2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مرکزی که من میرم اکثر آ ها مثبت میشن و بقیه گریدها خیلی کم مثبت شدن شون پیش میاد🥴

عزیزدلم ما بالاتر از همه ی شانس و احتمال و مرکز خوب بالای سرمون ی خدا داریم که هرچیز نشدنی رو شدنی میکنه ، ترجمه ی ایه ی سوره یس میگه، وخداوند اگر بخواهد چیزی باشد بی درنگ میگوید باش و آن پدیدار میشود، توکلت به خدا باشه هر چند پر از استرسی و درکت میکنم ولی بسپار به خودش نا امید نباش قشنگم مثبت فکر کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شما اطلاع دارید معنی لوله های رحمی کینکهستن یعنی چی؟من لاپارا و هیسترو کردم تو لاپارا گفتن دوتا لوله ...

باز به تشخیص پزشکتون بستگی داره ولی در کل گاهی لوله های فالوپی در سونوگرافی یا HSG (عکس رنگی) بزرگ تر به نظر می رسند. اگر آماس و تورم لوله ها بسیار زیاد بود و سیال (ماده رنگی) نتوانست در آن جریان یابد این احتمال وجود دارد که بیمار دچار هیدروسالپنکس شده باشد، نام علمی عفونت مزمن لوله های رحمی است. اگر هر دو لوله ورم کرده و گشاد شده باشند نام بیماری هیدرو سالپنژیت است. هیدروسالپنکس به دو روش در بارداری اختلال ایجاد می کند: لوله گشاد شده نمی تواند تخمک را بکشد، چرا که بافت های زخمی، رشته های لبه ای آن را بلوکه کرده اند.اگر جنین بتواند با انتقال از راه لوله دیگر خود را به رحم برساند یا از راه IVF در رحم قرار گیرد احتمالا سالم باقی نخواهد ماند چرا که مواد عفونی به داخل رحم نشت می کند و محیط نامساعدی برای رشد جنین فراهم می آورد.راه درمان هیدروسالپنکس، عمل جراحی است. در موارد ملایم تر انتهای لوله ها می تواند باز شود و مانند گل روی یکدیگر قرار بگیرند. اما در موارد شدیدتر حتی اگر لوله باز شود هم نمی تواند کار خود را انجام دهد. در این موارد لوله یا لوله ها باید برداشته شوند و برای بارداری نیاز به IVF خواهید داشت. چون تخمک ها دیگر نمی توانند به سوی رحم شناور شوند.

[QUOTE=258421757]اگه خدایی نکرده زبونم لال نشه بین اینکه برم مام با تخمک خودم و اینکه بشینم شوهرمو راضی کنم برای ...[/QUOTE.] 

ان شاء الله که این دفعه مثبته ولی اگه خدای نکرده نشد برو تهران اونجا هم یکبار با تخمک خودت امتحان کن که بعدها نگی کاش تهران هم رفته بودم. عزیزم سنت کمه. من 41 سالمه 18 ساله ازدواج کردم، امسال از رحم جایگزین استفاده کردم شوهرم اولا که دکتر بهمون پیشنهاد رحم جایگزین رو داد براش یکم سخت بود ولی زمان که گذشت باهاش صحبت کردم خودشم متوجه شد که دیگه سنمون رفته بالا و باید هر چی زودتر اقدام کنیم. ان شاء الله که این دفعه مثبت میشی و کارت به تخمک اهدایی نمی کشه🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
باز به تشخیص پزشکتون بستگی داره ولی در کل گاهی لوله های فالوپی در سونوگرافی یا HSG (عکس رنگی) بزرگ ...

ممنون بابت پاسخگویی نه هیدروسالپنکس نبودم کینک بود میخواستم فقط معنی کینک رو بدونم و هر ماده حاجب مختصر رد شده بود طی عمل لاپارا -خواستم بدونم معنیش بسته بودن بوده و بعد تا حدودی بازش کردن یا معنیش پیچ و خم هست که اگه این باشه پس هنوزم پیچ و خم دار هستن و با این وجود ماده هم رد میشه این رو نمیتونم بفهممم

[QUOTE=258421757]اگه خدایی نکرده زبونم لال نشه بین اینکه برم مام با تخمک خودم و اینکه بشینم شوه ...

ممنون عزیزم باز رحم اجاره قابل قبول تر هست تا تخمک اهدایی چون در کل بچه خودتون هست دیگه.البته تو رو خدا اونایی که اهدایی گرفتن از این بحث ها ذره ای ناراحت نشن چون ما هم کارمون مشخص نیس و شاید در نهایت مجبور به گرفتن اهدایی باشیم اما اینا مشکلاتی هس در مورد تخمک اهدایی ذهن باهاش رو به رو وگرنه بقولا آدم چرا این همه هزینه کنه و از لحاظ روانی اذیت بشه وقتی با اهدایی میشه من اگه همسرم میذاشت شاید بعد از همون بار اول منفی شدن تا حالا اهدایی هم گرفته بودم تموم شده بود 😊

ممنون بابت پاسخگویی نه هیدروسالپنکس نبودم کینک بود میخواستم فقط معنی کینک رو بدونم و هر ماده حاجب مخ ...

لوله کینگ یعنی لوله گشاد شده. رد شدن مایع مختصر یعنی گرفتگی وجود داره چون اگه گرفتگی کامل برطرف شده بود مایع طی مراحل مختلف تزریق در نهایت کامل رد میشد .

از روی برگه گزارش موثرتر میشه راهنمایی کرد

وای جدی میگی یعنی امید داشته باشم؟❤️پس چطور بقیه انقدر زود نشون میده-اخه کسایی هم که جنین سه روزه می ...

سلام عزیزم جنین شما ۵ روزه بود منم ۴ روزه بود روز ۱۲ یا ۱۳ بود به زور هاله انداخت پس فعلا جای امید هست عجله نکن

ممنون عزیزم باز رحم اجاره قابل قبول تر هست تا تخمک اهدایی چون در کل بچه خودتون هست دیگه.البته تو رو ...

حالا اینطوریم‌نیست‌که با اهدایی حتما همون ‌اول بارداری اتفاق بیافته ،خیلیا بودن اهدایی گرفتن‌ و‌ چند بارم‌منفی شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش