2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044453 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دور از بقیه دوستان من افسردگی گرفتم حالم بد بود،دیگه انگار از رفت و آمدم خسته شدم،حالا ان شاءا ...

واقعا از نظر روحی به ادم فشار میاد

منم حالم خوب نبود اصلا داخل خونه داشتم خل میشدم الان یک ماهه میرم باشگاه،برای روحیه ام خیلی موثر بوده،ادم ها رو میبینم و باهاشون معاشرت دارم و حتی برام انگیزه میشه که صبح ها زود بیدار بشم و یه هدفی داشته باشم

امیدوارم  تا ماه بعد شرایطتت خیلی بهتر بشه عزیزم💓

سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

بخاطر همین من همون موقع به شماهایی که دوقلو باردارید گفتم به دکترتون تاکید کنید همون اوایل سرکلاژتون کنه. من سرویکسم ۴۰ بود دکترم گفت حتی بالاتر از اینم بود بازم من ریسک نمیکنم باید دوقلوها سرکلاژ بشن. نمیدونم چرا برای بعضی دکترا مهم نیست اصلا. باباجان سرکلاژ کنید بیمارو وقتی میدونید با گرفتاری باردار شده چرا ریسک میکنید😔😔😔خیلی ناراحت شدم اینا همه از کوتاهی بعضی دکتراست

خداياشكرت....❤️ 
اره فکر میکنم باید تخمک کشی کنم فریز کنم و هیسترو که شدم بعد فورا انتقال بدم البته ایندفعه هم هیسترو ...

بعد هیسترو درجا انتقال دادی؟؟

یعنی همون اولین پریودی که چند روز بعد هیسترو شدی وارد سیکل انتقال شدی؟

من شنبه هیسترو دارم 

درد داره؟بعدش باید استراحت کنم؟

سونو مرکز مام داپلره حتماااا نشون میده برا من ی پولیپ نیم میلی بود ینی خیلییی ریز ولی کاملا نشون داد ...

واسه شما با این سایز عمل کردن؟فکر کنم نوع پولیپ ها هم فرق داشته باشن مال من قسمت آندومتره - پولیپ آندومتر میزنه تو نتیجه پاتالوژی

بچه ها امروز یازده انتقالمه از ظهر هر لحظه میگم الانه که پرید بشم

چون ماه پیش دقیقا امروز پرید شدم

یادم میاد به اینکه یکشنبه باید برم آزمایش

بیشتر پریدیه فشار میاره

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
کیا بعد انتقال لکه بینی داشتن ؟؟یه هفته لکه بینی قهوه ای دارم بنظرتون پریود شدم؟یا امیدی هست😥

الان که روز سیزده هستین میتونین آزمایش بتا بدید مخصوصا اگه جنین تون پنج روزه باشه 

البته امیدی هم به ییکشنبه ندارم

همه سه چهار تا جنین پنج روزه  گرید عالی انتقال میدن یا منفی میشن یا یکی میگیره

من که فقط یه دونه انتقال دادم اونم ۳ روزه گرید ab

تازه شب چهارم هم ضربه محکم خورده به شکمم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بعد هیسترو درجا انتقال دادی؟؟ یعنی همون اولین پریودی که چند روز بعد هیسترو شدی وارد سیکل انتقال شدی ...

نه واسه من فاصله افتاد اما بهتره که اگه قراره جنین تون فریز بشه اول تخمک کشی بشع بعد هیسترو و انتقال باشه من چون جنین نداشتم مجبور شدم بعد هیسترو تازه برم پانکچر در کل قرار نبود هیسترو بشم چون شش ماه قبلش انجام داده بودم قرار بود فقط لاپارا بشم یهو دکتر گفت حالا در کنارش یه هیسترو مجدد هم نگاه میکنم ببینم مشکلی هست یا نه که بود درمورد درد هم من کلا آستانه تحملم بالاست کسایی که با من هیسترو کردن و بستری بودن ببخشید بالا میاوردن شونه درد داشتن من هیچیم نبود منظورم بدنا فرق دارن