودل درد داشتم که گذاشتم به حساب داروها پا دردم داشتم شدید اونم روش حساب نمیشه کرد چون دوستم ...

بنظرم حتی اگه بخاطر دارو هم باشه باز امیدواری بیشتره تا بی علامتی😅

بله خوب اینم حرفیه. بهرحال ادم امیدوار میشه وامید که ادم رو به‌جلو‌می بره

تو مرکز چندتا عکس نشون میدن یکی رو باید انتخاب کرد بعنوان دهنده یا خودشون میگن ما این فرد رو چون بهت شبیه بود انتخاب کردیم و فقط نگاش کن؟منظورم قدرت انتخاب کاملا با خودمونه یا اونا؟شاید یکی شبیه مون باشه ولی خیلی تخمک زیادی نده اینم یه دردسر😀